reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A JA wlasnie dzownilam do meza zeby mi kupil tez ta pilke do cwiczen jak bedzie bo tak mysle ze jak Claudii to cos dalo to i moze JA skorzystam a i synek bedzie mogl sie na niej pobawic.I zawsze po ciazy tez moge na niej cwiczyc i mowie do meza bedziesz cwiczyc ze mna po ciazy? A on na to ze oczywiscie bedziemy na niej cwiczyc tylko ze Ja o gimnastyce a on odrazu o ...seksie :)Faceci :)

reklama
Ja wczoraj na piłce dobre 2 godzinki ćwiczyłam pierwszy raz. Dzisiaj też trochę poćwiczę i jutro a w poniedziałek wizyta u gina to zobaczymy co powie :) Wczoraj wieczorem jak się myłam to miałam śluz nie biały czy przezroczysty ale taki lekko brązowawy. Dzisiaj właśnie jestem po myciu i tego śluzu bardzo dużo było i znowu nie jest taki jak zwykle tylko taki jasno brązowy. Trochę mnie pobolewa od krzyża ale to jak zwykle :)

No to napewno Michas dzisiaj bedzie.Ewcia Ja Ci wybacze ze tak pozno bo przynajmniej dobre wiesci ze cos sie dzieje u Caludii :) Kurcze to moze ta pilka cuda dziala skoro Claudii pomogla Ty mowisz ze wczoraj cwiczylas i dzisiaj zmiany w sluzie a u Claudii tez sie tak wczoraj zaczelo no to ja moze poczekam chociaz tydzien z cwizeniami o ile maz kupi.

modlicha83 - nie martw się, że zostaniesz sama. Ja nie mam żadnych objawów i pewnie urodzę zamiast 20 stycznia dopiero pod koniec. No chyba że te upławy to jakaś zapowiedź drobna. :tak:

Na razie pozostaje mi podziwianie galerii. :-)

reklama
ale fajnie Claudia już ma syneczka:) Dziewczyny a co dają te cwiczenia na piłce?;) mogą coś przyspieszyć bo ja też na piłce ćwiczę ale myślałam, że kręgosłup wzmacniam;)

Do góry