reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Oja oja Ja doiero teraz zauwazylam myslalam ze to ta sama wiaodmosc o 4 cm rozwarcia mi sie swieci a to nowa.Claudia ma juz Michasia ale szok i jak szybciutko naprawde niezle :) Claudia gratulacje i jaka niespodzianka ale zes wyprzedzila dziewczyny:-D
No na pileczce przed proodem mozesz sobie pocwiczyc podobno dziecko dzieki niej lepeij wchodzi w kanal rodny no i kolysanie bidrami na niej powoduje chyba tez ze szybciej rozwarcie sie robi no ogolem chyba pomaga sie tam ladnie wszystkiemu ulozyc i otworzyc nie wiem jak to opisac.:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja. Taki sprint u Claudii to tylko pozazdrościć. Siadam i czytam jej posty i sprawdzam co ta kobita zrobiła, że tak się pospieszyła :-) Kurcze może teraz ja :-)

Ja jeszcze czekam kolega w poniedzialek idzie do lekarza i bedzie wiedzial kiedy wraca wiec Ja bede wiedziec kiedy wreszcie bede miala ciuszki.No chyba ze dokupie to juz mi bedzie wszystko jedno :)

modlicha - nie martw się... sama nie zostaniesz... ja zostane do lutego co najmniej :-D

dzwonił dzisiaj ginek i pytał się jak tam "zawartość" brzuszka... a jak powiedziałam że coraz bardziej leniwy to powiedział że raczej pójde poleżeć do szpitala... chyba że sam się zdecyduje do poniedziałku :-)

Modlicha, Giovannessa rozbawiłyście mnie obie :-D Przecież my nie słonice i 24 miesiące w ciąży nie da się chodzić :no: W końcu na nas też przyjdzie czas :tak:;-)

Nadal w dwupaku :tak: Dzisiaj nawet zaliczyłam kąpiel w basenie :-D Kręgosłup mnie boli i mąż namówił mnie by pojechać całą rodzinką na basen. On z moją mamą zabawiali Witka (pływanie, zjazdy ze ślizgawek itp.), a ja moczyłam się przy bąbelkach i masowałam plecki :tak: Niestety niezbyt to zdalo rezultat, bo plecy nadal mnie bolą :dry: Ale chłopaki sobie popływali :tak:
Wczoraj zaliczyliśmy urodziny znajomej, a dziś idziemy do szwagierki. Za tydzień mój pierworodny syn skończy 4 latka :-D Muszę mu jeszcze wyprawić urodzinki, a potem niech się dzieje wola nieba :tak:;-):-D

Kurczę ale wieści od Claudii, kto by pomyślał, tak z nienacka:) Super gratulacje:-)
Modlicha nic się nie martw ja mam wrażenie że będę chodzić i chodzić w tej ciąży, oprócz jakiś bóli miesiączkowych nic się nie dzieje:-(

My w końcu po zakupach, szał w sklepach. teraz obiadek idę wstawić.

reklama
Witajcie kochane!!

my już w domku. Tomcio śpi a ja ciesze się wiki bo strasznie się za nią stęskniłam.

u nas ok, mały rośnie i jest bossskkki gdyby tylko tak mnie nie gryzł przy karmieniu, szok, piersi bolą mam napływ pokarmu i dosłownie łzy lezą jak karmię ale daję radę.
Więcej później bo narazie muszę dojść do siebie w domku.

Do góry