reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No mój zasnął, wystarczyły mu 2 piwka po pracy i śpi jak zabity
kupił mi mnóstwo mandarynek i batonów - będzie wyżerka
Kochana moj 30.12 kupil 6kg mandarynek dla mnie zebym pojadla:) nie tknelam ani jednej bo 31.12 juz bylam na porodowce, skorzystali sasiedzi, ktorzy przyszli przypilnowac psiure w sylwka i 5kg peklo:)

ja jako tako na slodycze nie mam ochoty, ale kupilam sobie biszkopty i dzisiaj paczke zjadlam tak mnie wzielo!
zrobilam galaretke miesna i mam na sniadanko..

reklama
a ja siedzę z Wami i gram w taką grę układankę

brzuch jak skała - trochę boli kurde to się na piłce bujam

klaudoos
ja jem właśnie póki mogę takie rarytasy, pizza i takie tam, potem będzie przerwa :-)
a jak tam mały się sprawuje??

Kashyaa cudne fotki Jasia jak tak patrze na male babelki to wcale nie zaluje ze bede miec drugiego synka a na poczatku jak si edowiedzialam czulam maly zawod.Ale teraz juz sie doczekac nie moge malego cycolka.

Witam mamusie!
Ostatnio jakos ciężko mi się odezwac bo tak pędzicie z postami że nie moge nadążyc, ale staram sie czyta w miare na bierząco.
Fajnie że już tyle styczniowych maluszków pojawiło sie na świecie- mojej córci poki co chyba za bardzo sie nie spieszy- dziś byłam na wizycie i jak na razie wszystko "szczelnie" pozamykane i brzuch mam jeszcze wysoko i mój gin stwierdził że dwa tygodnie powinnam jeszcze spokojnie wytrzymac!
Dobrej i przespanej nocki wszystkim życzę...!

Ja tez zaraz bede znikac:-) Nie chce sie przeforsowac jak ostatnio, dwie noce pod rzad niewyspane:-) .....
Jutro sie odezwe , zobacze goraca linie bo kto wie moze znów jakas mama styczniowa sie rozpakuje
Poki co znikam, mówie dobranoc i zycze spokojnej nocy dla ciezarowek i dla tych którzy maja swoje malenstwa juz przy sobie

DOBRANOC STYCZNIÓWKI:-):-):-)

Dziewczyny już wracają ze swoimi szkrabami:) Super:)

Ulkan - a w którym szpitalu rodziłaś?

Iwi - powodzenia, życze Ci żebyś jak najszybciej się rozpakowała:)

Claudia- mnie też brzuch boli, znowu:( ale miesiączkowo...ale skurczy zero:(

Carri - fajnie ze sie odezwałaś:)

julcik- ja skontaktowałbym sie z lekarzem na Twoim miejscu...

złotko - może jednak, dzidzia się nie obróciła...ale lepiej faktycznie sprawdzić na USG

a ciekawe co u Moncii- nie odzywa się...

Ostatnia edycja:
a ja zaliczyłam mega długaśny spacerek... i wizytę u teściów...

ribi - normalnie rwa mi odpuściła :-) teraz boli tylko kręgosłup (krzyż) od wygięcia tułowia w tył (brzuchol trzeba jakoś dźwigać)... :-)

idę zaraz się kapnąć bo jutro od rana mamy chrzesniaka Pawła... i będzie ciekawy dzień...:/

moniaivoy - jestem jestem kochana :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj, widzę że się zajadacie pychotkami. Ja przez cala ciaże sobie podjadałam słodkie ale ostatnio jakoś gorzej smaki czuje i wczoraj jadłam Twixa, czekoladę Milkę i jakoś bez zachwytu... Wy jedzcie póki możecie! Dzidzie w brzuszkach będą zadowolone :-)

Mam jakieś dziwne przeczucie... Mała jakoś strasznie się wierci- to do niej nie podobne...
Dziś przygotowaliśmy łóżeczko dla Lilianki- podnieśliśmy do góry (wcześniej Kamilka w nim spała), materac wyprałam i ubrałam pościel... Do mojego męza dotarło że za pare dni w nim dzidzia będzie i taki podekscytowany był.

Zmykam się położyć.
Dobranoc Mamusie :-)

Do góry