reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam, widzę że się coś dzieje, choć Arisce coś wolno idzie. Ale ważne że w końcu coś zaczęło się dziać i nie będzie się musiała martwić zwolnieniem, bo pewnie dziś urodzi i będzie już od dziś miała macierzyński.
Claudia czekamy na wieści, pewnie jeszcze pochodzisz z tydzień, dwa bez czopa.
Jumabe ja tak samo jak Ty o tym wczoraj pomyślałam, że skoro mam niedopakowaną torbę to jak mogę robić, zaraz ją dopakuję, to może mała zdecyduje sie wyjść.
Monciaa panthenol jest rewelacyjny na takie oparzenia, wszystko się ładnie zagoi.
Gosia ja już od dawna nastawiam swoją Anię na przyjście siostrzyczki i ona też już się nie może doczekać. Mówi że będzie pomagać, podawać mi pieluszki itd. Kochana jest, ale troszkę mam stresa jak to będzie jak już rzeczywiście siostrzyczka przyjdzie na świat. Trzeba będzie mimo wszystko poświęcać dużo czasu starszakom, żeby nie były za bardzo zazdrosne.

Idę poprasować, później zajrzę czy coś się ruszyło na gorącej.

reklama
dzień dobry, ja od 8 na nogach, a poszłam spać o 2, więc pewnie zaraz znowu się położę :)

Super, ze ariska wystartowała :D
claudia - trzymam kciuki i zobaczymy, jaki plan na dziś ma Michaś ;)
przyszlirodzice - ja miałam pobrany materiał na wymaz przez moją ginkę i ona przekazywała materiał do laboratorium - więc jak widzisz bywa różnie i trzeba pytać w konkretnej przychodni. Jak samopoczucie? Czy dobrze mi się wydaje, ze spodziewasz się bliźniaków, czy coś pomieszałam?
zielona - a może Moniczka??? Takie piękne imię ;)
marta70 - trzymaj się kochana, bardzo ci współczuję
joasienka - dobrze, ze u mamy lepiej, przynajmniej i ty masz mniejszy stres :) Teraz to już oby poszło z górki
ookatkao - gratuluję zdanych egzaminów! Mówiłam, ze co 2 głowy, to nie jedna :)

zielona - a mi jakoś tak pasuje do twojej malutkiej Natalka:-) poważnie... jakoś tak pasuje i już ... Piotruś i Natalka...

a ja wysprzatałam całe mieszkanko... jeszcze wezmę się dzisiaj za odkurzanie i mycie podłóg - oczywiście na kolanach :-D mąż dzwoni co 20 minut i pyta się czy rodzę :-D kochany... taki zestresowany że nie ma go przy mnie... ale wróci wieczorem...

a ja dzisiaj budziłam się co 2 godziny na siku... jak w zegarku... mały musi już nieźle naciskać na pęcherz... zwłaszcza że większość tych sikaczy była jakaś nieuzasadniona (kropelka i koniec:-D)...

claudia - daj znać jak wrócisz z IP... oby Michaś jeszcze posiedział w brzuniu...

madlen - ja też mam nadzieję każdego dnia, że coś sie ruszy i u mnie:-)

Witam
Ja źle się czuje, ucho mam zatkane i boli mnie głowa od tego no i jeszcze ten katar chciałam się zapisać do laryngologa i najbliższy termin na 11 03, śmieszni są ucho mi odpadnie do tego czasu:-( nasza kochana służba zdrowia:wściekła/y:

Fajnie że u Ariski ruszyło, żeby jej szybko poszło
Claudia powodzenia na pewno wszystko będzie dobrze

Idę się położyć

Claudia - powodzenia, może teraz twoja kolej.

Ja dziś fatalnie się czuję. Nadal nie mogę zasnąć a po 3 godzinnej nocy ledwo co stoję. Głowa mi tak pękała, że musiałam łyknąć Apap i nadal boli. Wietrzę sypialnię i może teraz zasnę.
Ale przyszedł mi wózeczek i idę odebrać jak mąż wróci po pracy :-) Dziewczyny dostałyście zasiłek z zus. Bo mi powinien już wpłynąć i nadal nie mam a nie moge się dodzwonić. Cholerka potrzebuję kasę a oni tak się ociągają ale to pewnie przez sylwestra i trzech króli. Któraś z was też czeka ?

Hej dziewczynki. Melduję się w dwupacku :)
Całą noc nie przespałam i jestem do niczego...
Idę robić gofry bo gaz mi się skończył i trzeba było coś wymyślić bez gotowania.

reklama
czy któraś z was może polecić jakieś dobre kremy lub balsamy na istniejące już rozstępy? ja stosowałam Mustelę i Pharmaceris i jakoś tak jestem średnio zadowolona... zwłaszcza że opakowanie 75 ml każdego z tych kremów starcza mi na kilka dni:/

Do góry