wow
gorąca dziś bardzo gorąca
To pewnie przez to zaćmienie. ;-)
a ja już myślałam, że i ja do rozpakowanych dołączę po ostatniej nocy. Męczyły mnie silne skurcze (najbardziej bolała blizna po cc:-() i ćmiło mnie w krzyżu i dole brzucha. CHyba po raz pierwszy tak na prawdę się wystraszyłam, że to już. Torba została spakowana do końca i czekaliśmy ale przeszło ok 4.
Nic już nie rozumiem. Teraz czuję się w miarę dobrze, nic nie boli, tylko brzuch mi twardnieje od czasu do czasu.
Hej Fogia - jak tam Twoje cukry?
ha, trochę spadły i to bez insuliny!!!!
W Święta spotkałam się z taką ciotko-kuzynką, daleka rodzina. Ona jest dietetytkiem, podpowiedziała mi parę rzeczy, zrobiła jadłospis i nie jest źle. Na czczo nareszcie spadłam poniżej 100, mam 80-90 parę, a po posiłkach trzymam się poniżej 120.
Swoja drogą ja Ci powiem dlaczego nie są darmowe....bo firmy farmaceutyczne zbijają na tym kasę. (pracuję w twj branży więc wiem).
a to to ja wiem, ale widzisz skoro w innych państwach (UK np.) może być darmowe i skoro u nas tak bębnią, że taka konieczna to mogliby jakoś to inaczej rozwiązać, a nie żerować na poczuciu winy u rodziców. Idealistka ze mnie, wiem.
monciaa o skojarzonych to i ja różne rzeczy słyszałam, Fifi był takimi szczepiony, a teraz będę się zastanawiać. W sumie jest to jakieś obciążenie dla organizmu.