reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja też mam wizytę na 13.01 i pewnie się jeszcze z nim spotkam;) Ciekawa jestem czy mi wystawi L4? Bo mam do 13.01, czyli praktycznie do dnia porodu...jak mi nie da, to chyba wejdę na 8 piętro swojego budynku w pracy, może mnie cos ruszy;)

Dobra i ja spróbuję sie przespać, mam nadzieję, że się uda...

Dobranoc:)

reklama
Ja też mam wizytę na 13.01 i pewnie się jeszcze z nim spotkam;) Ciekawa jestem czy mi wystawi L4? Bo mam do 13.01, czyli praktycznie do dnia porodu...jak mi nie da, to chyba wejdę na 8 piętro swojego budynku w pracy, może mnie cos ruszy;)

Dobra i ja spróbuję sie przespać, mam nadzieję, że się uda...

Dobranoc:)

spokojnej nocki, ja się ciesze że dostałam L4 aż do 30 stycznia

hej dziewczynki

zajrzałam do Was jeszcze późnym wieczorkiem i nadrobiłam co nieco.

claudia moniaivoy ja też mam wizytę 13 stycznia. :-) I moja to będzie już ostatnia na bank bo gin w pozostałe wolne kratki, tam gdzie się wstawia daty, wpisał "i do szpitala". :sorry2:

hej dziewczynki

zajrzałam do Was jeszcze późnym wieczorkiem i nadrobiłam co nieco.

claudia moniaivoy ja też mam wizytę 13 stycznia. :-) I moja to będzie już ostatnia na bank bo gin w pozostałe wolne kratki, tam gdzie się wstawia daty, wpisał "i do szpitala". :sorry2:

No ładnie dziewczynki, to ciekawe która z nas tej wizyty doczeka hehehe
może żadna ;-)

claudia ja to raczej dotrzymam. U mnie praktycznie wszystko się wyciszyło, bolesnych skurczy nie mam chyba od 2 dni, brzuszek co prawda twardnieje ale już nawet przestałam na to zwracać uwagę. No i co najważniejsze mi nic nie cieknie, jeszcze niedawno pojawiał się jakiś śluz, a teraz zuepłnie nic!!! :szok:

claudia ja to raczej dotrzymam. U mnie praktycznie wszystko się wyciszyło, bolesnych skurczy nie mam chyba od 2 dni, brzuszek co prawda twardnieje ale już nawet przestałam na to zwracać uwagę. No i co najważniejsze mi nic nie cieknie, jeszcze niedawno pojawiał się jakiś śluz, a teraz zuepłnie nic!!! :szok:

Czasem brak objawów nic nie znaczy,
ja nie liczę że szybko urodzę, jakoś mi się to niemożliwe wydaje...nie wiem czemu

do terminu spoooro czasu jeszcze , obym psychicznie dała radę :-(

Wam życzę aby się to szybko rozkręciło

claudia że może cisza przed burzą? :-D Jakoś tak pod koniec grudnia śniło mi się, że Antoś leżał w wózeczku, a ja do kogoś mówiłam "popatrz tylko jaką ma śmieszną datę urodzin, praktycznie same jedynki". Pierwszy stycznia już minął, więc może 11? :happy2: Natomiast mój tato cały czas liczy na to, że zrobię mu prezent urodzinowy (czyli urodzę 10). ;-) Mi jakoś się wydaje, że dotrzymam do tego szpitala i nawet szykując sobie torbę zaplanowałam jaką książkę wezmę ze sobą itp. No ale zobaczymy. Którąs z dziewczyn fajnie napisała parę stron wcześniej, o rozsmieszeniu Boga planowaniem. :-D

zmykam do spania

dobranoc!

claudia że może cisza przed burzą? :-D Jakoś tak pod koniec grudnia śniło mi się, że Antoś leżał w wózeczku, a ja do kogoś mówiłam "popatrz tylko jaką ma śmieszną datę urodzin, praktycznie same jedynki". Pierwszy stycznia już minął, więc może 11? :happy2: Natomiast mój tato cały czas liczy na to, że zrobię mu prezent urodzinowy (czyli urodzę 10). ;-) Mi jakoś się wydaje, że dotrzymam do tego szpitala i nawet szykując sobie torbę zaplanowałam jaką książkę wezmę ze sobą itp. No ale zobaczymy. Którąs z dziewczyn fajnie napisała parę stron wcześniej, o rozsmieszeniu Boga planowaniem. :-D

zmykam do spania

dobranoc!

Miłej nocki kochana, ja też się zaraz kładę
już spać mi się chce :-)

ja oczywiście wchodzę jak już wszystkie poszłyście spać;-)

fajnie, że u ariski juz po wszystkim :-)
ale to czekanie też ma w sobie coś :-)

ja nadal w dwupaku...
jutro rano na ktg
jakby mnie mieli zostawić to napiszę smska :-)

dobrej nocki

reklama
Nie ma tak dobrze, żeby ktoś inny gasił światło na forum :tak:
wygląda na to, że zostałam etatową...

13.01 będzie się chyba dużo działo, bo ja też mam ustalony termin wizyty i nawet się na nią wybieram tak a'propos planów ;-)

Obejrzałam sobie "Linię życia" - film stary, ale jeden z moich ulubionych
poprasowałam trochę ciuszków małej
poszperałam po necie za ziołami działającymi moczopędnie, bo mam dość tych coraz bardziej opuchniętych dłoni :wściekła/y:
Znalazłam, że podobno pokrzywa działa i akurat miałam w domu ostatnią saszetkę. Jutro wam dać znać czy to prawda
Picie ziol w ciazy - Ciąża z 40tygodni.pl - szukaj porad, doradzaj innym.

w sumie to już chętnie bym leżała w łóżeczku, tylko czekam właśnie aż mi trochę wystygnie ta pokrzywa...

Tymczasem życzę dobrej nocki mamusiom, maluszkom i brzuchatkom.
A co tam, tatusiom też, bo nie mają z nami łatwo :-D

Do góry