reklama
C
claudia4you
Gość
Mnie co rano przeczyszczało, ale znowu od kilku dni mam zatwardzenie
julka05091985
marzenia się spełniają
Cieszę się bardzo że z waszymi dzieciaczkami wszystko w porządku. Ariska głowa do góra na pewno wszystko będzie dobrze, ciesz się że lekarz od razu reaguje a nie zlewa sprawy. Ja mam wizytę jutro o 15 więc trzymajcie kciuki żeby i u mojego dzieciaczka wszystko było w porządku
C
claudia4you
Gość
będę trzymaćCieszę się bardzo że z waszymi dzieciaczkami wszystko w porządku. Ariska głowa do góra na pewno wszystko będzie dobrze, ciesz się że lekarz od razu reaguje a nie zlewa sprawy. Ja mam wizytę jutro o 15 więc trzymajcie kciuki żeby i u mojego dzieciaczka wszystko było w porządku
my wróciliśmy właśnie, usg z godzinną obsuwą, dobrze że koleżanka się starszakiem zajęła, bo mąż wyjechany.
Mamy 13 tygodni, 7 cm wzrostu i wszystko w normie. No, może oprócz wiercenia, to jest wysoko ponad normą
jutro muszę wcześnie wstać, bo na rano na badania krwi, moczu i takie tam, więc postaram się wcześniej Jaremę położyć dzisiaj, może się uda. Trzymajcie się wszystkie i do zobaczyska jutro!
Mamy 13 tygodni, 7 cm wzrostu i wszystko w normie. No, może oprócz wiercenia, to jest wysoko ponad normą
jutro muszę wcześnie wstać, bo na rano na badania krwi, moczu i takie tam, więc postaram się wcześniej Jaremę położyć dzisiaj, może się uda. Trzymajcie się wszystkie i do zobaczyska jutro!
C
claudia4you
Gość
my wróciliśmy właśnie, usg z godzinną obsuwą, dobrze że koleżanka się starszakiem zajęła, bo mąż wyjechany.
s u p e r
weronika87
Fanka BB :)
i juz po wszystko ok krwiaka juz nie ma cale szczescie i wszystko juz idzie z gorki ale jestem zadowolona
C
claudia4you
Gość
To dobrzei juz po wszystko ok krwiaka juz nie ma cale szczescie i wszystko juz idzie z gorki ale jestem zadowolona
ariska bedzie dobrze nie kazde dziecko jest takie same, moze twoja dzidzia rosnie w swoim tempie.
dziewczyny ciesze sie, ze u was wszystko ok i zadowolone jestescie.
ja po swojej wizycie tez badania dobrze tylko mocz za ciezki??!! no i mam pic duzo mineralnej niegazowanej co robie juz od paru dni (jaki ten organizm sprytny). niestety usg nie zrobione bo aparat znow w naprawie no i usg genetyczne pierwszego trymestru trzeba zrobic prywatnie ceny w kraku od 150 w gore masakra :-( a z kasa krucho no ale coz trzeba wykombinowac bo dziecko najwazniejsze
dziewczyny ciesze sie, ze u was wszystko ok i zadowolone jestescie.
ja po swojej wizycie tez badania dobrze tylko mocz za ciezki??!! no i mam pic duzo mineralnej niegazowanej co robie juz od paru dni (jaki ten organizm sprytny). niestety usg nie zrobione bo aparat znow w naprawie no i usg genetyczne pierwszego trymestru trzeba zrobic prywatnie ceny w kraku od 150 w gore masakra :-( a z kasa krucho no ale coz trzeba wykombinowac bo dziecko najwazniejsze
reklama
Dziewczyny bardzo się cieszę, że wasze wizyty udane i że widziałyście swoje maluszki. Ja dopiero mam wizytę 2 sierpnia i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu
Moje starsze dziecię już śpi a ja ide pozmywać bo zajadaliśmy jeszcze lody wieczorem
Moje starsze dziecię już śpi a ja ide pozmywać bo zajadaliśmy jeszcze lody wieczorem
Podziel się: