reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja też mam wizytę na 13.01 i pewnie się jeszcze z nim spotkam;) Ciekawa jestem czy mi wystawi L4? Bo mam do 13.01, czyli praktycznie do dnia porodu...jak mi nie da, to chyba wejdę na 8 piętro swojego budynku w pracy, może mnie cos ruszy;)

Dobra i ja spróbuję sie przespać, mam nadzieję, że się uda...

Dobranoc:)

reklama
Ja też mam wizytę na 13.01 i pewnie się jeszcze z nim spotkam;) Ciekawa jestem czy mi wystawi L4? Bo mam do 13.01, czyli praktycznie do dnia porodu...jak mi nie da, to chyba wejdę na 8 piętro swojego budynku w pracy, może mnie cos ruszy;)

Dobra i ja spróbuję sie przespać, mam nadzieję, że się uda...

Dobranoc:)

spokojnej nocki, ja się ciesze że dostałam L4 aż do 30 stycznia

hej dziewczynki

zajrzałam do Was jeszcze późnym wieczorkiem i nadrobiłam co nieco.

claudia moniaivoy ja też mam wizytę 13 stycznia. :-) I moja to będzie już ostatnia na bank bo gin w pozostałe wolne kratki, tam gdzie się wstawia daty, wpisał "i do szpitala". :sorry2:

hej dziewczynki

zajrzałam do Was jeszcze późnym wieczorkiem i nadrobiłam co nieco.

claudia moniaivoy ja też mam wizytę 13 stycznia. :-) I moja to będzie już ostatnia na bank bo gin w pozostałe wolne kratki, tam gdzie się wstawia daty, wpisał "i do szpitala". :sorry2:

No ładnie dziewczynki, to ciekawe która z nas tej wizyty doczeka hehehe
może żadna ;-)

claudia ja to raczej dotrzymam. U mnie praktycznie wszystko się wyciszyło, bolesnych skurczy nie mam chyba od 2 dni, brzuszek co prawda twardnieje ale już nawet przestałam na to zwracać uwagę. No i co najważniejsze mi nic nie cieknie, jeszcze niedawno pojawiał się jakiś śluz, a teraz zuepłnie nic!!! :szok:

claudia ja to raczej dotrzymam. U mnie praktycznie wszystko się wyciszyło, bolesnych skurczy nie mam chyba od 2 dni, brzuszek co prawda twardnieje ale już nawet przestałam na to zwracać uwagę. No i co najważniejsze mi nic nie cieknie, jeszcze niedawno pojawiał się jakiś śluz, a teraz zuepłnie nic!!! :szok:

Czasem brak objawów nic nie znaczy,
ja nie liczę że szybko urodzę, jakoś mi się to niemożliwe wydaje...nie wiem czemu

do terminu spoooro czasu jeszcze , obym psychicznie dała radę :-(

Wam życzę aby się to szybko rozkręciło

claudia że może cisza przed burzą? :-D Jakoś tak pod koniec grudnia śniło mi się, że Antoś leżał w wózeczku, a ja do kogoś mówiłam "popatrz tylko jaką ma śmieszną datę urodzin, praktycznie same jedynki". Pierwszy stycznia już minął, więc może 11? :happy2: Natomiast mój tato cały czas liczy na to, że zrobię mu prezent urodzinowy (czyli urodzę 10). ;-) Mi jakoś się wydaje, że dotrzymam do tego szpitala i nawet szykując sobie torbę zaplanowałam jaką książkę wezmę ze sobą itp. No ale zobaczymy. Którąs z dziewczyn fajnie napisała parę stron wcześniej, o rozsmieszeniu Boga planowaniem. :-D

zmykam do spania

dobranoc!

claudia że może cisza przed burzą? :-D Jakoś tak pod koniec grudnia śniło mi się, że Antoś leżał w wózeczku, a ja do kogoś mówiłam "popatrz tylko jaką ma śmieszną datę urodzin, praktycznie same jedynki". Pierwszy stycznia już minął, więc może 11? :happy2: Natomiast mój tato cały czas liczy na to, że zrobię mu prezent urodzinowy (czyli urodzę 10). ;-) Mi jakoś się wydaje, że dotrzymam do tego szpitala i nawet szykując sobie torbę zaplanowałam jaką książkę wezmę ze sobą itp. No ale zobaczymy. Którąs z dziewczyn fajnie napisała parę stron wcześniej, o rozsmieszeniu Boga planowaniem. :-D

zmykam do spania

dobranoc!

Miłej nocki kochana, ja też się zaraz kładę
już spać mi się chce :-)

ja oczywiście wchodzę jak już wszystkie poszłyście spać;-)

fajnie, że u ariski juz po wszystkim :-)
ale to czekanie też ma w sobie coś :-)

ja nadal w dwupaku...
jutro rano na ktg
jakby mnie mieli zostawić to napiszę smska :-)

dobrej nocki

reklama
Nie ma tak dobrze, żeby ktoś inny gasił światło na forum :tak:
wygląda na to, że zostałam etatową...

13.01 będzie się chyba dużo działo, bo ja też mam ustalony termin wizyty i nawet się na nią wybieram tak a'propos planów ;-)

Obejrzałam sobie "Linię życia" - film stary, ale jeden z moich ulubionych
poprasowałam trochę ciuszków małej
poszperałam po necie za ziołami działającymi moczopędnie, bo mam dość tych coraz bardziej opuchniętych dłoni :wściekła/y:
Znalazłam, że podobno pokrzywa działa i akurat miałam w domu ostatnią saszetkę. Jutro wam dać znać czy to prawda
Picie ziol w ciazy - Ciąża z 40tygodni.pl - szukaj porad, doradzaj innym.

w sumie to już chętnie bym leżała w łóżeczku, tylko czekam właśnie aż mi trochę wystygnie ta pokrzywa...

Tymczasem życzę dobrej nocki mamusiom, maluszkom i brzuchatkom.
A co tam, tatusiom też, bo nie mają z nami łatwo :-D

Do góry