reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Oja oja Ja doiero teraz zauwazylam myslalam ze to ta sama wiaodmosc o 4 cm rozwarcia mi sie swieci a to nowa.Claudia ma juz Michasia ale szok i jak szybciutko naprawde niezle :) Claudia gratulacje i jaka niespodzianka ale zes wyprzedzila dziewczyny:-D
No na pileczce przed proodem mozesz sobie pocwiczyc podobno dziecko dzieki niej lepeij wchodzi w kanal rodny no i kolysanie bidrami na niej powoduje chyba tez ze szybciej rozwarcie sie robi no ogolem chyba pomaga sie tam ladnie wszystkiemu ulozyc i otworzyc nie wiem jak to opisac.:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja. Taki sprint u Claudii to tylko pozazdrościć. Siadam i czytam jej posty i sprawdzam co ta kobita zrobiła, że tak się pospieszyła :-) Kurcze może teraz ja :-)

Ja jeszcze czekam kolega w poniedzialek idzie do lekarza i bedzie wiedzial kiedy wraca wiec Ja bede wiedziec kiedy wreszcie bede miala ciuszki.No chyba ze dokupie to juz mi bedzie wszystko jedno :)

modlicha - nie martw się... sama nie zostaniesz... ja zostane do lutego co najmniej :-D

dzwonił dzisiaj ginek i pytał się jak tam "zawartość" brzuszka... a jak powiedziałam że coraz bardziej leniwy to powiedział że raczej pójde poleżeć do szpitala... chyba że sam się zdecyduje do poniedziałku :-)

Modlicha, Giovannessa rozbawiłyście mnie obie :-D Przecież my nie słonice i 24 miesiące w ciąży nie da się chodzić :no: W końcu na nas też przyjdzie czas :tak:;-)

Nadal w dwupaku :tak: Dzisiaj nawet zaliczyłam kąpiel w basenie :-D Kręgosłup mnie boli i mąż namówił mnie by pojechać całą rodzinką na basen. On z moją mamą zabawiali Witka (pływanie, zjazdy ze ślizgawek itp.), a ja moczyłam się przy bąbelkach i masowałam plecki :tak: Niestety niezbyt to zdalo rezultat, bo plecy nadal mnie bolą :dry: Ale chłopaki sobie popływali :tak:
Wczoraj zaliczyliśmy urodziny znajomej, a dziś idziemy do szwagierki. Za tydzień mój pierworodny syn skończy 4 latka :-D Muszę mu jeszcze wyprawić urodzinki, a potem niech się dzieje wola nieba :tak:;-):-D

Kurczę ale wieści od Claudii, kto by pomyślał, tak z nienacka:) Super gratulacje:-)
Modlicha nic się nie martw ja mam wrażenie że będę chodzić i chodzić w tej ciąży, oprócz jakiś bóli miesiączkowych nic się nie dzieje:-(

My w końcu po zakupach, szał w sklepach. teraz obiadek idę wstawić.

reklama
Witajcie kochane!!

my już w domku. Tomcio śpi a ja ciesze się wiki bo strasznie się za nią stęskniłam.

u nas ok, mały rośnie i jest bossskkki gdyby tylko tak mnie nie gryzł przy karmieniu, szok, piersi bolą mam napływ pokarmu i dosłownie łzy lezą jak karmię ale daję radę.
Więcej później bo narazie muszę dojść do siebie w domku.

Do góry