reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej girls
ja tak szybko bo zaraz wychodzimy.
Jestem już po wizycie u ginia, wszystko jest OK!!!!! Dzidzia sporo urosła, wiek ten z usg zrównał się z tym z OM. Serduszko bije przepięknie!! :-)

reklama
Witajcie kochane

A bo ta pogoda u nas jakaś taka przygnębiająca :( Ja chyba zaraz się kimnę bo już nie wyrabiam...

Wiecie co ja tez ostatnio to bym spała tylko, i tez na płakanie mnie bierze...
I za mezem mi juz teskno, no za 10 dni bedzie na szczescie.

ariska- trzymaj sie kochana, wszystko będzie dobrze zobaczysz

Jutro dzwonie o wyniki badania krwi- test Pappa, powinny być już wyniki...

Buziolki kochane;-)

lecę podglądać malutka. Ciekawe co robi? Jarema na pierwszym usg za nic nie chciał się obudzić. Zostało mu do teraz, jak mu się nie chce wstawać to go można ubrać i wynieść na śpiąco.

A ja dzisiaj na obiad robiłam łazanki i kupiłam kapustę kiszoną nową. Wypiłam praiw szkalnkę soku z tej kapusty i teraz mnie tak przeczyściło jakby mi ktoś lewatywę zrobił jak przed porodem. No mam nadzieję, że to od tej kapuchy...

Ja wczoraj kupiłam sobie soczek z kapusty kiszonej i to zdecydowanie nie był dobry pomysł :)

ariska - nie denerwuj się. na pewno wszystko będzie dobrze! jedź do szpitala spokojnie, zobaczysz że tam się Wami dobrze zajmą i wszystko będzie OK! trzymamy kciuki!

fogia - super, że wszystko w porządku!!! :-)

ja też jakaś przygnębiona... deszcz pada, zmęczona jestem.. czytałam co u Was wczoraj, ale tez jakś nie miałam siły pisać..

pozdrowienia (dziś w Kluczborka)

Dziewczyny dziś byłam u lekarza. Ale jestem szczęśliwa widziałam mojego dzieciaczka :) Tak machał rączkami i nóżkami . To było niesamowite. Chyba teraz już uwierzyłam, że jestem w ciąży bo do tej pory miałam wrażenie że to nie ja. A najlepsze jest to, że na zdjęciu wyszło że między nogami coś się majtało :):):) Lekarz powiedział, że wygląda na to, że to chłopiec :) Mój mąż przeszczęśliwy bo chciał chłopaka :) ja też się cieszę chociaż liczyłam, że będzie dziołcha. Ważne żeby było zdrowe. co do badań prenatalnych to lekarz powiedział , że nie ma potrzeby bo oni nie jestem po 35 r.ż. i w rodzinie też nie bylo przypadków. Sprawdził najważniejsze rozmiary i powiedział, że wszystko jest ok.

Ariska nie denerwuj się wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki !!!

Zazdroszczę Wam dziewczyny badań i zdrowych dzieci, ja dopiero badania prenatalne mam 21 lipca a 22 lipca idę z wynikami do ginekologa. Nie mogę się doczekać martwię się ....

No już wróciliśmy do domu.
Mieliśmy bardzo miłe popołudnie ale najpierw o fasolce. Śliczna jest. :zawstydzona/y:Przede wszystkim dużo urosła od ostatniego razu, według OM 11 tydzień 1 dz. według wzrostu na usg 11 tydzień 2 dzień. Tak jak pisałam lekarz słuchając tętna powiedział "pięknie bije, co?" :-D Poza tym wyniki są w porządku i szyjka też ok. Niestety nie udało się jeszcze zmierzyć przezierności karkowej więc następna wizyta 27 lipca. Trzeba będzie znad jeziorka przyjechać ale trudno, obym tylko miała z kim młodego zostawić. Oby tylko wszytko było w porządku...... No i jeszcze jedna dobra wiadomość nie przytyłam ani grama co mnie strasznie cieszy, biorąc pod uwagę że chodzę już tylko w ciążówkach.
Z tej radości, że wszystko w najlepszym porządku poszliśmy na późny obiad do knajpki w której ostatni raz byliśmy z moim M jako para w liceum. :-D Później na zlot starych aut na deptaku. Później jeszcze byliśmy na lodach i wróciliśmy dopiero co.

Dzięki dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje.

claudia4you dobrze Cię rozumiem, ja też żyję od wizyty do wizyty. Musimy mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ariska ale oprócz tego wszystko jest w porządku? Wiem, że takie zawirowania, niezgodności dosyć często się zdarzają i nie oznacza to niczego złego. Oby i u Was tak było. Szpitale faktycznie przyjemne nie są ale przynajmniej będziecie pod fachową opieką.
Ribi gratulacje :-D:-D:-D

reklama
No już wróciliśmy do domu.
Mieliśmy bardzo miłe popołudnie ale najpierw o fasolce. Śliczna jest. :zawstydzona/y:Przede wszystkim dużo urosła od ostatniego razu, według OM 11 tydzień 1 dz. według wzrostu na usg 11 tydzień 2 dzień. Tak jak pisałam lekarz słuchając tętna powiedział "pięknie bije, co?" :-D Poza tym wyniki są w porządku i szyjka też ok. Niestety nie udało się jeszcze zmierzyć przezierności karkowej więc następna wizyta 27 lipca. Trzeba będzie znad jeziorka przyjechać ale trudno, obym tylko miała z kim młodego zostawić. Oby tylko wszytko było w porządku...... No i jeszcze jedna dobra wiadomość nie przytyłam ani grama co mnie strasznie cieszy, biorąc pod uwagę że chodzę już tylko w ciążówkach.
Z tej radości, że wszystko w najlepszym porządku poszliśmy na późny obiad do knajpki w której ostatni raz byliśmy z moim M jako para w liceum. :-D Później na zlot starych aut na deptaku. Później jeszcze byliśmy na lodach i wróciliśmy dopiero co.

Dzięki dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje.

claudia4you dobrze Cię rozumiem, ja też żyję od wizyty do wizyty. Musimy mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ariska ale oprócz tego wszystko jest w porządku? Wiem, że takie zawirowania, niezgodności dosyć często się zdarzają i nie oznacza to niczego złego. Oby i u Was tak było. Szpitale faktycznie przyjemne nie są ale przynajmniej będziecie pod fachową opieką.
Ribi gratulacje :-D:-D:-D

Bardzo się cieszę - ja akurat idę na te badania przezierności karkowej za dwa tygodnie. Dlatego taka nerwowa jestem.
To super spędziliście dzionek , pozazdrościć
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

Do góry