reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A widzisz Monciaa w końcu coś się ruszyło. Fajnie, że wszystko ok.
Ja dziś trochę się schodziłam ale efektów większych nie widać. Śluz trochę podbarwiony krwią jeszcze się pojawia więc mam nadzieję, że ten czop sobie schodzi w formie płynnej. W środę wizyta u gina ale zamiast na nią wolałabym pojechać już na ip ale jakoś wydaje mi się, że jeszcze tę wizytę zaliczę, chociaż nie pogniewałabym się na Dominika gdyby było jednak inaczej ;-).
Mnie też ostatnio jakoś męczy zgaga i już sama nie wiem po czym, czasem to cokolwiek zjem czy się napiję i już czuję, że mnie pali. całe szczęście, że to po ciąży przejdzie.

reklama
ribi - zjadłam mega świniaczka... aż mały się wypycha na maksa... bo chyba mój żołądek zajął mu trochę miejsca i się wkurza :-)

biala - ja mimo wszystko mam nadzieje ze urodze do poniedziałku :-)

ogólnie mam zakaz wieszania firanek i mycia okien, bo na tym etapie ciąży grozi to odklejeniem łożyska...a ze sprzątaniem też mam uważać - nie przesadzać... i zwolnienie dostałam do niedzieli :/ bo od poniedziałku i tak czeka mnie szpital...

idę się poleniwić na łóżku... i odpocząć bo czuję się taaaak obżarta, że się zaraz zżyg...m:-)

Ostatnia edycja:
ja tez sie zegnam :) zycze miłego wieczorku :)

kochaniutke zycze by urodziły te które juz chcą.. a mamcie które muszą czekac.. by im sie nózki zaciskały :D buziaki

moniaivoy to raczej kto inny mnie zaraził, bo chyba zarazki z Bujaka na koniec Wysłouchów nie dotarły:-) W aptece byłam, wodę z cytrynką popijam i mam nadzieję, że uderzeniowa dawka wit C da rade:) Bo czosnku nikt by mnie nie zmusił przełknąć- już nie mówiąc o tym że właśnie miałabym po nim efekt super ekstra lewatywki;/

monciaa ty się bierz za ciężką "pracę" z chłopem i żadne wywoływanie nie będzie potrzebne;-)

Właśnie ciężaróweczki jeszcze się nie spieszące czy wy jeszcze baraszkujecie z partnerami tak dla przyjemności (nie koniecznie w ramach wywołania akcji)??

Hej ja już jestem w domu, dzisiaj z Wami nie popiszę niestety
mamy małe problemy z jedzeniem, jestem zmęczona tym :-(

Odezwę się jutro

Claudia no witaj kochana.Nie spiesz sie odpocznij sobie i naciesz sie Michasiem. Ale dobrze ze juz w domku jestescie i z niecierpliwoscia bede czekac na Twoj opis tez.Ciekawa jestem jak Ty to zrobilas ze tak szybko sie uwinelas:)

Claudia- super, że już jesteście w domku:) Czekamy na głębsze relacje...

Złotko - no, to mieszkamy na tej samej ulicy:) Tylko ja na początku:)

Ribi - jak tam Twoje skurcze?

reklama
Claudia witaj w domku :) Odpocznij sobie i odezwij sie w wolnej chili na bb :)

Monciaa to super wiesci od ginka, jest szansa ze samo ruszy przed poniedzialkiem :) Trzymam kciuki!

biala fajnie wyszlo z ta karuzelka :) I dobrze, ze tak dbacie o samopoczucie Tomcia, mysle ze bedzie dobrze i nie bedzie zazdrosny :)

Ribi tez uwazam ze fajna data 11.01 i 21.01 :) Na obie wypadaja mi biorytmy zerowe :-D A termin mam na 21 wiec jest duza szansa ze wtedy urodze :-D
Oczywiscie tesciu prognozuje mi 22.01 bo jest dzien dziadka ;)

Do góry