reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ferulka ten sklep to na nOwym Dworze dokładnie chyba Nowodworska tam są dwa sklepy ale w tym pierwszym jest "stylisstka biustu" która naprawdę robi cuda z piersiami. gogi była u niej ostatnio i kupiła stanik za ok 50 zł. Ja sie wybieram w sobotę. Tak jest bielizna Konrada i jakieś inne firmy. Triumpfa nie widzialam....ale Konrad jeżeli chodzi o taką zwykłą bielizne jest prześlicczny i cenowo niezły.....Tylko jakbyś sie wybierała to żebyś napewno trafiła do niej nie do tego drugiego sklepu.

reklama
u mnie sex nie pomaga, pocieranie sutków tez nie, olejek rycynowy mnie przeczyścił, gdzieś czytałam o prysznicu i przysiadach to wczoraj ledwo chodziłam tak mnie po przysiadach nogi bolały, sprzątanie też lipa. Z mojej małej to będzie uparty zwierz hehehe

wiecie ja też w sumie już jutro bym mogła iść rodzić hehe ten tydzień co mówiły położne już minął, jutro mój mąż ma wolne, cały dzień w domku wszyscy;p także już w sumie od wczoraj zaczęłam coś uskuteczniać a dziś dalej;p no i mężowi dziś seksiku nie podaruje a i jak będzie trzeba to jutro rano też;pp
znów sobie muzyczkę puszczę i pokręcę brzuszkiem hehe
mój Antoś z tych szybszych najbardziej lubi One way ticket, singh allellujah i what is love;ppp niezły ma gust hehe

Dziewczyny zrobilam jak radzicie i ide w piatek do lekarza pierwszego kontaktu i bede prosic o zwolnienie chociaz mam nadzieje ze moze do piatku juz bede rozpakowana:) Zastosuje sie do rad z artykulu powyzej ;-)

ariska - to jest najgorsze bo ja się już nastawiłam na 20 stycznia i odliczam dni jak więzień do końca skazania :-) (słowa mojej mamy) bo na lodówce mam kartkę i skreślam. A jak sobie pomyślę że będę musiała jeszcze dodać kilka dni to mi się płakać chce, bo ja już chce moją niunię zobaczyć. No ale pierwsze dzieci się coś nie spieszą. A czas to mi się ostatnio wlecze okropnie.

Mam 6 gorzkich czekolad. Dostałam od teściowej. Chyba na złość przy moich zaparciach :-) Idę szukać przepisu na jakiś mus czekoladowy :-D

przez te wasze czekolady zaraz dorwe sie do polowki ktora mi po wczorajszej sesji zostala mniamm. wawel kasztanek mniam a co se bede zalowac :-p

reklama
ferulka dokładnie to ul. Szwedzka w takim kolorowym chyba 3-piętrowym bloku.
Ribi pamiętaj że dostaje się więcej punktów do żłobka za bliskość miejsca zamieszkania albo bliskość pracy.
A ja własnie spaliłam naleśnika na amen, bo się zaczytałam o tych sposobach na przyspieszenie porodu. Chyba zacznę coś stosować, tylko jeszcze nie wiem co:-)

Muszę iść ogolić boberka przed wizytą, trzymajcie kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Do góry