reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

To prawda, ze dzisiaj senny dzien, wiec maluszki tez pewnie spia ;)

Dominika skoro czopa juz nie masz, rozwarcie na 3-4 to u Ciebie jak sie zacznie to pojdzie ekspresem :) Dobrze, ze do domku wrocilas, mysle ze lada moemnt sie u Ciebie zacznie i szybko pojdzie!

Madlen - no, oby poszło szybko... tylko czemu te skurcze nie nadchodza to nie wiem...
okres zawsze miałam jak w zegarku, znam też datę poczęcia, więc powinnam rodzić w terminie,, a tu nic...
mam nadzieję, że jeszcze starczy mi cierpliwości ;-)

monicaa i jej posty mnie trochę podtrzymują na duchu ;-) :-)

Ribi - super, że lekarz tak Ci wystawił zwolnienie :-)

joasia - super, że Wiki zaakceptowała tak dobrze braciszka :-)

moniaivoy - ja miałam taki masaż we wtorek i potem od środy czop mi odchodził, potem od czwartku podkrwiony, też mnie trochę bolało, pokazywałam dziś jak byłam w szpitalu, ale ginka powiedziała, że tak może być po masażu

zielona - a jak Piotruś reaguje na siostrę?

u mnie spokój,też się pcha strasznie, ale póki co zadnych skurczy dziś...

reklama
tak czytam Was i widzę, że każda z Was wyczekuje bardzo maleństwa:-) więc zyczę Wam, aby szybciutko pojawiły się u Waszych boków Wasze Skarby:-) dziewczyny przed porodem maluszek jest mniej aktywny, więc tu Ribi ma duże szanse na poród :p
Moncia - trzymam kciuki żeby się ruszyło :-D
Iwi - trzymam kciuki, żeby szybko się zaczał poród, bo lezenie na oddziale to żadna przyjemność :-)

Synuś dziś nie spokojny cały dzień, zmykam spać póki on spi :-) tu produkcja widze na całego trudno mi nadrabiać, na zamkniętym produkcja mniejsza too zawsze latwiej mi tam uczestniczyć:-)

ciekawe co u Claudii, zaniepokoiło mnie że nie podała żadnych szczegółów, miała poród sn więc odrazu podają wszystkie dane o dziecku, a ona napisała, ze nie podali jej, martwie się nie wiem jak Wy...

Dobranoc

Blondi Ja powiem Ci ze tez Mnie to zmartwilo ale niechcialam nic pisac wole narazie nie myslec i mam nadzieje ze naprawde u nich wszystko ok a Claudia nie daje znaku zycia bo zajeta nawalem pokramu i kamieniem i tuleniem Michalka.

Dominika mysle, ze lada chwila cos sie ruszy :) Jestem pewna ze do srody to Ty na pewno urodzisz i nie beda wywolywac :)

Blondii wiesz, ze ja tez mysle o Claudii , mam nadzieje ze u nich wszytsko dobrze...

tak czytam Was i widzę, że każda z Was wyczekuje bardzo maleństwa:-) więc zyczę Wam, aby szybciutko pojawiły się u Waszych boków Wasze Skarby:-) dziewczyny przed porodem maluszek jest mniej aktywny, więc tu Ribi ma duże szanse na poród :p
Moncia - trzymam kciuki żeby się ruszyło :-D
Iwi - trzymam kciuki, żeby szybko się zaczał poród, bo lezenie na oddziale to żadna przyjemność :-)

Synuś dziś nie spokojny cały dzień, zmykam spać póki on spi :-) tu produkcja widze na całego trudno mi nadrabiać, na zamkniętym produkcja mniejsza too zawsze latwiej mi tam uczestniczyć:-)

ciekawe co u Claudii, zaniepokoiło mnie że nie podała żadnych szczegółów, miała poród sn więc odrazu podają wszystkie dane o dziecku, a ona napisała, ze nie podali jej, martwie się nie wiem jak Wy...

Dobranoc

blondi ty mi tu nie kracz:) moje dziecko ogólnie bardziej spokojne i mam nadzieje, że jak już wyjdzie to tak zostanie:)

co do claudii to też coś mnie ta cała sytuacja niepokoi, wiecie jak bardzi jest związana z forum a tutaj żadnej informacji....

Gosia, Madlen, Ribi - no własnie tak jak piszecie, była bardzo związana, nawet raz pisała, że szkoda, że laptopa nie ma bo by z Nami klikała ze szpitala, a tu dopiero Ewcia jak do niej napisała to ona newsa takiego podała sms... ale wierzmy, że zajmuje się Michasiem i nie ma czasu. Trzymam mocno za nich kciuki!

A Was serdecznie pozdrawiam i zyczę abyscie się "sypały szybciej" :p bez urazy dla nikogo :-)

Chyba wszystkie myślimy o Claudii, już tyle czasu minęło, ale napewno jest wszystko dobrze i musi się nacieszyć Michałkiem:)
Iwi życzę Zeby szybko się zaczęło
Jumabe ja też mam wizytę 12 już nie mogę się doczek

nic w tym tv nie leci zgroza:-(

Hej z wieczora. Faktycznie też zaczynam się martwić o Claudię, ale nie nakręcajmy się, pewnie telefon jej padł albo nie ma siły i odpoczywa.
Ja dziś dziwnie się czuję, plecy bolą, rozwolnienie mam, jestem poddenerwowana i zaczełam sama z siebie pakować torbę do końca nagle. Może urodzę dziś :-) Pozdrawiam

reklama
Do góry