reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ale dziś się dzieje aż się pogubiłam, ale super coraz więcej maleństw.
Klaudoos nic się nie martw napewno się dogracie i złapiecie rytm:-)

A ja dziś znów latam do kibelka, idę się już położyć. Pewnie jeszcze zaglądne co tam na gorącej:-)

reklama
klaudoos - najważniejsze, żebyś dużo sił miała.. śpij kiedy się da, my tu o tobie nie zapomnimy!!!!

mila mama - no to nie złe masz wspomnienia.. nie zazdroszczę.. teraz na pewno będzie lżej!!

ewcia - może zbiera siły na ten wielki dzień:-D

to ja też już się żegnam.. idę się kąpać a potem skończę czytać kolejny kryminał A. Christie..

DOBRANOC!!:-D:-D

Muszę Wam napisać, że jak tak sobie myślę o porodzie to ja nie chcę wcale jeszcze rodzić - mam strasznego cykora, JA JUŻ CHCIAŁABYM BYĆ PO :) Tak to dziwnie u mnie wygląda...

a ja miałam odwiedziny dzisiaj... przyszła teściowa, przyjechał znajomy i kuzyn Pawła... siedzieli i "rozluźniali się":/

a ja mam tylko nerwa bo zepsuła nam się zmywarka... i to wszystko trzeba myć... ręcznie... nie wspominając o kosztach naprawy...

jak nie urok to sraczka:/ jeszcze ktos mnie dzisiaj wkur...i i z nerwów urodzę:/

Ja pitolę, 6 dzieciaczków dzisiaj już jest, ale ruszyły do boju :)

monciaa - ale Ci współczuję, zmywarka to moja ukochana i niezastąpiona najdroższa prawa rączka :) Nie wyobrażam sobie życia bez niej i jeśli też tak bardzo ją cenisz jak ja to szczerze całym sercem jestem z Tobą :)))

Mówię do męża, że dzisiaj jest coś z księżycem i dlatego pewno te dzieci u nas tak się rodzą a on na to: " to ja cię dzisiaj już nie tknę" :)
Cwaniak ma jeszcze do 15 chorobowe i chce abym do tego czasu wytrzymała, bo potem dostanie zwolnienie - opiekę na mnie po porodzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to 6 bobasow dzisiaj przyszlo na swiat niezle i moze jeszcze jakies sie dopisze :) A wiecie co Ja tak zaczelam czytac i moze nie potrzebnie ze w Uk nie robia lewatywy tzn slyszalam o tym ale ktos mi mowil kiedys ze jak sie rodzi to nie da sie zrobic kupy a tu sie naczytalam ze jednak kobiety robia i ze niby to dla polznej w Uk normalka ale Ja nie umiem tego tak sobie wytlumaczyc jakos sama mysl o tym ze moge tam im popuscic to mnie wkurza i mysle ze bedzie mnie troche stresowac.A wy wiecie cos moze na ten temat ze bez lewatywy sie nabrudzi czy jest to nie mozliwe bo JA juz sama nie wiem a w Polsce mialam lewatywe.Sorki za takei glupie pytanie ale mam glupie odczucia odnosnie tej sprawy.

reklama
Gosia27- ja gdzieś czytałam, niestety już nie pamiętam gdzie;/ że niestety można zrobić "niespodziankę";/ Od tej pory jestem wielką zwolenniczką lewatywy przed porodem. Ale może wcześniej sama będziesz odczuwała potrzebę i nic Ci się nie przytrafi.

Kurcze tyle nowych mamuś dzisiaj:D Może to przez zaćmienie słońca???:-)

Ja dzisiaj po wizycie i lekarz stwierdził, że brzuch wysoko, pozamykana jestem na 4 spusty i raczej przed terminem nic się nie wydarzy. Ja na to liczę, bo muszę jeszcze duużo rzeczy pozałatwiać, żeby móc się już tylko Wiki zajmować:)

Do góry