reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia- mnie też brzuch boli, znowu:( ale miesiączkowo...ale skurczy zero:(

mnie to brzuch i troszkę krzyże bolą
a siedzę sobie i piszę z Wami
na razie to lekkie bóle i pewnie ten fałszywy alarm znowu

co do śluzu co jakiś czas jeszcze się sączy raz więcej raz mniej a krwi tam jest tak malutko, że ledwo widać
akurat pech bo przy badaniu nic nie leciało a w domu zaś zaczęło, achhhh

reklama
a ja siedzę z Wami i gram w taką grę układankę

brzuch jak skała - trochę boli kurde to się na piłce bujam

klaudoos
ja jem właśnie póki mogę takie rarytasy, pizza i takie tam, potem będzie przerwa :-)
a jak tam mały się sprawuje??
dzisiaj cudowny dzien- jedzonko, spanko, przewijanko- moglam duzo zrobic bo nie wisiaj na cycu godzinami.. zaraz pewnie pobudka jedzonko i przewijanko i wtedy ide spac razem z nim! a tak poza tym jestem w nim zakochana! jest taki sliczny ze jak na niego patrze to placze:) ale tak pewnie kazda mamusia ma:)

mnie to brzuch i troszkę krzyże bolą
a siedzę sobie i piszę z Wami
na razie to lekkie bóle i pewnie ten fałszywy alarm znowu

co do śluzu co jakiś czas jeszcze się sączy raz więcej raz mniej a krwi tam jest tak malutko, że ledwo widać
akurat pech bo przy badaniu nic nie leciało a w domu zaś zaczęło, achhhh
saczy sie sluz z krwia? hmmm ja tak mialam i to ponoc czop w formie plynnej!

Claudia duzo kobiet wcale nie widzi czopa i nie wie co to jest on wychodzi przy porodzie.A Ja w pierwszej ciazy zreszta juz pisalam mialam jak Ty i plamilam tylko nigdy calego nie zobaczylam.Wiec nie czekaj tak bardzo na niego tylko na skurcze :)) albo wody zeby ci odeszly.
Klaudos ciesze sie ze Szymus grzeczniutki a wiadomo ze dla kazdej mamy jej dziecko jest tym najpieknieszym i najukochanszym nie znam takiej co by inaczej powiedziala lub pomyslala w koncu to nasze skarby z naszego brzuszka.Opisz troche szczegolow albo wklej nowe fotki Szymka chetnie poogladam Twojego niunka napewno juz sie zmienil troszke w koncu ma juz tydzien :)
Wiecie co im wiecej patrze i czytam o tych szkrabach co juz sa na swiecie tym bardziej sie nakrecam .

Claudia duzo kobiet wcale nie widzi czopa i nie wie co to jest on wychodzi przy porodzie.A Ja w pierwszej ciazy zreszta juz pisalam mialam jak Ty i plamilam tylko nigdy calego nie zobaczylam.Wiec nie czekaj tak bardzo na niego tylko na skurcze :)) albo wody zeby ci odeszly.

tego też oczekuje
tym śluzem się nie martwię już, nie jest on najistotniejszy ;-)
jak odejdą wody lub będą skurcze to będzie TO ;-)

Claudia- coś mi się wydaje, że Ty niedługo wylądujesz na porodówce:)

A ja jadę jutro na KTG po śniadaniu z m, jestem ciekawa co mi powie i czy mnie zbada, chciałbym wiedzieć jak tam moja szyjka się trzyma? Ale pewnie niczego się znowu nie dowiem, tylko tyle, ze wszystko gotowe do porodu...Gin zakładał, że do 6.01 powinnam urodzić...

Iwi - trzymam kciuki!!!

Klaudoos- prawdziwe zakochanie :)

reklama
Claudia- coś mi się wydaje, że Ty niedługo wylądujesz na porodówce:)

A ja jadę jutro na KTG po śniadaniu z m, jestem ciekawa co mi powie i czy mnie zbada, chciałbym wiedzieć jak tam moja szyjka się trzyma? Ale pewnie niczego się znowu nie dowiem, tylko tyle, ze wszystko gotowe do porodu...Gin zakładał, że do 6.01 powinnam urodzić...

Iwi - trzymam kciuki!!!

Klaudoos- prawdziwe zakochanie :)

Fajnie by było :-)

to powodzonka życzę
oby wszystko grało
widzisz lekarze nie są nieomylni, mój się śmieje, że do wizyty nie dotrwam..... zobaczymy potem czy miał rację

Do góry