Dziewczyny jest wiadomosc od zielonej na goracej juz nie wiem ktore to dzisiaj dziecko 4?Dobrze licze?I zaczynam sie normalnie troche bac bo coraz wieksze te dzieci sie rodza zielona pobila nawet Joasiab co fakt o 20 dag ale jest wieksza i to dziewczynka i dluga jaka ?NO szok a Ja tutaj nie mam usg robionego od 25 tyg.wtedy byl juz 2 tyg wiekszy to boje sie ze Ja tez nosze olbrzyma oby nie przekroczyl 4 kilo mi sie marzy taki do 3,5.
reklama
Co jeden maluch to większy się rodzi . Klaudos, joasiab a teraz zielona. Mam nadzieję, że mój będzie jednak mniejszy. Dlatego tez wolałabym urodzić przed terminem niż po.
Ale u zielonej to szybciutko poszło mimo, że taką dużą córcię urodziła. Podziwiam!!!
Ale u zielonej to szybciutko poszło mimo, że taką dużą córcię urodziła. Podziwiam!!!
Ostatnia edycja:
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
claudia4you niestety choroba mojego synka nie jest uleczalna, ale wszystko zrobię aby jak najmniej ją odczuł. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby prawidłowo się rozwijał a to najważniejsze.
cieszmy się,że teraz nasze maluszki zanim opuszczą szpital są porządnie przebadane, profilaktyka to podstawa.
trzymam kciuki za zdrowie waszych maluszkow i za łagodne porody dla tych, ktore mają je jeszcze przed sobą
cieszmy się,że teraz nasze maluszki zanim opuszczą szpital są porządnie przebadane, profilaktyka to podstawa.
trzymam kciuki za zdrowie waszych maluszkow i za łagodne porody dla tych, ktore mają je jeszcze przed sobą
giovannessa
Fanka BB :)
Ale wielkoludki się rodzą, mam nadzieję, że będę wyjątkiem ;-)
Tysia- fajnie, że sie pojawiłaś
Gdynianka- super , że się odezwałaś Skoro lekarze twierdzą, ze to jest bardzo łagodny objaw choroby, to bądź dobrej myśli. Moze niedługo opracują jakiś lek na tę chorobę, najważniejsze, że maluszek jest z Wami
A ja się kimnęłam trochę, jakaś senność mnie ogarnęła...A teraz czuje jak mi się brzuch napina...pierwszy raz od miesiąca...jakoś tak dziwnie..kurcze chyba nie będę następna w kolejce?
Ariska- kochana, ja trzymam za Ciebie kciuki, żeby w końcu sie cos u Ciebie rozkręciło? A żadnych skurczy nie masz? Napinania brzuszka?
ja tez dziś pisałam do Damqelle- i tak jak napisała Ribi- zostawią ją juz do porodu, bo jest po terminie, a najważniejsze, że jej przeziębienie przeszło
A ja czekam na księdza, ma przyjść po 18.00 Moze pokropi mnie święconą wodą i Ala zechce wyjść...
I mamy kolejnego dzieciaczka, dziś jakiś prawdziwy boom!!!
Gdynianka- super , że się odezwałaś Skoro lekarze twierdzą, ze to jest bardzo łagodny objaw choroby, to bądź dobrej myśli. Moze niedługo opracują jakiś lek na tę chorobę, najważniejsze, że maluszek jest z Wami
A ja się kimnęłam trochę, jakaś senność mnie ogarnęła...A teraz czuje jak mi się brzuch napina...pierwszy raz od miesiąca...jakoś tak dziwnie..kurcze chyba nie będę następna w kolejce?
Ariska- kochana, ja trzymam za Ciebie kciuki, żeby w końcu sie cos u Ciebie rozkręciło? A żadnych skurczy nie masz? Napinania brzuszka?
ja tez dziś pisałam do Damqelle- i tak jak napisała Ribi- zostawią ją juz do porodu, bo jest po terminie, a najważniejsze, że jej przeziębienie przeszło
A ja czekam na księdza, ma przyjść po 18.00 Moze pokropi mnie święconą wodą i Ala zechce wyjść...
I mamy kolejnego dzieciaczka, dziś jakiś prawdziwy boom!!!
Ostatnia edycja:
No to dzisiaj juz padl chyba rekord no takiego tempa sie nie spodziewalam a to jeszcze pewnie nie koniec Nic tylko czlowiek powinienn przy komputerze siedzec zeby nic nie przeoczyc no nie oderwe sie dzisiaj od tego BB.
b_iala
Fanka BB :)
hej dziewczyny.. ja to zjadłam mielonego.. z ziemniakiami.. brzuch mam jak kamyk... wiec umówiłam sie na KTG na 20:30.. zeby sprawdzic czy cos sie pisze... narazie sobie odpoczywam
gdynianka--- najwazniejsze ze lekarze szybko zdiagnozowali Synka i mogą go leczyc.. a na zdjeciach jest cudny
gdynianka--- najwazniejsze ze lekarze szybko zdiagnozowali Synka i mogą go leczyc.. a na zdjeciach jest cudny
reklama
no kochane mamy niezle tempo a to dopiero poczatek miesiaca :-) jak tak dalej pojdzie to do polwy miesiaca bedzie juz polowa dzieciaczkow a pozniej pewnie cisza i pod koniec sie ruszy hehe. moj to sie smieje, ze do kompa sie przykleilam bo co chwila patrze co sie dzieje normalnie uzaleznienie
Podziel się: