reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

a mnie znowu na wieczór skurcze łapią. Już zaczynam mieć tego dosyć. Antoś weź się zdecyduj, a nie jakieś zabwy mi tu urządzasz. :crazy:
Mam tak samo, tylko że u mnie po 5 godzinach właśnie przeszły hahaha
Ciekawe jak długo będą nasze chłopaczki tak sobie leciały z nami w kulki...

Ciekawe jak się ma Syla29 - długo się już zmaga bidulka... 3 godziny temu dostała oxy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No moglaby juz Syla dac jakis znak i oby dzisiaj sie wyrobila bo wymeczy sie biedn ajak dluzej bedzie.Biala a Ty moze tez dziisaj jeszcze zdarzysz:) No i nie wiem ktore jeszcze chetne cos czuje ze dizisaj to jednak rekordowy ten dzien jest:)

a mi się troszkę brzuch obniżył.. ciekawe czy to prawda, że do 2-3 tyg. powinien być poród? ja też nie chciałabym przenosić!!!

Gdynianka - dobrze, że tak szybko to wykryto i wiecie na czym stoicie.. dużo zdrówka Michałka - uroczy jest!!

Ariska - dobre z tą świeczką - mam nadzieję, że nie męczyłaś się na darmo i w końcu coś ruszy u ciebie...:tak:

Monia - tak to chyba z tymi porodami dzisiaj było!!

moniaivoi - dobrze, że się wyjasnilo z tą synową, hi,hi.. :-)

biala - no ciekawe co tam u ciebie się dzieje.. daj znać jak co!!

u nas kolenda już w listopadzie się zaczyna i też zawsze jak ksiądz wychodzi to zostawia napis kredą..

ale sie zle czuje .. w ogole nie jestem w temacie;/
nie nadazam!
od 15-17.30 spalam!!! (wreszcie:) ) cyce kwadratowe i lało sie!! ale stwierdzialm, ze po 19 chce malego kapac wiec szybkie prasowanko, mycie sie (moje) karmienie i kapiel.. i znow jedzonko.. maly zasnal (ufff), maz odkurza bo jutro polozna wpada.. chce zeby zoabczyla mi te szwy bo boli mnie półdupek boje sie tego ropienia:(

mam nadzieje ze wkrotce ogarne sie z Szymkiem i znajde wolna chwile:) bo poki co masakra, prawie nic nie jem! (z 1 strony super ale z 2. pokarm!! )

dzieciaczki sie rodza, juz nawet nie wiem kto zostal nierozpakowany, zaraz wejde i zoabcze:)
astyczniowe bejbiki faktycznie duze!!!!

No to nie wiem dziewczyny u nas to ksiądz zawsze pisał, może dlatego że kiedyś kolęda była później
a teraz to już w grudniu zaczynają

nie istotne,
słaba się zrobiłam jakaś
idę zaraz spać....

klaudoos spokojnie jeszcze znajdziesz rytm, wazne zebys sie wysypiala no i jadla. my tu siedzimy caly dzien i tez mamy problem kto urodzil hehe taki wysyp dzisiaj.

co do oxy ja urodzilam w niecale 4 godz po podaniu kroplowki.

ariska widzisz zawsze jakis plus :-)

moniaivoy to az tak ulzylo ksiedzu hehe no to niezle a ile lat ma tesc??

fogia i ewcia mam nadzieje, ze w najblizszym czasie wasze chlopaki w koncu sie zdecyduija i nie beda sie bawic z wami w kotka i myszke

po kolacji, po kąpieli i do łóżeczka....

też mnie jakieś skurcze biorą, może się rozkręcą...

ja przez to, że pierwsze dziecko jak na mnie było duże i główka w stosunku do kanału rodnego za duża nie mogłam urodzić i poród musiał się zakończyć kleszczami, dziecko zdrowe, szczęśliwie dobrze je założyli ale ja byłam porozrywana w śodku, robili to na szybko bo Eryczek zaczął się dusić, przez miesiąc nie mogłam ani leżeć, ani siedzieć a przez pierwszy tydzień bez silnych czopków przeciwbólowych nie można było wytrzymać, ta cała sytuacja oczywiście przez zaniedbanie lekarzy, nie sprawdzili tego i mimo, że się męczyłam 12h nie zdecydowali o cc a potem już było za późno. Teraz się cieszę, że Julia nie jest za duża i będę mogła rodzić naturalnie.

reklama
Ja już dzisiaj uciekam.
Idę się umyć i poczytam książkę.
Do jutra kochane stycznióweczki :)

Poza tym mimo, że spałam do 12 to już ziewam... śpioch ze mnie dzisiaj... prawie jak Tycjanek, ten też ciągle by spał, ruchy ma jakieś słabsze i muszę go budzić bo się martwimy z mężem co z niego taki leniuszek się zrobił. Już 5 dzień tak się zachowuje.

Do góry