cześć dziewczynki:-)
co zajrzę ,to juz nowe maluszki pojawiają się na świeciesuuper
u mnie Juleczka rośnie jak na drożdzachuwielbia jak sie do niej mówi a najlepiej jak sie ją trzyma na rączkach i przemawia.ostatnio siedzę sobie w kuchni i slyszę jak ktos spiewa koledy i że tak powiem niekoniecznie mu to wychodzi wchodze do pokoju i co widze- tatuś trzyma córeczkę na rączkach i spiewa jej ''lulajrze jezuniu''oj usmiałam się do łez:-). ze spaniem nocnym standardowo od 3 do 4,30 mam '' nocne manewry''czasem uda mi sie zdrzemnąc w dzien ale to rzadko.niestety w domu tyle pracy a moje ''nastoletnie paszczaki'' nie koniecznie rwą się do pomocy.czasem jak mnie wkurzą na maxa to nie dostaja obiadu;-)
zdrówka dla przeziębionych mamusiek
Tylko pozazdrościć takiego skarba. Właśnie widziałam zdjęcia w galerii i jest śliczna. W ogóle wszystkie maluszki są przepiękne a oglądając na zdjęciach jak szybko rosną, mam wrażenie, że moja Natalka to chyba nigdy nie wyjdzie :-)
batronik24 - twoja córcia będzie chyba modelką bo ma takie długie nóźki ;-)
A ja od rana (w sumie od piątku) próbuje się dodzwonić do zus-u i oczywiście nikt nie odbiera w zasiłkach. Już prawie 10 dni czekam na zasiłek i powoli się wkurzam, bo nie wiem czy zgubili l4 czy co. Oni się mogą spóźnić 30 dni a ciekawe co ja powiem w banku jak przyjdzie ponaglenie o kredyt. Masakra z tym wszystkim.
Idę robić zupę z soczewicy, bardzo fajnie smakuje :-)
Zobaczcie sobie, najgłupsze zabawki dla dziecka, uśmiałam się szczególnie z lalki z ptaszkiem :-)
http://dzieci.pl/chgid,12127094,title,Najglupsze-zabawki-dla-Twojego-dziecka,fototemat_dzieci.html
Ostatnia edycja: