reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

ferulka ten sklep to na nOwym Dworze dokładnie chyba Nowodworska tam są dwa sklepy ale w tym pierwszym jest "stylisstka biustu" która naprawdę robi cuda z piersiami. gogi była u niej ostatnio i kupiła stanik za ok 50 zł. Ja sie wybieram w sobotę. Tak jest bielizna Konrada i jakieś inne firmy. Triumpfa nie widzialam....ale Konrad jeżeli chodzi o taką zwykłą bielizne jest prześlicczny i cenowo niezły.....Tylko jakbyś sie wybierała to żebyś napewno trafiła do niej nie do tego drugiego sklepu.

reklama
u mnie sex nie pomaga, pocieranie sutków tez nie, olejek rycynowy mnie przeczyścił, gdzieś czytałam o prysznicu i przysiadach to wczoraj ledwo chodziłam tak mnie po przysiadach nogi bolały, sprzątanie też lipa. Z mojej małej to będzie uparty zwierz hehehe

wiecie ja też w sumie już jutro bym mogła iść rodzić hehe ten tydzień co mówiły położne już minął, jutro mój mąż ma wolne, cały dzień w domku wszyscy;p także już w sumie od wczoraj zaczęłam coś uskuteczniać a dziś dalej;p no i mężowi dziś seksiku nie podaruje a i jak będzie trzeba to jutro rano też;pp
znów sobie muzyczkę puszczę i pokręcę brzuszkiem hehe
mój Antoś z tych szybszych najbardziej lubi One way ticket, singh allellujah i what is love;ppp niezły ma gust hehe

Dziewczyny zrobilam jak radzicie i ide w piatek do lekarza pierwszego kontaktu i bede prosic o zwolnienie chociaz mam nadzieje ze moze do piatku juz bede rozpakowana:) Zastosuje sie do rad z artykulu powyzej ;-)

ariska - to jest najgorsze bo ja się już nastawiłam na 20 stycznia i odliczam dni jak więzień do końca skazania :-) (słowa mojej mamy) bo na lodówce mam kartkę i skreślam. A jak sobie pomyślę że będę musiała jeszcze dodać kilka dni to mi się płakać chce, bo ja już chce moją niunię zobaczyć. No ale pierwsze dzieci się coś nie spieszą. A czas to mi się ostatnio wlecze okropnie.

Mam 6 gorzkich czekolad. Dostałam od teściowej. Chyba na złość przy moich zaparciach :-) Idę szukać przepisu na jakiś mus czekoladowy :-D

przez te wasze czekolady zaraz dorwe sie do polowki ktora mi po wczorajszej sesji zostala mniamm. wawel kasztanek mniam a co se bede zalowac :-p

reklama
ferulka dokładnie to ul. Szwedzka w takim kolorowym chyba 3-piętrowym bloku.
Ribi pamiętaj że dostaje się więcej punktów do żłobka za bliskość miejsca zamieszkania albo bliskość pracy.
A ja własnie spaliłam naleśnika na amen, bo się zaczytałam o tych sposobach na przyspieszenie porodu. Chyba zacznę coś stosować, tylko jeszcze nie wiem co:-)

Muszę iść ogolić boberka przed wizytą, trzymajcie kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Do góry