reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Fogia no to niezle z ta numerologia :-D Ja sie na tym nie znam, ale czytam zawsze ;)
oj to prawda. Moja mama można powiedzieć, że zawodowo to robi. Czasami nawet biznesmeni to przyjeżdżają żeby się poradzić o najlepszą datę inwestycji albo nazwę firmy.

moniaivoy to niech się rozkęca!! kciuki trzymam!

Ribi zdrówka dla męża!

ja też już zmykam. Muszę zmusić Filipka do kąpieli i pójścia spać. Tak mu podpasowały zabawki urodzinowe, ze trudno go oderwać. :-)

a u mnie cisza :-) masaż szyjki na nic się nie zdał ...
własnie wcinam kolacyjkę i zaraz zmykam do łózia pod kocyk cieplutki bo dzisiaj trochę zmarzłam...

a jak sobie pomyślę, że jutro zaczynam 41 tc to aż mnie ciarki przechodza :-D

Witam!!:happy2:

Co do laktatorów, to ja się nie będę kupować, przynajmniej nie na razie...a co do L4 to ciekawe do kiedy mi wystawi, 14.01 mam wizytę a 29.01 termin porodu..

Claudia - ja jeszcze nie mam wszystkiego.. czekam na paczkę z allegro m.in. z rzeczami dla mnie typu majtki, wkłady itp. no i stanika jeszcze nie kupiłam - ostatnio się wybrałam to był remanent.. :dry:

Dominika- no to już nie długo na ciebie kolej :)

moniaivoi - owocnego wieczoru, oby coś się ruszyło:tak:

malutk_a - Wam też życzę samych przyjemności:-D

kate - fajnie wymyśliłaś z tymi krzyżówkami - a nóż zadziała potęga podświadomości!!

monciaa - fajnego księdza mieliście.. my mamy kolędę w pon. wieczorem, mój będzie w pracy więc tylko z teściami przyjmę..

ribi - dużo zdrowia dla m!!

Dzięki giovanessa za wrzucenie postu Ulkan na gorącą bo pewnie bym przegapiła.

A my właśnie wróciliśmy z miasta, nigdzie nie dostałam pieczywa... mamy 1/2 bochenka chleba tylko... jakoś przeciągniemy chyba...

Rodzice wrócili z pogrzebu i mama mówi, że dobrze, że nie jechałam bo kuzynki strasznie przeżywały.

a ja pracowałam na kompie z 3h aż mi się kompletnie córka zbuntowała bo niewygodnie jej pewnie, a w końcu na laptopie siedzę i stolik mam to niby i tak komfortowo :-) bo pozycja półleżąca.
mści się łobuz za dzisiejsze usg bo ja lekarz wymęczył i wypina pupę tak strasznie że najlepiej to na płasko leżeć.
tak za mną chodziła sałatka z tuńczykiem że zrobiłam, bo nawet miałam w domu składniki i od razu po żurku wsunęłam cały talerz :-)
a mąż jeszcze z pracy nie wrócił, będzie dopiero ok 22 :00, fajnie że jutro wolne to się wyśpi i odpocznie, w sumie planów nie mamy, tylko do szpitala do mamy pojechać.
dobrej nocki gdybym już nie zajrzała

Ja tylko na momencik powiedziec ze u nas cisza... Mam nadzieję że jednak ruszy coś w najbliższych dniach bo się okazuje że mój lekarz ma urlop 15-23 stycznia, ech- jak coś to w szpitalu go nie bedzie- a poza tym planowalam sie do niego wybrac 17tego jakby mala sie do terminu nie urodzila... i lipa. Chyba sie dzis zdecyduje z mezem podziałać w łożu ;p. Napiszę jak będę pół nocy się znów męczyć hehe...

Widze ze o laktatorach pisalyscie- ja mam aventu i tak sprawdzalam jak dziala- lecialo pare kropelek bez problemu, tak wiec mysle ze przy nawale sie super sprawdzi :)

Miłego wieczorku

reklama
Chyba sie dzis zdecyduje z mezem podziałać w łożu ;p. Napiszę jak będę pół nocy się znów męczyć hehe...
Ostatnio tak samo się załatwiłam... pół nocy mi krzyż rozrywało a i tak nic nie ruszyło...
Ale może przynajmniej jakieś przedbiegi są...

Wstępnie planuję w sobotę kupić olejek rycynowy i wtedy będę nad nim rozmyślała.

Do góry