reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Mnie co rano przeczyszczało, ale znowu od kilku dni mam zatwardzenie
zlosc20_%28www.e-gify.pl%29.gif

Cieszę się bardzo że z waszymi dzieciaczkami wszystko w porządku. Ariska głowa do góra na pewno wszystko będzie dobrze, ciesz się że lekarz od razu reaguje a nie zlewa sprawy. Ja mam wizytę jutro o 15 więc trzymajcie kciuki żeby i u mojego dzieciaczka wszystko było w porządku

Cieszę się bardzo że z waszymi dzieciaczkami wszystko w porządku. Ariska głowa do góra na pewno wszystko będzie dobrze, ciesz się że lekarz od razu reaguje a nie zlewa sprawy. Ja mam wizytę jutro o 15 więc trzymajcie kciuki żeby i u mojego dzieciaczka wszystko było w porządku
będę trzymać
best32_%28www.e-gify.pl%29.gif

my wróciliśmy właśnie, usg z godzinną obsuwą, dobrze że koleżanka się starszakiem zajęła, bo mąż wyjechany.
Mamy 13 tygodni, 7 cm wzrostu i wszystko w normie. No, może oprócz wiercenia, to jest wysoko ponad normą:)
jutro muszę wcześnie wstać, bo na rano na badania krwi, moczu i takie tam, więc postaram się wcześniej Jaremę położyć dzisiaj, może się uda. Trzymajcie się wszystkie i do zobaczyska jutro!

my wróciliśmy właśnie, usg z godzinną obsuwą, dobrze że koleżanka się starszakiem zajęła, bo mąż wyjechany.
Mamy 13 tygodni, 7 cm wzrostu i wszystko w normie. No, może oprócz wiercenia, to jest wysoko ponad normą:)
jutro muszę wcześnie wstać, bo na rano na badania krwi, moczu i takie tam, więc postaram się wcześniej Jaremę położyć dzisiaj, może się uda. Trzymajcie się wszystkie i do zobaczyska jutro!

s u p e r

ariska bedzie dobrze nie kazde dziecko jest takie same, moze twoja dzidzia rosnie w swoim tempie.

dziewczyny ciesze sie, ze u was wszystko ok i zadowolone jestescie.
ja po swojej wizycie tez badania dobrze tylko mocz za ciezki??!! no i mam pic duzo mineralnej niegazowanej co robie juz od paru dni (jaki ten organizm sprytny). niestety usg nie zrobione bo aparat znow w naprawie :wściekła/y: no i usg genetyczne pierwszego trymestru trzeba zrobic prywatnie ceny w kraku od 150 w gore masakra :-( a z kasa krucho no ale coz trzeba wykombinowac bo dziecko najwazniejsze

reklama
Dziewczyny bardzo się cieszę, że wasze wizyty udane i że widziałyście swoje maluszki. Ja dopiero mam wizytę 2 sierpnia i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu :(
Moje starsze dziecię już śpi a ja ide pozmywać bo zajadaliśmy jeszcze lody wieczorem :)

Do góry