reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Ojojoj!!
Co sie dzis dzieje na gorącej hehe^^
u mnie nocka cięzka kibelek 0odwiedzałam dosłownie co pół godzinki, strasznie brzuszek mi sie spinał... jeszcz moj K mi biegał co wstałam do kuchni robić kakao;]
zimniutkie bo czułam sie w nocy jakbym kaca miała...mała tez sie obudziła w nocy i szalała mi w brzusiu^^

....i jeszcze dzis cały dzien będę sie stresowała. jutro egzaminy mam pisemne z polskiego i matematyki boje sie strasznie....;[

A tak wg ja po wczorajszej wizycie wiem tyle ze mała jest duża bo waży 3.376 g
a myślałam ze nie będzie az taka duża xd szyjka dalej nisko miękka, powiedział ze jak do 22 nie urodzę to mam sie zgłosić do szpitala...;]

Buziaczki:*

No ladnie czlowiek spi sobie smacznie a tu goraca plonie :) ale nie bede jej gasic niech zaplonie dzisiaj jeszcze pare razy.Czekam na wiadomosc o Joasi bo napewno juz jest po tylko pewnie dochodzi do siebie po znieczuleniu.No i zobaczymy ktore jeszcze dzisiaj sie zapisza.Boze no jak w moim snie co ostatnio wam pisalam jedna za druga tylko ta najwyrazniejsza eevcia sie trzyma a ja jako jedyna zapamietalam hmm dziwne.To ide jesc sniadanie i bede czekac co dzien dziisiaj nam przyniesie.

Trochę poczytałam co tam u Was słychać było przez te kilka dni kiedy nie miałam dostępu do neta, ale niestety tylko wyrywkowo.
Ewcia ciszę się, że z mężem się wyjaśniło i jesteście znów razem w domciu.
Wykąpałam się już, trochę podgoliłam przed jutrzejszą wizytą u gina (a może przed porodem ;-)) i teraz trzeba się wreszcie wziąć za robótkę. Tylko jak tu odejść od kompa kiedy gorąca linia taka gorąca???

Witajcie!!:happy:

to dziś może jakiś rekord padnie?! super.. żeby wszystkim poszło szybko i w miarę bezboleśnie...:tak:
a ja się wyspałam

teraz muszę iść głowę umyć i trochę ogarnąć mieszkanie, jak m po nocce wstanie to jedziemy na zakupy itp..

jeszcze na paczkę czekam z allegro - jak wszystko będę miała to w końcu się do końca spakuję do szpitala..

a i do pracy muszę z książęczką ubezpieczeniową skoczyć, bo ostatnio w listopadzie mi podbijały, a teraz to tylko na miesiąc jest ważna..:no:

Udanego dnia mamusie i przyszłe mamusie:-D:-D

witam sie z rana :-) widze, ze goraca plonie od rana fajnie bo przynajmniej juz wiadomo, ze styczniowki ruszyly z kopyta :p.

ja nocke mialam wesola ale przez miske, dosc ze w nocy ze 2 razy sie budzila z placzem a ja uwierzcie mi jak ciezko mi sie podniesc z lozka to takiego przyspieszenia dostalam, ze hej. no a pozniej moje kochane dzieciatko obudzilo sie po 5 i juz nie usnela a na dodatek toska zaczela jej kibicowac z brzucha i juz we dwie dawaly czadu. dobrze, ze po 7 miska poszla do babci to rzucilam okiem bo bylabym chyba zombie dzisiaj.

mamuski co niedlugo termin maja brac sie do roboty i na porodowke smigac raz dwa.

No ladnie czlowiek spi sobie smacznie a tu goraca plonie :) ale nie bede jej gasic niech zaplonie dzisiaj jeszcze pare razy.Czekam na wiadomosc o Joasi bo napewno juz jest po tylko pewnie dochodzi do siebie po znieczuleniu.No i zobaczymy ktore jeszcze dzisiaj sie zapisza.Boze no jak w moim snie co ostatnio wam pisalam jedna za druga tylko ta najwyrazniejsza eevcia sie trzyma a ja jako jedyna zapamietalam hmm dziwne.To ide jesc sniadanie i bede czekac co dzien dziisiaj nam przyniesie.

:-D A no trzymam się, trzymam :-) ale nie znasz dnia ani godziny... hihi
Pewnie żeby znowu coś się działo musiałabym z mężem się pokochać... wczoraj nie byłam w stanie ale powiem wam ze już się jakoś seksu bałam- że znów tyle bólu mnie czeka i to minie... Tak sobie jednak myślę że u mnie musi być już naprawdę niedużo do porodu bo ponoć sperma działa niedługo przed jak juz szyjka jest gotowa (tak czytałam ostatnio)... coś w tym jest bo pare dni temu wam pisałam że po seksie miałam skurcze- ale dosyc lekkie no i minely szybko. A dwa dni temu to juz masaaakraaaa. Wy z koleji piszecie ze w ogole na was nie działa, hmm... moze to nie czas? Sama nie wiem.

Będę zaglądać... :)
Miłego dzionka Dziewczyny :-D
I lekkich, szybkich porodów!

Dziewczynki trzymajcie się tam

ja jakaś słaba jestem, gotuję sobie rosołek z ryżem, bo nie mam siły gryźć
mój poszedł do pracy, a ja chyba sobie odpocznę , muszę nabrać sił skoro chcę szybko wyzdrowieć...

no i jeszcze mama ma wpaść - odezwę się jeszcze

no na gorącej ciekawie:) elfa jednak urodziła, a miała też takie niepewne objawy:)
może to zaćmienie tak działa na dziewczyny hehe
ja właśnie wróciłam z biedronki bo rodzice jechali więc pojechała sie "obkupić" w zachcianki hehe no i muszę się zabrać za depilacje nóg bo już mam nie ciekawie i wstyd by było iść do szpitala z takimi golonkami owłosionymi;ppp

reklama
martuss blagam nie mow o goleniu bo masakra, ja to sie nadaje do definitywnego golenia a mal to maz mi musi bo ja nie mam jak dojsc hehe nawet nie widze jej :-p. no ale trzeba sie wziasc bo w pon do gina wiec trzeba bedzie wygladac jakos a nie jak zarosniety wieloryb

Do góry