reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Hej dziewczyny!
zajrzalam na chwilke zeby zameldowac sie w dwupaku i niestety nie uda mi sie Was dzisiaj nadrobic ale postaram sie jutro doczytac wszystko bo widze ze duzo naszych stycznioweczek sie rozpakowalo.
Ja dzisiaj bylam na wizycie i lekarz powiedzial ze wszystko ok, ale myslal ze juz sie rozpakuje do tego czasu. Zrobil mi masaz szyjki.. nie bardzo przyjemny ale da sie przezyc - co ma niby przyspieszyc skurcze. Poki co cisza wiec ide spokojnie spac.
Czuje sie dobrze ale troche sie martwie zeby nie przenosic ciazy..
Trzymajcie sie cieplo. Dobranoc!

A ja taka spiaca bylam i jak sie polozylam do lozka to mi przeszlo. Cos mnie tknelo i wzielam telefon i przeczucie mnie nie mylilo bo mamy juz 7 babelka dzisiaj no i chyba na dzisiaj to juz koniec. Ale zobaczymy co nam noc przyniesie. Dobranoc i lekkich porodow jakby cos.

a ja nie spię bo boli mnie głowa... chyba po tych wczorajszych nerwach:/
wzięłam apap ok 1 w nocy ale gów...o dał... i nie wiem co mam z soba zrobić aby przeszło... już leżałam z zimnym okładem, smarowałam amolem skronie ale nadal boli jak diabli:-(

na 10 mam lekarza... powiem mu o tym... zmierzą mi ciśnienie i zadecyduje co robić... ja się zaraz wykoncze w tej ciazy... i juz chyba chce cc zeby sie nie meczyc dluzej...

blondi - rwa dalej daje sie we znaki... ale z dnia na dzien coraz mniejsze :-)

witam, no no dwa maluszki przegapiłam hehe
już wczoraj nie zaglądałam bo mały tak dal czadu w brzusiu, naciskał glówką na dół i chyba nóżka na żebro jednocześnie;/ jak sie uspokoił to usnełam;/ mógłby się już zdecydować....
idę dalej lulać:)

ja zaraz na usg się zbieram, wstałam wcześniej bo moja mama ma dziś operację i się trochę denerwuję :-(
miłego dnia życzę i dam znać po wizycie

jestem i ja i witam wszystkie mamusie, szczególnie te, które już nie śpią o tej nieludzkiej porze :)
wpadłam tylko, żeby się przywitać, bo jedziemy do tego hepatologa na kontrolę. Mam nadzieję, że zgodnie z przewidywaniami wirus się nie rozszalał i wszystko jest OK.

jako ciekawostkę wam powiem, że w przychodni, żeby zarejestrować moją mamę do internisty, teściowie koczowali już przed 6 i do tego lekarza byli już 6. Wczoraj, jak próbowaliśmy telefonicznie, to jak już się dodzwoniliśmy, to nie było w ogóle miejsc :(

joasienka - trzymam kciuki za operację mamy, żeby wszystko udało się jak najlepiej; postaraj się zbytnio nie denerwować, zaparz sobie meliskę i bądź dobrej myśli :)
moncia - dobrze, że masz wizytę (powodzenia!), bo z tym nieszczęsnym ciśnieniem trzeba uważać; oby sprawy potoczyły się już szybciutko :)
Ja rwy na szczęście już dawno nie mam, ale ostatnio mała znalazła nerw kulszowy i chyba się nim zabawiła, a mamusi świeczki w oczach stanęły ;( Na szczęście się stamtąd wyniosła dość szybko.

Ciekawe, ile dzieciaczków dziś będzie???
Pozdrawiam ciepło i zmykam się szykować

Dzień dobry :-)

Ale macie tempo z tymi dzieciaczkami, aż miło zajrzeć rano :-) Czy został oprócz nas jeszcze ktoś, komu się nie spieszy? ;-)

reklama
Witam się z rana:) Widzę, że wczoraj przy okazji zachodu słońca był dobry dzień na rodzenie....prawie połowa dziewczyn urodzila :) Fajnie....

Zobaczymy ile dziś dzeciaczków przywitamy na świecie.
Wszystkim życzę milego dnia i owocnych wizyt.....monciaa coś mi się wydaje, że dziś Cię położą do szpitala....
joasienka trzymam kciuki za operację mamy!!!!

blondi u mnie rwa ucichła....i mam nadzieję, że do porodu już się nie ujawni. W sobotę mam wizytę u gina i będę wiedziala na 100% co z tym CC. Mam nadzieję, że poród będzie jednak SN.

Ostatnia edycja:
Do góry