reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Ribi=ja sie zastanawiałam pomiedzy tomee tippee a aventem i powiem Ci ze miałam niezły orzech do zgryzienia....bardziej byłam za TT=fajny zestawik-laktator z termoopakowaniem,ale jednak z malzem stwierdzilismy ze avent...bo z synem miałam butelki aventu i bez problemu smoczki moznz było kupić...a jak jest ze smoczkami do butli tt to nie wiem.....wrzuce
Ci aukcje te nad którymi sie zastanawiałam i ta co kupiłam.I butelka aventu 260 ml za 15 zł jest a normalnie 125ml kosztuje 20 zł w sklepie.
Zamówiłam w nd...bo okazało sie ze w połowie stycznia mam przymusowy wyjazd do wawy na pół dnia.... z cycochami niestety sie nie rozstane a Majcia musi cosik jesc.wiec siła wyzsza.wrzuce na zakupy dla malenstw aby nie zasmiecac tutaj oki:)

Ulkan to zadziałałaś z zaskoczenia.
Ja dzisiaj trochę porządków porobiłam i już padam na ryjek,ale jakoś muszę chałupkę ogarnąć no chociażby na raty :)
Ribi ja laktatora nie kupuję jak okaże się potrzebny to wtedy kupię.

Ribi, Gogi8: dzięki to też się tam wybiorę, ode mnie to kawał drogi ale męża wyciągnę w sobotę. Oszczędzałam na wielu rzeczach, żeby zainwestować w jakiś biustonosz. Boję się, że po ciąży i karmieniu piersi mi oklapną;)

No a my sobie PIZZĘ na kolację jemy, chcę jeszcze się najeść takich rarytasów póki mogę :-D

No ja też czekam na męża i pizzę ale jeszcze trochę to potrwa bo wraca ok 20.

Własnie się wykąpałam i mam nadzieję, że po raz ostatni przeżyłam mękę obcinania paznokci na nogach, w tym stanie. Normalnie jak przerzucanie worków z ziemniakami. :-)

kate - ja tak powtarzałam juz kilka razy :-) że to ostatni raz, że już koniec obcinania pazurków... a tu nadal trzeba dbać...:-)

reklama
No i jak na złość pazury i włosy rosną jak głupie. Jedyne pocieszenie to te włosy na głowie bo z nich to przynajmniej radość jest :-) Ale te pozostałe, okropieństwo.
Jak pójdę rodzić to pewnie padną na porodówce ze śmiechu, jak zobaczą moje golenie w kroku ;-)

Idę rozwiązywać krzyżówki. Kupiłam sobie w połowie ciąży 100 panoramicznych i powiedziałam maleńkiej, że jak je skończę to ona ma wyjść. No i teraz ostro rozwiązuję bo zostało mi kilkanaście, a może akurat się sprawdzi :-) i po rozwiązaniu ostatniej krzyżówki, rozwiązanie nastąpi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry