reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Dziewczyny ja też jestem jakaś nie do życia. Mam u siebie 3 dzieciaków w wielku o 3-5 lat. I juz mam ich dość. Jakaś zmęczona jestem i coś mie niedobrze dzisiaj :( Czekam az mój mąż wróci z pracy i weźmie Wikę na spacer i sie położę w spokoju!!!

Zmusilam sie i ogarnelam mieszkanie, w miedzy czasie przywitalam porcelanowa kolezanke w ubikacji(a juz myslalam ze w tym tygodniu bede miala spokoj z takimi atrakcjami) teraz zamelduje sie w lozeczku z ksiazeczka i poczytam.
aha kobietki wczoraj sie wystraszylam jak mi sie kosmicznie slabo zrobilo . Tylko raz w zyciu mialam taki zjazd (po zastrzyku jak bylam mala) dobrze ze bylam w domku i sie polozylam odrazu . Nomalnie jakis koszmar .
Po tych wymiotach bardzo mnie zoladek boli .
joasiab wiesz bardzo sie ciesze ze z wikunia nie bylo tak zle jak sie obawialas . Wystraszylam sie nie na zarty ze cos powaznego sie dzieje i bardzo sie ciesze ze odpoczelas troszeczke nad morzem .trafila ci sie pogoda w sam raz na wyjazd.
Buziaczki

a ja miałam w nocy straszną biegunkę, zastanawiałam się czy dam radę się przespać, ale się udało. Dzisiaj od rana w rozjazdach, na szczęście rano przeszło, bo w aptece nie chcieli mi nic dać bez zgody lekarza.
no i mam sukces: dziś w nocy Jarema wprawdzie się obudził, ale pogardził moją piersią i wolał butelkę z.... sokiem pomidorowym:)
To pierwsza od półtora roku noc bez piersi!!!! Wreszcie!!! Odpoczną sobie przez parę miesięcy, już miały dość.

Jestem zdenerwowana. Byłam na usg i z usg wyszło że dzieciaczek jest za mały o 2 tygodnie do rzeczywistego czasu ciąży ja jestem w 15/16 tygodniu a wielkość dziecka 13/14. Mam skierowanie do szpitala na badania. Jade w czwartek na oddział, pani kazała mi zabrać ubranie na zmianę to może być ,że tam zostanę na dłużej :( stresuje się bo nigdy nie zostawałam w szpitalu, i martwię się czy z dzieciaczkiem wszystko ok

Jestem zdenerwowana. Byłam na usg i z usg wyszło że dzieciaczek jest za mały o 2 tygodnie do rzeczywistego czasu ciąży ja jestem w 15/16 tygodniu a wielkość dziecka 13/14. Mam skierowanie do szpitala na badania. Jade w czwartek na oddział, pani kazała mi zabrać ubranie na zmianę to może być ,że tam zostanę na dłużej :( stresuje się bo nigdy nie zostawałam w szpitalu, i martwię się czy z dzieciaczkiem wszystko ok

Wierzę, że wszystko będzie dobrze, musi być. Teraz staraj się nie denerwowac kochana bo to nic nie pomoże. wiem, że tak się dobrze mówi, ale będzie ok. Zobaczysz. Czekamy na wieści.

A ja dzisiaj na obiad robiłam łazanki i kupiłam kapustę kiszoną nową. Wypiłam praiw szkalnkę soku z tej kapusty i teraz mnie tak przeczyściło jakby mi ktoś lewatywę zrobił jak przed porodem. No mam nadzieję, że to od tej kapuchy...

Witam Was dopiero teraz, nie mam od wczoraj internetu :-(
To wszystko przez burzę, jaka była wczoraj popołudniu.
Odezwę się jeszcze potem bo w pracy jestem i nie mogę pisać

reklama
Do góry