reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

hej :)
oo na gorącej ciekawie :)
zielona jeszcze nic nie pisała.. napewno da znac jak sie cos rozkreci.. narazie jest na Patologii

u nas nocka wpozadku.. cisza... spokoj.. skurczy brak :) normalnie.. dawno sie tak dobrze nie czułam :)
moze to jakas cisza przed burzą:) jeszcze troszkę mi zostało...
ale wiecie co ja mam zupełnie inaczej niz wy... mi sie jakos nie spieszy by Kubus wychodził... coprawda niechce go przenosci.. ale chciałabym dotrzymac do tego CC i nie jechac wczesniej... niech sobie maluszek rosnie :)
pozdrawiam ide na sniadanko :)

reklama
Witam
Ale wieści z rana, nic tylko trzmać kciuki za dziewczyny:)
nocka jak zwykle zasnąć nie mogłam, a potem na siku co 2 godziny.
Wczoraj goniłam do kibelka i aż strach mnie obleciał że to może być już.
Strasznie boli mnie kość ogonowa, chyba dupcia rośnie:-)

Idę coś porobić może się rozruszam.

a mnie od rana wszyscy bombardują telefonami i smsami czy już zaczęły się jakieś bóle:/ no bo termin mam na dzisiaj według usg z 14 tc i usg połówkowego... a mi się już nie chce odpowiadać...:/ no bo co ja poradzę że małemu się nie spieszy i dobrze mu u mnie w brzuniu,....

ale dzisiaj wybieram się na długi spacer i łażenie po schodach ... może coś się ruszy:-D może siła grawitacji zadziała... bo masowanie sutków, brzucha i pępka nie pomaga, kapiel ciepła tez nie pomaga... seks zakazany a na myśl o wypiciu olejku robi mi się niedobrze... a mały kręci się wokół własnej osi non stop :-)

kurcze... jak dobrze pójdzie to dzisiaj będzie duuuuzo dzieciaczków :-)

Witam :-)
Ja się dziś wyspałam :-) tak więc mogę iść rodzić hihi
W szoku byłam jak weszłam na gorącą linię- tyle nowych wieści!

U mnie cisza- w nocy jak byłam siku to tego śluzu przeźroczysto-mlecznego było dużo.
Na kiedy miały termin dziewczyny co zaczely rodzic? Jakos nie widzę na liście.

I ja sie witam z rana :)
Widze , ze na goracej duzo sie dzieje, trzymam kciuki za dziewczyny! :) I czekamy kolejne maluszki :)

U mni nocka nawet dobrze, ani razu nie wstawalam do toalety... Dopiero rano. Gdyby nie ten brzuch i zadyszka to bym chyba nawet nie wiedziala ze w ciazy jestem :-D

Normalnie zazdroszczę rodzącym i trzymam kciuki !!! :-)
Ja wstałam nieprzytomna przez nocne wycieczki do wc :-(
Ciekawe ile jeszcze maluszków się pojawi.
Idę śnisadanko szykować bo m w pracy i do łóżeczka nie dostanę tym razem :zawstydzona/y:

Wychodzi na to że dziewczyny co są w szpitalu dzisiaj będą miały już swoje pociechy

Ja sobie zrobiłam w kuchni, potem odkurzę i ogarnę ciuchy....
mój idzie do pracy więc spokojnie sobie porobię
:-)

jestem słaba jakaś
nie mam apetytu już od paru dni.....
zjem trochę więcej i już mi źle :-(

no to mamy już 18 dzieciaczków (josiab miała cc o 8 rano to pewnie tuli już niunię) a 5 dziewczyn nadal w szpitalu :-)
wow... ale mamy tempo:-D

zaćmienie widać też patrząc przez płytę CD :-) świetny widok... ja już obejrzałam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry