A JA wlasnie dzownilam do meza zeby mi kupil tez ta pilke do cwiczen jak bedzie bo tak mysle ze jak Claudii to cos dalo to i moze JA skorzystam a i synek bedzie mogl sie na niej pobawic.I zawsze po ciazy tez moge na niej cwiczyc i mowie do meza bedziesz cwiczyc ze mna po ciazy? A on na to ze oczywiscie bedziemy na niej cwiczyc tylko ze Ja o gimnastyce a on odrazu o ...seksie Faceci
reklama
giovannessa
Fanka BB :)
Aaaaaaaaaaaaaaa, no to będziemy mieć dzisiaj Michasia
E
Ewcia_822
Gość
Ja wczoraj na piłce dobre 2 godzinki ćwiczyłam pierwszy raz. Dzisiaj też trochę poćwiczę i jutro a w poniedziałek wizyta u gina to zobaczymy co powie Wczoraj wieczorem jak się myłam to miałam śluz nie biały czy przezroczysty ale taki lekko brązowawy. Dzisiaj właśnie jestem po myciu i tego śluzu bardzo dużo było i znowu nie jest taki jak zwykle tylko taki jasno brązowy. Trochę mnie pobolewa od krzyża ale to jak zwykle
No to napewno Michas dzisiaj bedzie.Ewcia Ja Ci wybacze ze tak pozno bo przynajmniej dobre wiesci ze cos sie dzieje u Caludii Kurcze to moze ta pilka cuda dziala skoro Claudii pomogla Ty mowisz ze wczoraj cwiczylas i dzisiaj zmiany w sluzie a u Claudii tez sie tak wczoraj zaczelo no to ja moze poczekam chociaz tydzien z cwizeniami o ile maz kupi.
giovannessa
Ewcia, masz rację, pinda z niej niemożebna
Claudia - spisałaś się na medal :-) gratuluję :-)
Claudia - spisałaś się na medal :-) gratuluję :-)
modlicha83
No to Claudia będzie miała dziś Michasia przy sobie..
Ewcia - ty też?? kurcze kobity za chwilę sama zostanę, wszystkich coś powoli bierze..
Ewcia - ty też?? kurcze kobity za chwilę sama zostanę, wszystkich coś powoli bierze..
E
Ewcia_822
Gość
modlicha - ja to tak do końca stycznia będę pewnie miała jakieś objawy i nic poza tym...
modlicha83
jeśli te piłki i wam pomogą, to tak za tydzień i ja się w nią zaopatrzę!! a co!!
reklama
Podziel się: