C
claudia4you
Gość
kurcze, ale już u stóp ciężko obciąć, ja się zawsze zasapię przy tym...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w sumie tak, zostało przynieść wanienkę z piwnicy i ją wyczyścić.Dziewczynki czy już wszystko macie zapięte na ostatni guzik??
najlepiej byłoby urodzić w dzień przyjęcia do szpitala. Do 13 zwolnienie, 14 szpital i poród, no i problem z głowy.Ale Fogia ma taki problem, że będzie w szpitalu, na położnictwie, i tu dobrego rozwiązania nie ma...
ja mam po Filipku laktator firmy avent.dziewczyny ja mam takie pytanie CZY WY MACIE JUŻ KUPIONE LAKTATORY????
fajny ten Twój wujek :-)PS wujek zakazał mi jedzenia słodyczy bo powiedział, że mały nigdy nie zrezygnuje z takiej diety w moim brzuniu i będę go nosiła do Wielkanocy
Kochana ja kupilam przed porodem i uzywam bo mam taki nawal!dziewczyny ja mam takie pytanie CZY WY MACIE JUŻ KUPIONE LAKTATORY???? Pytam bo ja nie mam i tak naprawdę pomyślałam, że jak się okaże że jest niezbędny to watedy kupię a tak to może się okazac niepotrzebny wydatek. Jak jest u was?
No i jak na złość pazury i włosy rosną jak głupie. Jedyne pocieszenie to te włosy na głowie bo z nich to przynajmniej radość jest :-) Ale te pozostałe, okropieństwo.
Jak pójdę rodzić to pewnie padną na porodówce ze śmiechu, jak zobaczą moje golenie w kroku ;-)