reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Kurcze, mam strasznie dużo czasu jeszcze- szczególnie, że u mnie na razie nic oprócz delikatnych skurczyków się nie dzieje, ale stwierdziłam że muszę się spakować- tak na wszelki wypadek. Wyszły 2 wielkie torby, jakbym co najmniej na 2 tygodniowe wakacje jechała.

Mam tylko nadzieję, że te torby zostaną jeszcze nietknięte przynajmniej do 25 stycznia:)

reklama
teraz Was dziewczyny co urodziłyście robi się więcej niż nierozpakowanych hehe
ja te biorytmy miała na dziś ale nic z tego;/
wszystkie dzieciaczki takie cudne i każde zupełnie inne... ehhh....

Witajcie Brzuchatki i te już Rozpakowane:-)

Ależ niespodziankę zrobil Michaś claudii...no no tak sobie myslalam i obstawialam ze ona jako jedna z ostatnich sie rozpakuje a tu zonk, pomyliłam sie

Teraz na naszym forum to juz chyba kazdego dnia "gorąca linia" będzie rozgrzana do czerwoności:-)

Dzisiaj znowu wystawialam mojego malucha na balkon, tym razem na pół godziny:-)
A jutro jak będzie ładna pogoda ide na pierwszy spacerek. Będziemy testowac furę Wiktorka

Lecę bo Mały już woła...;-)trzymajcie sie babeczki:-)

moniaivoy u nas zdjelismy do prania wszystko oprócz daszka....

Kurczę, a u mnie jest takim pasem przeszyte i sie nie da zdjąć, a nie chce tego rozpruwać... chyba to wyczyszczę chemicznie...

A mnie po tym masażu piecze tam w środku:( No i cały czas plamię:( Czy któraś z Was miała może robiony masaż szyjki?

Monciaa- nie dołuj się kochana, fajnie ze masz takiego wujka, co dzwoni i się troszczy o Ciebie:) Zawsze to dodaje otuchy:)

Złotko - ja też mam 2 torby, jedną dla siebie 2 dla Ali:)

A teraz zjadam się pomarańczkiem, mhm pycha:)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj poszalałam trochę ze sprzątaniem,ale maluszek nadal mało aktywny zaczynam się coraz bardziej denerwować o niego,Wizytę mam dopiero we wtorek,jak do jutra będzie tak mało aktywny chyba przejadę się na IP niech zrobią mi KTG chyba odmówić nie powinni,wiem może niepotrzebnie się denerwuję ale do tej pory tak nie było.:-(

Hej dwupaczki i rozpakowane. Zdecydowalismy z mężem że malutka bedzie miała na imie Alicja. Z tego co zauwazyłam joasienka1 i moniaivoy tez beda miały Alusie. Podobaja sie nam bardzo te zdrobnienia.

Jestem w szoku, że Claudii tak szybko poszło. Fajnie, że ma Michasi już po swojej stronie brzuszka.

Joasiab mnie tez męczą cycuchy i mam nawał pokarmu.

Alusia jest prawdziwą panienka, bo je mało a często. Ssie przez 10 min i starcza to jej na 1h. Szkoda, że w nocy nie mam wiekszych przerw, bo sie niewysypiam. Piotrusia nie widziałam od poniedziałku, bo w czwartek jak wychodziłam ze szpitala do domku to go moi rodzice zabrali do siebie, bo miał katarek i i chcieli mi dac troszke odpocząc. Dopiero jutro mi go przywiozą, bardzo sie za nim stęskniłam. Chyba przechodze baby bluesa, bo w męzu szukam oparcia i zrozumienia, że potrzebuje teraz wiecej czułości, a on taki nieczuły tylko mówi że wszystko bedzie dobrze. Musze mu mówic żeby mnie przytulił.
Ciagle myslę nad tym jak to będzie gdy mąż pójdzie do pracy i zostane sama z dwójka maluchow.
Mam nadzieję, że Piotrus okaże się super braciszkiem i nie będzie zazdrosny.

zielona - świetny wybór:) Jestem za:))) Alusia i Piotruś- pasuje moim zdaniem:)

Ribi- mi lekarz zrobił z zaskoczenia ten masaż, pewnie jakby mnie uprzedził, to bym się nie zgodziła...polega to na rozciągnięciu szyjki, no i włożył mi 2 palce:( powiedział, ze moge nawet klnąc i krzyczeć, jak mnie mocno boli. Dało sie wytrzymać, ale nie powiem, żeby było przyjemne, nawet go nie sklęłam...Ciekawa jestem czy to coś pomoże....

reklama
moniaivoy - ja miałam masaż szyjki w środę... ale bardzo delikatny... trochę nieprzyjemny ale znośny... nie plamiłam ale też nic się po nim nie dzieje:/

Do góry