reklama
słuchajcie ćmi mnie w podbrzuszu i do tego mam jakieś skurcze ale delikatne....nie wiem czy to już ... ale spoko chyba jednak zacznę robić te oponki
Własnie przygotowałam pokój dla maluszka...przebrałam pościel....i przygotowałam ciuszkki dla małego na wyjście.....
idę działać na kuchni....
Własnie przygotowałam pokój dla maluszka...przebrałam pościel....i przygotowałam ciuszkki dla małego na wyjście.....
słuchajcie ćmi mnie w podbrzuszu i do tego mam jakieś skurcze ale delikatne....nie wiem czy to już ... ale spoko chyba jednak zacznę robić te oponki
ja bym pewnie pomyślała że to TO:-) w razie czego policz co ile są skurcze...
madzia6485
Fanka BB :)
Dziewczyny wy mnie nie stresujcie tymi biorytmami bo mi wychodzi ZEROWY dopiero na 29.01 a ja już chodzę jak wielka, ciężka słonica;-)
jeszcze Ribi tu zaczyna straszyć że się na porodówkę wybiera a miałyśmy się spotkać:-)
A tak trochę z innej beczki, powiedzcie mi czy wy płacicie za KTG?? Bo ja się dowiedziałam od znajomej że jak ona jeździła na KTG to płaciła 30 zł
I jeszcze jedno, macie może kontakt z ariską? bo dawno nic nie słychać co u niej no chyba że przegapiłam gdzieś jakiś post.
jeszcze Ribi tu zaczyna straszyć że się na porodówkę wybiera a miałyśmy się spotkać:-)
A tak trochę z innej beczki, powiedzcie mi czy wy płacicie za KTG?? Bo ja się dowiedziałam od znajomej że jak ona jeździła na KTG to płaciła 30 zł
I jeszcze jedno, macie może kontakt z ariską? bo dawno nic nie słychać co u niej no chyba że przegapiłam gdzieś jakiś post.
F
fogia
Gość
moja choina rozebrana, no prawie, zostały światełka ale to niech M. jutro się z tym szarpie.
Muszę zagonić Filipciucha do składania ukochanych zabawek przed snem. Najgorsze co może być w życiu mojego dziecka od czasu świąteczno-urodzinowego. ;-)
Ribi dawaj znać ajby się rozkręcało. :-)
Muszę zagonić Filipciucha do składania ukochanych zabawek przed snem. Najgorsze co może być w życiu mojego dziecka od czasu świąteczno-urodzinowego. ;-)
Ribi dawaj znać ajby się rozkręcało. :-)
weronika87
dziewczynki dajcie lionka na ten biorytm bo nie wiem gdzie go szukac
modlicha83
Weronika tu masz linka Biorytm - Kobieta w INTERIA.PL - biorytmy na każdy dzień roku
reklama
giovannessa
Claudia - jaki Twój Michaś śliczny, zachwyciłam się :-)
Ja po wizycie. Ostatniej. Na wejściu: Pani tu już miało nie być... ;-)
Jak się nie rozdwoimy do poniedziałku, to wędrujemy do szpitala...
Ale nadal nie wygląda na to, żebyśmy się mieli rozdwoić...
A Wy tu - widzę - snujecie jakieś plany porodowe na jutro? Też mi się podoba ta data
Ale moje młode chyba się nie zna na kalendarzu ;-)
Ja po wizycie. Ostatniej. Na wejściu: Pani tu już miało nie być... ;-)
Jak się nie rozdwoimy do poniedziałku, to wędrujemy do szpitala...
Ale nadal nie wygląda na to, żebyśmy się mieli rozdwoić...
A Wy tu - widzę - snujecie jakieś plany porodowe na jutro? Też mi się podoba ta data
Ale moje młode chyba się nie zna na kalendarzu ;-)
Podziel się: