reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ale dziś gorąca wrze:) Super:) Może faktycznie przez to zaćmienie;)

U mnie nocka taka sobie, latałam co chwile do wc, ale za to pospałam do poźna...Zaraz zabiorę się za robienie zupki i trochę trzeba mieszkanie ogarnąć, bo kolędę dziś mamy...

A co do golenia to i ja muszę sobie zrobić porzadek:) Ale wieczorkiem, męża będę musiała zagonić;) I dzis hehnne sobie strzelę na brwi:)

reklama
;))
a ja juz bez kolejnej wizyty^^
wczorajsza była ostatnia;)
Claudia4you- Twoja dzidzia malutka jest^^

a skoro mowa o goleniu to ja postanowiłam na wszelki wielki zrobić to raczej w polowie ja i w połowie mój K xD przed świętami
ale chyba trzeba zrobic powtórkę z rozrywki;]

cześć dziewczyny, do tej pory się nie udzielałam a jedynie podczytywałam forum, mam termin na 5 stycznia, ale z racji tego ze u mnie do tej pory się nic nie dzieje, nurtuje mnie jedno pytanie. Gin powiedział ze jak nie urodzę do 9 stycznia to następnego dnia mam sie u niego stawić i da mi skierowanie do szpitala. On pracuje w innym szpitalu niż ten w którym chciałabym rodzić i tu moje pytanie, czy takie skierowanie jest poprostu do jakiegokolwiek szpitala bądź do tego który ja mu podam, czy do tego w którym on pracuje? Może któraś będzie wiedziała. Będę wdzięczna za odpowiedź.

hej .. ja na chwilke.. goraca płonie :) ale to super:) u nas wpozadku... obijamy sie z Tomaszkiem jak sie da:) buziaki :)

claudia4you--- to sobie odpoczywaj a nie sprzatasz.. zbieraj siły choroba i tak Cie mocno osłabia...

Jakaś zmęczona dziś jestem,dospałam sobie troszkę,ale obudziłmnie tel..wrrrr automat na granie na czekanie,rozłączyłam ze złością,to oni za chwilę sms,szkoda było telefonu bo miałam chęć ni rzucić o podłogę (tylko czemu on winien):-) Fajnie,że gorąca dalej gorąca,w końcu czas na to,jednak trochę nas tu jest do rozpakowywania.

co do golenia to ja 2 dni temu męczyłam się chyba pół godziny, wymęczyłam się jak nigdy ;( później spojrzałam na efekt w lusterku i powiem Wam szczerze że trochę się przeraziłam - nie wiedziałam że jestem tam taka opuchnięta i cemniejsza niż wcześniej.. mam nadzieję że po porodzie wszystko wróci do normy :zawstydzona/y:

A ja się obudziłam i zaraz znów idę spać, a co :-) Tylko coś bym zjadła dobrego.
Od dwóch dni chodzi za mną big mac albo jakiś skake z mc donalda ale mój mąż stwierdził że jak zjem to będę po tym zdychać i mi nie kupi. Nie chce mi się wychodzić samej bo mc mam 5 minut od domu. Leń ze mnie okropny. ;-)

odpoczywam, zjadłam też rosołku i troszkę sił nabrałam, potem na drugie jem potrawkę z kurczaka z ryżem i warzywami :-)

nie spodziewam się dużego dziecka, mi od początku mówił gin, że będzie małe, ważne jest jego zdrowie teraz a i tak podrośnie

Olian Ja mysle ze ze skierowaniem musza Cie przyjac do kazdego szpitala ale najlepiej bedzie jak sie zapytasz lekarza jak ci bedzie skierowanie wystawial bo on bedzie wiedzial najlepiej.

reklama
Kate ja na maka miała zachcianki z początku ciąży, potem jak nas znajomi zabrali do restauracji orientalnej tak średnio co tydz mam straszną ochotę na chińszczyznę:p już dwa razy robiłam w domu ale to nie to samo, bo w domu zrobię tylko jedną potrawę a tam mam mnóstwo do wyboru, a pieszo mam też 5 min, teraz też bym zjadła takiego kurczaka w chrupiącym cieście, sajgonki, ryż i surówkę mniam:p ale z kasą krucho więc siedzimy w domu

Do góry