reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
ja też codziennie się wypachniam, myję wloski ( w razie "W")... robię pilingi i masaże ciałka... hmmm... i czekam na godzinę "0"... ale ta nie nadchodzi :-)

dzisiaj nawet kupiłam nowe maszynki do golenia i balsamik do ciałka coby ładnie pachniec... od tego ciągłego golenia maszynki ida jak świeże bułeczki :-D

nie wyrabiam już z tym mim Fifim, ciągle tylko mama i mama. On chyba czuje te nadchodzące zmiany bo nagle zrobiłam się niezastapiona. :-(

Tyle z Was ma wizyty 13-go a ja dzień wcześniej 12-go, ale najchętniej wolała bym już na tę wizytę nie iść tylko na ip.
Claudia miała termin wg ostatnich wyliczeń dwa dni po mnie i już ma Michałka przy sobie.
Byłam dziś z mężem w Ikei i naciągnęłam go na komodę, żeby mieć gdzie trzymać rzeczy Dominika. Bo tak prawdę mówiąc to wygospodarowałam niby 3 szuflady ale nasze rzeczy przez to częściowo były spakowane. A poza tym obawiałam się, że te 3 szuflady to troszkę ciasno i niewygodnie będzie. Teraz tylko czekam jak komódka będzie skręcona i pakuję rzeczy Dominika wreszcie do szuflad (bo tak to wszystko leżało w łóżeczku) a przy tym pakuję wreszcie te torby do szpitala. A potem może w końcu wybiorę się na porodówkę...:rolleyes2:

dziewczynki - od poniedziałku w Lidlu bedą piłki gimnastyczne do kołysania bioderkami na nich... ja bym sobie chętnie taką zafundowała ale jak dobrze pójdzie to od wtorku będę leżeć na patologii:/

monciaa dzięki za wspomnienie o tym Lidlu. Piłkę co prawda to ja mam w Filipkowych zabawkach ale zauważyłam, że będa dresy, a te to bym sobie kupiła na domowe pielesze po porodzie.

Mój Antosiek właśnie sobie przypomniał, że trzeba przećwiczyć ewakuację i tak mi się wierci, że ledwo siedzę. Filipkowi skończyła się bajka i znowu "mamusiu, mamusiu". Tak więc zmykam dziewczynki.

spokojnej nocy!

monciaa dzięki za wspomnienie o tym Lidlu. Piłkę co prawda to ja mam w Filipkowych zabawkach ale zauważyłam, że będa dresy, a te to bym sobie kupiła na domowe pielesze po porodzie.

Mój Antosiek właśnie sobie przypomniał, że trzeba przećwiczyć ewakuację i tak mi się wierci, że ledwo siedzę. Filipkowi skończyła się bajka i znowu "mamusiu, mamusiu". Tak więc zmykam dziewczynki.

spokojnej nocy!

mój Szymus też ćwiczy ewakuację od godziny... może coś z tego będzie...:-) strasznie się wierci i przeciąga... a od wczoraj był taaakim leniuszkiem... az naskarżyłam ginkowi na te jego leniuchowanie:-D

Mój maluch też mi dzisiaj dał popalić. Cały czas się wiercił i nie mogłam spokojnie wysiedzieć w pracy.
A Claudia, to miała rodzić dzień po mnie... :) To niesprawiedliwe! :D

Monciaa a jak wujek kaze Ci liczyc ruchy bo Ja kiedys czytalam ze 10 na godzine powinno byc a mnie polozna sie pyta na wizycie czy jest 10 na dzien?Wiec juz nic nie wiem.A wiecie ze Ja posiedzialam na pilce moze z 5 minut i tak mnie pozniej bolalo w podbrrzuszu normalnie ledwo chodzilam takie ostre klucie czulam Jak maly mi tam cos cisnie .Wiec Ja chyba sie wstrzymam z ta pilka bo jak ona serio dziala to JA jeszcze niechce.

reklama
gosia - po terminie kazał mi liczyć 10 ruchów do godziny 12 w południe... to jest wyrocznia... później co najmniej 10 po południu musi być... gdyby coś było nie tak - mam dzwonić...

Do góry