reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Fogia ponoc kobiety rodza najczesciej w dniu ZEROWYM biorytmu fizycznego i psychicznego ;) Musisz wpisac swoja date urodzenia i jakis dzien i sprawdzic na ktory dzien przypada ten zerowy biorytm, pod spodem beda wykresy i tam bedzie napisane ktory to dzien w danym biorytmie .
Kurcze nie umiem wytlumaczyc:-D

reklama
dziewczynki sprawdziłam sobie ten biorytm i co się okazało... "0" dzień biorytmu psychicznego wypada mi 18.01 - wtedy mam mieć wywoływany poród :-D ale będą jaja jak to się sprawdzi :-D bo ostatni zerowy jakikolwiek biorytm był ponad 20 dni temu... może coś w tym jest...

ribi - a ty co kochana się wcinasz w kolejkę?! ja mam nr do ciebie jakby co a ty zaczynasz rodzić :-) a tak na poważnie to skoro chcesz to życzę ci tego...

claudia - witaj kochana na BB... a Michaś normalnie ma tak sliczne blond włoski:-)

Fogia ponoc kobiety rodza najczesciej w dniu ZEROWYM biorytmu fizycznego i psychicznego ;) Musisz wpisac swoja date urodzenia i jakis dzien i sprawdzic na ktory dzien przypada ten zerowy biorytm, pod spodem beda wykresy i tam bedzie napisane ktory to dzien w danym biorytmie .
Kurcze nie umiem wytlumaczyc:-D
czaję bazę :tak: zerowy fizyczny i psychiczny tak mniej więcej wychodzi mi na dzisiaj. :-D z tendencją zniżkową :blink:

kończę rozbieranie tej choinki bo jeszcze się nie wyrobię przed godziną 0

moniciaa ja się tam nigdzie nie szykuję, ja się tylko poddaję chwili. :-D:-D Kolejny zerowy ma 22/23 to ja nie chcę. Za późno. ;-)

zdecydowanie jestem ciekawa czy mój biorytm się sprawdzi :-)
czy mamusie które rodziły to sprawdziły im się biorytmy??

a tak w ogóle to przytyłam 20 kg:/ waga sumo :-D a położna jak mnie oglądała i dotykała brzuszka to powiedziała że mam duże dziecko jak na mnie... dodając przy tym "jakoś weszło, jakoś wyjdzie" :-)

edit:

ide robić kolacyjkę małżonowi... i przy okazji zjeść jakis jogurcik (bo ten popołudniowy świniak nadal mnie trzyma) ;-)

Ostatnia edycja:
Fogia - nie chcę cie martwić, ale jak dobrze pamiętam, to monia-t tłumaczyła, że biorytm ma być na zero z tendencją rosnącą.. ale to tak na 99%

Claudia - ciężko mi coś doradzić, bo z tym problemem dopiero będę się mierzyć, ale mam nadzieję, że jutro będzie ten lepszy dzień, i wszystko się ułoży po twojej mysli!!

Ribi - kobieca intuicja??

reklama
modlicha hehehe czyli u mnie się nie sprawdzi bo 22/23 to mój gin będzie już szusował po górach. A innemu nie dam się pokroić.:sorry2:
monciaa tekst położne rewelacyjny, żeby jeszcze to wychodzenie było tak przyjemne jak wchodzenie. ;-)

Do góry