reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

witam Was z rana, widzę że tu na razie w miarę cicho

jumabe trzymaj się

mnie wczoraj strasznie w nocy nogi bolały i przez to ciężko mi się zasypiało...
co do antybiotyku to mąż kupił zamiennik OSPAMOX mam nadzieję, że to tak samo pomoże jak HICONCIL

reklama
Dzień dobry :-)

To jest to, co tygrysy lubią najbardziej - gorącą gorącą linię od rana :-) Trzymam za Was kciuki, mamuśki, żeby jak najmniej bolało i jak najkrócej trwało :-)

U nas nadal nic. Tylko o 6 rano tatuś odbiera telefony od znajomych "i co, urodziła???" :-D

dzień dobry

ja też mam wieści na gorącej od Monia-86 :-)

mimblusia, łobuzie, dopiero teraz się chwalisz???? Gratulacje!!!! Jak dojdziesz do siebie, to napisz jak było.

witam, ja na chwilkę bo od 9 ksiądz chodzi.
Widzę, że się na gorącej sporo dzieje:) monia,elfa,syla, trzymajcie się i szybkiego i w miarę bezbolesnego porodu:) no a jeszcze nie wiadomo co u joasib i zielonej więc jak dobrze pójdzie będzie 5 nowych bobasków dziś póki co:)
a u mnie nocka koszmar, brzuch jak skała, co się przekręciłam na drugi bok to zaraz do kibelka bo siku a tam skurcz niemiłosierny, w łóżku znów dwa mniejsze i drzemka pół, godzinę i znów to samo;/ ehhh

czesc dziewczynki!

u nas spokojna nocka... tylko co sie przebudzilam to prosilam Szymka aby juz wyszedl... a on uparty po Pawle chyba:-)
ja tez juz chce urodzic ale jak widac nie pisane nam to jest...

ide na sniadanko...
do pozniej...

Witam się z rana.U mnie nocka jak zwykle co 2 godz na siku a tak to spałam.Dziewczyny zaczęły się rozkręcać,ale co z Wami tymi co w terminie STRAJK czy co.?:-)
Kate1980 dobre to było,tylko czy któryś by się tak poświęcił?

Dzień dobry!
Moja nocka taka sobie, wierciłam się nieźle bo znów nie mogłam znaleść sobie miejsca, jeszcze córcia wskoczyła nam w nocy do łóżka, to już w ogóle było ciasno. Wieczorem strasznie męczyły mnie bóle na dole, mała nieźle napiera na szyjkę. Trochę się wczoraj zestresowałam, że to może być już. Niby chcę już urodzić, ale jak sobie pomyślę o tych bólach, to trochę mi się odechciewa. Ale może tym razem nie będzie aż tak bolało jak przy poprzednim porodzie, na to liczę:-)

No to dzisiaj przybędzie nam chyba sporo maluszków. Czas coś posprzątać, kurcze 2 okna mam do umycia i nie wiem czy się za nie brać??? Narazie mi się nie chce, zresztą poczekam na południe kiedy będzie troszkę cieplej.

słuchajcie, właśnie jest częściowe zaćmienie słońca!!!!

jak znajdziecie jakąś starą kliszę fotograficzną, to uda wam sie zobaczyć :-)

niesamowity widok!

Witam z rana. Widzę że dziś może się trochę dziać i super. U mnie noc dobra tylko 5 razy wstawałam ale teraz zdycham bo okropnie bolą mnie kości. Mam wrażenie że coś wierci mi w biodrach, masakra. Ani leżeć ani chodzić. Chyba się jeszcze zdrzemnę. Ale zaczął mi się 38 tydzień więc coraz bliżej :-)

reklama
Do góry