reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

:szok: claudia urodziła :szok:
a ja taki sam termin i żadnych objawów, od dziś zaczynam z piłką działaś konkretniej :-)
ale jej zazdroszczę, też bym chciała tak z zaskoczenia, żeby nie przenosić bo to czekanie musi być nieznośne.
my dziś mamę w domu jedziemy odwiedzić a póki co do Auchan wodę kupić i jakieś przekąski do szpitala.
zajrzę wieczorem

reklama
a mnie miły esik od Claudii zaskoczył przy zakupkach. :-D To się Ribi zdziwi jak się pojawi na BB. ;-)

joasiab witajcie w domku. Jak Wikunia przyjęła rodzeństwo?

zmykam do obiadku. :-)

Wow Claudia urodzila :-D Super!

joasiab witaj w domku :)

-----------
Dziewczyny dzis jest dopiero 8 styczen a juz prawie 30 dzieciaczkow sie urodzilo:szok::-D
Niezle tempo :-)

Ostatnia edycja:
Joasiab witamy z powrotem :)A JA mam juz pileczke maz kupil ale narazie syn na niej szaleje na przemian z mezem hah.Moje dwa dzieciaki maja nowa zabawke.Maz mowi ze fajnie ze kupil ze napewno sie przyda juz probowal brzuszki i pompki.A powiedzcie mi tylko siedzicie na niej i sie bujacie czy jakies specjalne cwiczenia jeszcze znacie i wykonujecie?Bo Ja czytalam tylko o tym bujaniu i ruszaniu biodrami.

Jej zagladnełam tu jestem w szoku ze claudia ma juz Michasia przy sobie! Tego sie nie spodziewałam, bo ja mam termin podobnie jak ona i cały czas sobie wmawiam że jeszcze dużo czasu mi zostało, a tu takie niespodzianki.

Skoro tak, to mam prośbe-czy mogła by m któraś podać swój nr tel? żebym w razie czego mogła was poinformowac, bo jak tak dalej pójdzie to może i ja niebawem sie rozpakuje...:-D
A tak wogóle to rzeczywiście nasze forum niedługo całkiem opustoszeje bo wiekszośc bedzie miała swoje bejbiki i nie bedzie czasu na siedzenie przy kompie.

A puki co to nam nierozpakowanym pozostaje tylko zagladanie do galeryjki (co zresztą robie regularnie) i podziwianie pociech innych.

Dobra, zmykam obiadek szykować, ale bede zaglądać, bo ciekawa jestem wieści od claudi jak duży Michaś sie urodził...

Jestem.... dobrze, że fogia mi smsa napisała,bo ja od samego rana w biegu. Ale niespodzianka z claudią....kto by sie spodziewał....a miałyśmy tak samo termin :)
Ale u mnie spokojnie, dziś byłam u gina....póki co szyjka miękka i nic się nie dzieje. Dziś z USG wyszło, że termin na 18.01. Synek ważt 3300 więc urósł mi chłopak....:) Ogólnie narazie nic nie wskazuje na wcześniejszy poródd.....:)
dobra musze was nadrobic

A ja właśnie zakupiłam piłeczkę 55 cm pisze że taka wystarczy jak dla mnie i to 12 zł, więc w tygodmiu przyjdzie i ruszam z ćwiczeniami:-)
Ribi dobrze że wszystko wporządku:)

I ja też prosiłabym o numer do którejś z Was, bo jak widać nigdy nie wiadomo kiedy weźmie:)

ale jaja wykrakałam Claudii !!!! :-D

nic więcej nie wiem, co się u was dzieje, bo dopiero włączyłam kompa i na razie nic więcej nie doczytam, bo kupę roboty i jeszcze wychodzimy do kina.
Wpadnę wieczorkiem :)

O Matko Boska :szok::szok::szok:
W takim szoku to ja tu jeszcze nie byłam :-D:-D:-D
Pisząc wczoraj że nas Claudia wszystkie wyprzedzi nie sądziłam że tak dosłownie będzie!
Super! Gratuluję Kochana :tak: i zazdroszczę że masz już dzidzie...

Z moich przeczuć tyle co nic :zawstydzona/y: a naprawde sie tak dziwnie czułam i mała szalała jak nigdy... Dlatego już ciiiicho-sza, więcej nie piszę o skurczach, przeczuciach, bo się to nudne robi :-p. Będzie coś to się dowiecie z smska.
W ogóle staram się już nie myśleć o porodzie i jak najbardziej zająć czas, pucuję co mogę.
No nic, zmykam dalej do roboty, mąż zaraz komputer zajmie.
Pozdrowionka!

reklama
joasiab - witajcie w domku:-) a jak córcia zareagowała na bobaska?

a my już po obiadku... mąż jedzie dzisiaj na halówkę, później poker u nas w mieszkanku... więc muszę sobie zorganizować wieczór i popołudnie... tylko co by tu robić z tak wielkim brzucholkiem?! hmmm... pewnie pójdę do sasiadki na kawencję albo spędzę czas przed TV i BB :-)

Do góry