Dziewczyny a Ja mialam sie spytac o dwoch dni zmienil mi sie smak ciagle mam kwasno w buzi nawet po slodkim dziwne to jest czy wam tez sie zmienil smak?Tzn jak jem to czuje slodkie ale juz po 5 minutach znowu kwasny smak mam az mnie wkurza to i zaczelam ciuckac landrynki bo gumy mietowe mi sie skonczyly.
reklama
joasienka1
Fanka BB :)
witajcie z wieczora,
w tv faktycznie nic nie ma, my oglądamy galę mistrzów sportu :-)
a co do claudii to też jestem zdziwiona że nie podała szczegółów, może podała smsem do Ewci a ona nie może wejść na kompa?!
na pewno się wszystko wyjaśni.
w tv faktycznie nic nie ma, my oglądamy galę mistrzów sportu :-)
a co do claudii to też jestem zdziwiona że nie podała szczegółów, może podała smsem do Ewci a ona nie może wejść na kompa?!
na pewno się wszystko wyjaśni.
ja też codziennie się wypachniam, myję wloski ( w razie "W")... robię pilingi i masaże ciałka... hmmm... i czekam na godzinę "0"... ale ta nie nadchodzi :-)
dzisiaj nawet kupiłam nowe maszynki do golenia i balsamik do ciałka coby ładnie pachniec... od tego ciągłego golenia maszynki ida jak świeże bułeczki
Ja też od kilku dni się wypachniam i pielęgnuję, ale jak widąc to nic nie daje
A ostatnio, to jak sie zbudziłam w nocy przez skurcze, to pierwsze o czym pomyślałam, to czy zdąże jeszcze głowę umyć ale sygnały były sprzeczne, wiec nie trzeba było
No własnie ciekawe co z ta nasza Claudią? Pisałam do niej smska gdzieś tak po 16.00 i nie odpisała, może faktycznie zmęczona jst po porodzie i teraz odpoczywa...
Kate - może dziś Twoja kolej
Dominika- mnie już te plamienia po tym masażu zelżały, ale pewnie do jutra to spokojnie jeszcze będą, ale gin w sumie mnie uprzedzał, że tak będzie, ale nie wiedziałam, że aż tyle...ale czy to czop, to nie wiem...
Ja też Ci daje czas najpóźniej do środy
Blondi - a Michasia odkładasz do łóżeczka podczas spania, czy zasypia Ci na rączkach?
Raczej nie. Plecy bolą pewnie bo prasowałam. Biegunka bo zjadłam sałatkę z sosem vinegret. Tylko to poddenerwowanie dziwne. No i jeść mi się chce non stop, więc może gromadzę energię. Ah jak ten człowiek potrafi sobie wkręcić wszystko na korzyść. :-)J
Kate - może dziś Twoja kolej
W telewizji faktycznie kicha. Uciekam poczytać książkę. Dobranoc.
Raczej nie. Plecy bolą pewnie bo prasowałam. Biegunka bo zjadłam sałatkę z sosem vinegret. Tylko to poddenerwowanie dziwne. No i jeść mi się chce non stop, więc może gromadzę energię. Ah jak ten człowiek potrafi sobie wkręcić wszystko na korzyść. :-)
W telewizji faktycznie kicha. Uciekam poczytać książkę. Dobranoc.
Kate - nigdy nic nie wiadomo ale fakt nasza psychika już chyba daje o sobie znać, bo ja tak miała w środę, przeczyściło mnie, skurcze były, apetyt wzrósł i to na słodkie i myślałam, że to już
Jeszcze nieraz pewnie tak pomyśle
A TV, to ja już dawno nie oglądam, bo jakoś nic ciekawego tam nie mogę zanleżć...
Malutka...
Blondi ja też mam tylko podstawowe kanały:-(
Gosia ja mam taki posmak przez większość ciąży, dlatego długo nie jadałam kwaśnego a teraz to mam w nosie bo i tak czuje taki smak
Ja też uciekam DOBRANOC
Na gorącej wymiary Michasia Claudii!!!!
Sorki że post pod postem źle mi się nacisło
Gosia ja mam taki posmak przez większość ciąży, dlatego długo nie jadałam kwaśnego a teraz to mam w nosie bo i tak czuje taki smak
Ja też uciekam DOBRANOC
Na gorącej wymiary Michasia Claudii!!!!
Sorki że post pod postem źle mi się nacisło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
AsiaK.
Czesc Kochane,
dawno nic nie pisalam - jak dobrze pomyslec to chyba tydzien jak milcze ale to spowodowane jest brakiem wolnego czasu...
dzis wieczor jestem sama z dziewczynkami w domu - polozylam je spac i wskoczylam na bb, podczytalam liste rozpakowanych styczniowek i ciesze sie ogromnie, ze dzieciaczkow jest coraz wiecej...
ja nie moge uwierzyc, ze juz jestem po wszystkim, ze dzieciatko jest juz w domu i ma 11dni... Jest takim kochaniutkim dzieciaczkiem - nocki przesypia.. w dzien jest bardzo aktywna Majeczka przezyla bardzo nasze rozstanie no i jest troszke zazdrosna ale mam nadzieje, ze z czasem wszystko sie pouklada...
Ciesze sie, ze moja Mama jest z nami - dzis jak wyjezdzala do siebie by wrocic dopiero jutro wieczorkiem - lezki mi polecialy... Sporo nam pomaga i jest totalnie bezkonfliktowa!! kiedy wroci do NY bedzie mi jej bardzo brakowalo!
moniaivoy - doczekasz sie!! ...czas tak szybko leci!!!
Pozdrawiam Was !!!
dawno nic nie pisalam - jak dobrze pomyslec to chyba tydzien jak milcze ale to spowodowane jest brakiem wolnego czasu...
dzis wieczor jestem sama z dziewczynkami w domu - polozylam je spac i wskoczylam na bb, podczytalam liste rozpakowanych styczniowek i ciesze sie ogromnie, ze dzieciaczkow jest coraz wiecej...
ja nie moge uwierzyc, ze juz jestem po wszystkim, ze dzieciatko jest juz w domu i ma 11dni... Jest takim kochaniutkim dzieciaczkiem - nocki przesypia.. w dzien jest bardzo aktywna Majeczka przezyla bardzo nasze rozstanie no i jest troszke zazdrosna ale mam nadzieje, ze z czasem wszystko sie pouklada...
Ciesze sie, ze moja Mama jest z nami - dzis jak wyjezdzala do siebie by wrocic dopiero jutro wieczorkiem - lezki mi polecialy... Sporo nam pomaga i jest totalnie bezkonfliktowa!! kiedy wroci do NY bedzie mi jej bardzo brakowalo!
moniaivoy - doczekasz sie!! ...czas tak szybko leci!!!
Pozdrawiam Was !!!
reklama
AsiaK.
joasia, elfa - witam!!! i gratuluje!!!
chcialam napisac do was wiecej ale Natalka mnie wola!!
buziaczki!!!
olandia - glowa do gory! wszystko bedzie git! ja tez dostawalam antybiotyki po porodzie i jakies inne leki! bedzie dobrze - zdroweczka kochana!!
chcialam napisac do was wiecej ale Natalka mnie wola!!
buziaczki!!!
olandia - glowa do gory! wszystko bedzie git! ja tez dostawalam antybiotyki po porodzie i jakies inne leki! bedzie dobrze - zdroweczka kochana!!
Podziel się: