reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Fogia no to niezle z ta numerologia :-D Ja sie na tym nie znam, ale czytam zawsze ;)
oj to prawda. Moja mama można powiedzieć, że zawodowo to robi. Czasami nawet biznesmeni to przyjeżdżają żeby się poradzić o najlepszą datę inwestycji albo nazwę firmy.

moniaivoy to niech się rozkęca!! kciuki trzymam!

Ribi zdrówka dla męża!

ja też już zmykam. Muszę zmusić Filipka do kąpieli i pójścia spać. Tak mu podpasowały zabawki urodzinowe, ze trudno go oderwać. :-)

a u mnie cisza :-) masaż szyjki na nic się nie zdał ...
własnie wcinam kolacyjkę i zaraz zmykam do łózia pod kocyk cieplutki bo dzisiaj trochę zmarzłam...

a jak sobie pomyślę, że jutro zaczynam 41 tc to aż mnie ciarki przechodza :-D

Witam!!:happy2:

Co do laktatorów, to ja się nie będę kupować, przynajmniej nie na razie...a co do L4 to ciekawe do kiedy mi wystawi, 14.01 mam wizytę a 29.01 termin porodu..

Claudia - ja jeszcze nie mam wszystkiego.. czekam na paczkę z allegro m.in. z rzeczami dla mnie typu majtki, wkłady itp. no i stanika jeszcze nie kupiłam - ostatnio się wybrałam to był remanent.. :dry:

Dominika- no to już nie długo na ciebie kolej :)

moniaivoi - owocnego wieczoru, oby coś się ruszyło:tak:

malutk_a - Wam też życzę samych przyjemności:-D

kate - fajnie wymyśliłaś z tymi krzyżówkami - a nóż zadziała potęga podświadomości!!

monciaa - fajnego księdza mieliście.. my mamy kolędę w pon. wieczorem, mój będzie w pracy więc tylko z teściami przyjmę..

ribi - dużo zdrowia dla m!!

Dzięki giovanessa za wrzucenie postu Ulkan na gorącą bo pewnie bym przegapiła.

A my właśnie wróciliśmy z miasta, nigdzie nie dostałam pieczywa... mamy 1/2 bochenka chleba tylko... jakoś przeciągniemy chyba...

Rodzice wrócili z pogrzebu i mama mówi, że dobrze, że nie jechałam bo kuzynki strasznie przeżywały.

a ja pracowałam na kompie z 3h aż mi się kompletnie córka zbuntowała bo niewygodnie jej pewnie, a w końcu na laptopie siedzę i stolik mam to niby i tak komfortowo :-) bo pozycja półleżąca.
mści się łobuz za dzisiejsze usg bo ja lekarz wymęczył i wypina pupę tak strasznie że najlepiej to na płasko leżeć.
tak za mną chodziła sałatka z tuńczykiem że zrobiłam, bo nawet miałam w domu składniki i od razu po żurku wsunęłam cały talerz :-)
a mąż jeszcze z pracy nie wrócił, będzie dopiero ok 22 :00, fajnie że jutro wolne to się wyśpi i odpocznie, w sumie planów nie mamy, tylko do szpitala do mamy pojechać.
dobrej nocki gdybym już nie zajrzała

Ja tylko na momencik powiedziec ze u nas cisza... Mam nadzieję że jednak ruszy coś w najbliższych dniach bo się okazuje że mój lekarz ma urlop 15-23 stycznia, ech- jak coś to w szpitalu go nie bedzie- a poza tym planowalam sie do niego wybrac 17tego jakby mala sie do terminu nie urodzila... i lipa. Chyba sie dzis zdecyduje z mezem podziałać w łożu ;p. Napiszę jak będę pół nocy się znów męczyć hehe...

Widze ze o laktatorach pisalyscie- ja mam aventu i tak sprawdzalam jak dziala- lecialo pare kropelek bez problemu, tak wiec mysle ze przy nawale sie super sprawdzi :)

Miłego wieczorku

reklama
Chyba sie dzis zdecyduje z mezem podziałać w łożu ;p. Napiszę jak będę pół nocy się znów męczyć hehe...
Ostatnio tak samo się załatwiłam... pół nocy mi krzyż rozrywało a i tak nic nie ruszyło...
Ale może przynajmniej jakieś przedbiegi są...

Wstępnie planuję w sobotę kupić olejek rycynowy i wtedy będę nad nim rozmyślała.

Do góry