reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

claudia daj znac co i jak ale myskle, ze jak powiesz ze bylas prywatnie to moze sie nie bedzie czepiac ze nie bylas u niego.

reklama
Witam niedzielnie.....
Nie wiem jak u Was ale upały u mnie sie skonczyły, jest pochmurnie, słonca nie ma ...

Doczytuje ze niektóre styczniówki juz sa na urlopach....zycze im przede wszystkim pieknej pogody!
Ja tez mam nadzieje ze niedługo wybiore sie nad morze:-)

Claudia nie martw sie o lekarza napewno nie bedzie az tak zle ;-) przeciez lekarze to czasem dobrzy ludzie :))

Ehh ja dzis sama w domku, maz pojechał na wyscigi z sasiadem do Tychów na motorze , takze troszke sie nudze ale ogladam wyscigi motocyklowe wiec jakos czas mi mija:tak: Zwierzatko jedno wypusciłam z klatki wiec troszke mi dokucza,a drugie wciaz siedzi w klatce bo wczoraj sie wybiegał... Co do obiadku , to nie gotuje bo nie chce mi sie Jak mąz wróci pojdzie gdzies cos zjesc

Pozdrawiam serdecznie

Dzięki wam za życzenia zdowia :tak: Jakoś niestety nie widzę efektow leczenia :no: Ale nie poddam się.
U nas upłay niemiłosierne. Aż się z domu nie chce wychodzić :no:.

Wszystkim urlopującym się życzę wesoło spędzonych wakacji i takiej pogody jaką sobie życzycie ;-):tak::-D

A ja dziś w pracy wywaliłam się jak długa. Obiłam sobie brodę i najadłam się strachu. często w taki upał kręci mi się w głowie, więc podejrzewam że będę musiała wkrótce zrezygnować z pracy i bardziej na siebie uważać.

Nic ci się nie stało? Jak się czujesz po tym upadku? Raczej nie powinnaś się nigdzie ruszać bez zimnej wody i jak tylko czujesz słabość to powinnaś usiąść. Pewnie o tym wszystkim wiesz, ale musisz bardzo uważać. Pamiętam jak moja siostra w ciąży tak mdlała i raz nawet wylądowała w szpitalu :baffled:

Monika dziękuję za troskę :) Już chyba tylko do urlopu pochodzę do pracy a potem będę odpoczywać. Nie ma żartów. W poprzedniej ciąży też się przewracałam - w 8 miesiącu wylądowałam w szpitalu z zmasakrowaną twarzą. Wyglądałam jak patologia jakaś hi,hi,hi...ale nic się nie stało - za każdym razem jakoś instynktownie chronię brzuch i padam na twarz. Teraz dorobiłam się siniaka na brodzie. Po prostu źle znoszę upały, dobrze że dziś chłodniej.
Dziewczyny ćwiczycie w ciąży? Ja sobie obiecałam że od urlopu zacznę jakieś ćwiczenia dla ciężarnych, bo nie chciałabym po prostu pół roku leżeć jak roślinka. Teraz staram się popracować trochę nad mięśniami kegla - ale niestety jak już pójdę do toalety to nic tej niagary nie zatrzyma ;)

My akurat po obiadku, potem szykuje się mały spacerek
best9_%28www.e-gify.pl%29.gif

Trzeba ruszyć tyłek z domu

Witajcie kochane
Dosłownie weekend przespałam;-), chyba przez te upały...

RZECZKA- super,bardzo sie ciesze ze wszystko ok!!!
Też słyszałam serduszko naszego skarba, niesamowite przeżycie, aż łezka mi się zakręciła...

Teraz 16 idę na wizytę razem z mężem, i pierwszy raz zobaczy maleństwo na monitorze, jestem ciekawa reakcji;-)

Wiecie co ja chyba mam coś pokręcone w tych suwaczkach, termin mam na 12, i coś mi sie nie zgadza...

reklama
Ja już po wizycie, no będzie ciężko, bo założył mi dopiero teraz kartę ciąży i napisał - tydzień 11 i nie wiem czy wystawi mi zaświadczenie potrzebne potem do tego becikowego :-(
W ogóle nie wiem co robić teraz. Wole tamtego lekarza - czyli prywatnego, ale ze względu na pieniądze chciałam chodzić na nfz.
Aha i mam dwie karty ciążowe

Do góry