reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

monciaa to może w jeden dzień się nie wypachnij to może wtedy Cię weźmie, wiesz natura lubi być złośliwa:-D

ciekawe co tam u Claudii, jak się czują??

Moja dzidzia też coś się zbyt mocno wystawia, w dół się wbija bo kłuje.

Ostatnia edycja:
reklama
to ja nie wiem jak to jest bo moje dziecko to takie leniwe....:) śpi , mało się rusza ale jak nieraz mi wytnie kopa to nie wiem co mam robić:) taki to synek mi rośnie.....

monciaa to może w jeden dzień się nie wypachnij to może wtedy Cię weźmie, wiesz natura lubi być złośliwa:-D

chyba jutro muszę trochę pośmierdzieć i zarosnąc tu i ówdzie :-D

.............................................................................................
edit:
a ja się najadłam kolacyjki i mały dostał czkawki... chyba mu smakowało:-D

no właśnie ciekawe co tam u claudii? ile Michas ważył, jak się maja obydwoje... może da znać wkrótce...

Ostatnia edycja:
idę chyba sie do łózia położyć i pooglądać filmik... w jadalni małżon gra z kolegami w pokera to pewnie przybędzie do lulkania koło północy... a od siedzenia w stołowym już mnie dupcia boli :-D

biorę m&msy ze sobą i mozna leżeć :-)

miłego wieczoru ...

jak dziecko uparte to nawet modły i zaklęcia chyba nic nie pomogą;pp
ja też zmykam, oby jutro znowu jakieś wieści o kolejnym dzieciaczku:)
dobranoc....

reklama
nie wyrabiam już z tym mim Fifim, ciągle tylko mama i mama. On chyba czuje te nadchodzące zmiany bo nagle zrobiłam się niezastapiona. :-(

fogia skad ja to znam u mnie tez co jakis czas jak sie nakreci to tylko mama i mama i lazi za mna wszedzie a jak sie przytuli to juz nie pusci. a jak np spi u rodzicow bo idziemy z mezem na hokej i placze wieczorem gdzie moja mama to rano mi mowi, ze palakala za mna wczoraj. do spania to tylko ja i nikt inny az sie boje co to bedzie jak bede w szpitalu

Do góry