reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

To prawda, ze dzisiaj senny dzien, wiec maluszki tez pewnie spia ;)

Dominika skoro czopa juz nie masz, rozwarcie na 3-4 to u Ciebie jak sie zacznie to pojdzie ekspresem :) Dobrze, ze do domku wrocilas, mysle ze lada moemnt sie u Ciebie zacznie i szybko pojdzie!

Madlen - no, oby poszło szybko... tylko czemu te skurcze nie nadchodza to nie wiem...
okres zawsze miałam jak w zegarku, znam też datę poczęcia, więc powinnam rodzić w terminie,, a tu nic...
mam nadzieję, że jeszcze starczy mi cierpliwości ;-)

monicaa i jej posty mnie trochę podtrzymują na duchu ;-) :-)

Ribi - super, że lekarz tak Ci wystawił zwolnienie :-)

joasia - super, że Wiki zaakceptowała tak dobrze braciszka :-)

moniaivoy - ja miałam taki masaż we wtorek i potem od środy czop mi odchodził, potem od czwartku podkrwiony, też mnie trochę bolało, pokazywałam dziś jak byłam w szpitalu, ale ginka powiedziała, że tak może być po masażu

zielona - a jak Piotruś reaguje na siostrę?

u mnie spokój,też się pcha strasznie, ale póki co zadnych skurczy dziś...

reklama
tak czytam Was i widzę, że każda z Was wyczekuje bardzo maleństwa:-) więc zyczę Wam, aby szybciutko pojawiły się u Waszych boków Wasze Skarby:-) dziewczyny przed porodem maluszek jest mniej aktywny, więc tu Ribi ma duże szanse na poród :p
Moncia - trzymam kciuki żeby się ruszyło :-D
Iwi - trzymam kciuki, żeby szybko się zaczał poród, bo lezenie na oddziale to żadna przyjemność :-)

Synuś dziś nie spokojny cały dzień, zmykam spać póki on spi :-) tu produkcja widze na całego trudno mi nadrabiać, na zamkniętym produkcja mniejsza too zawsze latwiej mi tam uczestniczyć:-)

ciekawe co u Claudii, zaniepokoiło mnie że nie podała żadnych szczegółów, miała poród sn więc odrazu podają wszystkie dane o dziecku, a ona napisała, ze nie podali jej, martwie się nie wiem jak Wy...

Dobranoc

Blondi Ja powiem Ci ze tez Mnie to zmartwilo ale niechcialam nic pisac wole narazie nie myslec i mam nadzieje ze naprawde u nich wszystko ok a Claudia nie daje znaku zycia bo zajeta nawalem pokramu i kamieniem i tuleniem Michalka.

Dominika mysle, ze lada chwila cos sie ruszy :) Jestem pewna ze do srody to Ty na pewno urodzisz i nie beda wywolywac :)

Blondii wiesz, ze ja tez mysle o Claudii , mam nadzieje ze u nich wszytsko dobrze...

tak czytam Was i widzę, że każda z Was wyczekuje bardzo maleństwa:-) więc zyczę Wam, aby szybciutko pojawiły się u Waszych boków Wasze Skarby:-) dziewczyny przed porodem maluszek jest mniej aktywny, więc tu Ribi ma duże szanse na poród :p
Moncia - trzymam kciuki żeby się ruszyło :-D
Iwi - trzymam kciuki, żeby szybko się zaczał poród, bo lezenie na oddziale to żadna przyjemność :-)

Synuś dziś nie spokojny cały dzień, zmykam spać póki on spi :-) tu produkcja widze na całego trudno mi nadrabiać, na zamkniętym produkcja mniejsza too zawsze latwiej mi tam uczestniczyć:-)

ciekawe co u Claudii, zaniepokoiło mnie że nie podała żadnych szczegółów, miała poród sn więc odrazu podają wszystkie dane o dziecku, a ona napisała, ze nie podali jej, martwie się nie wiem jak Wy...

Dobranoc

blondi ty mi tu nie kracz:) moje dziecko ogólnie bardziej spokojne i mam nadzieje, że jak już wyjdzie to tak zostanie:)

co do claudii to też coś mnie ta cała sytuacja niepokoi, wiecie jak bardzi jest związana z forum a tutaj żadnej informacji....

Gosia, Madlen, Ribi - no własnie tak jak piszecie, była bardzo związana, nawet raz pisała, że szkoda, że laptopa nie ma bo by z Nami klikała ze szpitala, a tu dopiero Ewcia jak do niej napisała to ona newsa takiego podała sms... ale wierzmy, że zajmuje się Michasiem i nie ma czasu. Trzymam mocno za nich kciuki!

A Was serdecznie pozdrawiam i zyczę abyscie się "sypały szybciej" :p bez urazy dla nikogo :-)

Chyba wszystkie myślimy o Claudii, już tyle czasu minęło, ale napewno jest wszystko dobrze i musi się nacieszyć Michałkiem:)
Iwi życzę Zeby szybko się zaczęło
Jumabe ja też mam wizytę 12 już nie mogę się doczek

nic w tym tv nie leci zgroza:-(

Hej z wieczora. Faktycznie też zaczynam się martwić o Claudię, ale nie nakręcajmy się, pewnie telefon jej padł albo nie ma siły i odpoczywa.
Ja dziś dziwnie się czuję, plecy bolą, rozwolnienie mam, jestem poddenerwowana i zaczełam sama z siebie pakować torbę do końca nagle. Może urodzę dziś :-) Pozdrawiam

reklama
Do góry