reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Ojojoj!!
Co sie dzis dzieje na gorącej hehe^^
u mnie nocka cięzka kibelek 0odwiedzałam dosłownie co pół godzinki, strasznie brzuszek mi sie spinał... jeszcz moj K mi biegał co wstałam do kuchni robić kakao;]
zimniutkie bo czułam sie w nocy jakbym kaca miała...mała tez sie obudziła w nocy i szalała mi w brzusiu^^

....i jeszcze dzis cały dzien będę sie stresowała. jutro egzaminy mam pisemne z polskiego i matematyki boje sie strasznie....;[

A tak wg ja po wczorajszej wizycie wiem tyle ze mała jest duża bo waży 3.376 g
a myślałam ze nie będzie az taka duża xd szyjka dalej nisko miękka, powiedział ze jak do 22 nie urodzę to mam sie zgłosić do szpitala...;]

Buziaczki:*

No ladnie czlowiek spi sobie smacznie a tu goraca plonie :) ale nie bede jej gasic niech zaplonie dzisiaj jeszcze pare razy.Czekam na wiadomosc o Joasi bo napewno juz jest po tylko pewnie dochodzi do siebie po znieczuleniu.No i zobaczymy ktore jeszcze dzisiaj sie zapisza.Boze no jak w moim snie co ostatnio wam pisalam jedna za druga tylko ta najwyrazniejsza eevcia sie trzyma a ja jako jedyna zapamietalam hmm dziwne.To ide jesc sniadanie i bede czekac co dzien dziisiaj nam przyniesie.

Trochę poczytałam co tam u Was słychać było przez te kilka dni kiedy nie miałam dostępu do neta, ale niestety tylko wyrywkowo.
Ewcia ciszę się, że z mężem się wyjaśniło i jesteście znów razem w domciu.
Wykąpałam się już, trochę podgoliłam przed jutrzejszą wizytą u gina (a może przed porodem ;-)) i teraz trzeba się wreszcie wziąć za robótkę. Tylko jak tu odejść od kompa kiedy gorąca linia taka gorąca???

Witajcie!!:happy:

to dziś może jakiś rekord padnie?! super.. żeby wszystkim poszło szybko i w miarę bezboleśnie...:tak:
a ja się wyspałam

teraz muszę iść głowę umyć i trochę ogarnąć mieszkanie, jak m po nocce wstanie to jedziemy na zakupy itp..

jeszcze na paczkę czekam z allegro - jak wszystko będę miała to w końcu się do końca spakuję do szpitala..

a i do pracy muszę z książęczką ubezpieczeniową skoczyć, bo ostatnio w listopadzie mi podbijały, a teraz to tylko na miesiąc jest ważna..:no:

Udanego dnia mamusie i przyszłe mamusie:-D:-D

witam sie z rana :-) widze, ze goraca plonie od rana fajnie bo przynajmniej juz wiadomo, ze styczniowki ruszyly z kopyta :p.

ja nocke mialam wesola ale przez miske, dosc ze w nocy ze 2 razy sie budzila z placzem a ja uwierzcie mi jak ciezko mi sie podniesc z lozka to takiego przyspieszenia dostalam, ze hej. no a pozniej moje kochane dzieciatko obudzilo sie po 5 i juz nie usnela a na dodatek toska zaczela jej kibicowac z brzucha i juz we dwie dawaly czadu. dobrze, ze po 7 miska poszla do babci to rzucilam okiem bo bylabym chyba zombie dzisiaj.

mamuski co niedlugo termin maja brac sie do roboty i na porodowke smigac raz dwa.

No ladnie czlowiek spi sobie smacznie a tu goraca plonie :) ale nie bede jej gasic niech zaplonie dzisiaj jeszcze pare razy.Czekam na wiadomosc o Joasi bo napewno juz jest po tylko pewnie dochodzi do siebie po znieczuleniu.No i zobaczymy ktore jeszcze dzisiaj sie zapisza.Boze no jak w moim snie co ostatnio wam pisalam jedna za druga tylko ta najwyrazniejsza eevcia sie trzyma a ja jako jedyna zapamietalam hmm dziwne.To ide jesc sniadanie i bede czekac co dzien dziisiaj nam przyniesie.

:-D A no trzymam się, trzymam :-) ale nie znasz dnia ani godziny... hihi
Pewnie żeby znowu coś się działo musiałabym z mężem się pokochać... wczoraj nie byłam w stanie ale powiem wam ze już się jakoś seksu bałam- że znów tyle bólu mnie czeka i to minie... Tak sobie jednak myślę że u mnie musi być już naprawdę niedużo do porodu bo ponoć sperma działa niedługo przed jak juz szyjka jest gotowa (tak czytałam ostatnio)... coś w tym jest bo pare dni temu wam pisałam że po seksie miałam skurcze- ale dosyc lekkie no i minely szybko. A dwa dni temu to juz masaaakraaaa. Wy z koleji piszecie ze w ogole na was nie działa, hmm... moze to nie czas? Sama nie wiem.

Będę zaglądać... :)
Miłego dzionka Dziewczyny :-D
I lekkich, szybkich porodów!

Dziewczynki trzymajcie się tam

ja jakaś słaba jestem, gotuję sobie rosołek z ryżem, bo nie mam siły gryźć
mój poszedł do pracy, a ja chyba sobie odpocznę , muszę nabrać sił skoro chcę szybko wyzdrowieć...

no i jeszcze mama ma wpaść - odezwę się jeszcze

no na gorącej ciekawie:) elfa jednak urodziła, a miała też takie niepewne objawy:)
może to zaćmienie tak działa na dziewczyny hehe
ja właśnie wróciłam z biedronki bo rodzice jechali więc pojechała sie "obkupić" w zachcianki hehe no i muszę się zabrać za depilacje nóg bo już mam nie ciekawie i wstyd by było iść do szpitala z takimi golonkami owłosionymi;ppp

reklama
martuss blagam nie mow o goleniu bo masakra, ja to sie nadaje do definitywnego golenia a mal to maz mi musi bo ja nie mam jak dojsc hehe nawet nie widze jej :-p. no ale trzeba sie wziasc bo w pon do gina wiec trzeba bedzie wygladac jakos a nie jak zarosniety wieloryb

Do góry