reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

wiecie co mi dziś powiedział mój Fifi - "mamusiu, ja lubię małe zwierzątka - hipopotamcie. Mamusiu ty jesteś moim małym hipopotamciem" :happy: Czy nie trafił w sedno? :-D:-D:-D:-D

claudia wiatajcie w domku. :happy2:

joasiab- kochana polecam ci MALANTAN na brodawki ,jest naprawde fantastyczny i szybo goi :tak:
malantan czy maltan?

monciaa super wieści. :happy: Czyli jednak Wielkanoc w ciąży Ci nie straszna? :-D:-D:-D

biała no i super, mam nadzięję że uda Ci się wszystko poukładać i że wszystkie dni będą takie jak dzisiejszy. :happy:

reklama
Hej dziewczynki!!!
Majcia śpiocha więc mam chwilkę
Właśnie wróciłam od ginka-byłam po zaświadczenie do becikowego(bo jednak u nas nie moze być karta ciązy-musi być zaświadczenie)
Spakowałam dzieciaki do auta i szwagier nas podwiózł...Majcia spała ładnie,dalej spi :happy: tylko w fotelik i auto i juz dziecka nie ma:-)
Moncia-superowo ze juz się odkorkowujesz i ze rozwarcie jest teraz tylko pochodzić poschodach,pokucać,poskakać chodźby i na piłce i przyspieszysz pewnie:)
Ja dawno nie byłam w Maku...a teraz to pomarzyć,chociaż największą chętkę mam na lody z polewą karmelową :)

Ewcia-myślę ze małemu nic by nie było po tych pierogach,Ja jak głupia jadłam mandarynki na zmianę z cukierkami prlinami-chyba z kilogram zjadłam i pralin to na pewno ze 20 ścia -i nic.... malej nie zaszkodziło-no kiedy jak nie teraz się najesz:-)

Claudia -Witaj w domciu :)

Moncia - to same dobre wieści!!!:tak:

Biala - fajny pomysł z tą karuzelą:-D

Claudia- witaj!! nie mogę się doczekać twojej opowieści z porodówki!! a Michaś śliczny - taki blondasek:)) odpoczywaj i zaglądaj do nas w wolnych chwilach!!

a ja dalej czekam na księdza... :baffled:

moniaivoy coś tam delikatnie pobolewa...ale chyba bez szału...raczej nic się nie rozwinie z tego:)

claudia mam nadzieję, że jak tylko odzyskasz siły to humor Ci się poprawi bo widzę, że coś nie tak....

A ja bede w środę czekać ..i na dodatek sama z dziećmi bo małż w pracy akurat...stres mam jak nie wiem co ,bo nasz proboszcz niby fajny...ale czasem jak się o coś doczepi to ...hmmm.... osobiście ja mam ylko miłe doświadczenia..ale od innych słyszałam ze nie za bardzo i czepliwy.

Claudusia to spadek hormonów, ja to na własny użytek nazywam syndrom 3 doby, przeyczałam cały trzeci dzień po urodzeniu Filipka. Najważniejsze żebyś odpoczęła. Masz kogoś do pomocy? Powtarzaj sobie, że przecież Michaś to wasz wyczekany synio, wasze spełnienie marzeń o rodzinie. Wszystko co trudne minie. Baaaaardzo mocno zaciskam za Was kciuki!!!!

reklama
A ja bede w środę czekać ..i na dodatek sama z dziećmi bo małż w pracy akurat...stres mam jak nie wiem co ,bo nasz proboszcz niby fajny...ale czasem jak się o coś doczepi to ...hmmm.... osobiście ja mam ylko miłe doświadczenia..ale od innych słyszałam ze nie za bardzo i czepliwy.

martusia spokojnie....w końcu zrozumie, że masz na głowie dwójkę dzieci z czego jedno to taki ssaczek:) a poza tym jego sprawa jak mu coś nie przypasuje....Ty chcesz przyjąć kolendę w domu i tego się trzymaj....

Do góry