reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witajcie kochane
Juz po wczorajszym badaniu, naczekałam sie tam 3 godz, ale tak to już jest z NFZ wrrrrrrr....

Więc wszystko ok, usg super, widziałam piękną kruszynke:tak:
Teraz trzeba czekać na wynik testu z krwi, w przyszłym tyg powinien być.

Wiecie co w sumie nie denerwowałam sie tak bardzo, ale myślę ze to dzięki temu form, bo o wszystkim można tu napisać i dziewczyny zawsze wesprą na duchu człowieka:)

Miłego dnia kochane

reklama
Witajcie kochane
Juz po wczorajszym badaniu, naczekałam sie tam 3 godz, ale tak to już jest z NFZ wrrrrrrr....

Więc wszystko ok, usg super, widziałam piękną kruszynke:tak:
Teraz trzeba czekać na wynik testu z krwi, w przyszłym tyg powinien być.

Wiecie co w sumie nie denerwowałam sie tak bardzo, ale myślę ze to dzięki temu form, bo o wszystkim można tu napisać i dziewczyny zawsze wesprą na duchu człowieka:)

Miłego dnia kochane

Od tego tu jesteśmy - ja również witam. Dzisiaj do pracy, ale strasznie mi się nie chce. Trzeba mi jeszcze załatwić bilety do kina - bo jutro planujemy iść na Zmierzch najnowszą część

Witam:) Co pare dni wpadam na forum, a czytania mam duzo:)
Milego Kochana wyjscia do kina:) Ja wybieram sie w swoim kinie pozniej na ten film bo graja u mnie do 8 lipca:)

Lubie:) Chociaz zaluje ze najpierw nie przeczytalam ksiazek. Zawsze uwazam ze ksiazka jest lepsza niz jej ekranizacja, chociaz przyznam ze te 2 czesci mi sie podobaly:)

Lubie:) Chociaz zaluje ze najpierw nie przeczytalam ksiazek. Zawsze uwazam ze ksiazka jest lepsza niz jej ekranizacja, chociaz przyznam ze te 2 czesci mi sie podobaly:)
Nio były super. Dlatego z miłą chęcią na 3 część pójdę do kina, bo poprzednia oglądałam w domu i zawsze to nie wywiera takiego wrażenia jak w kinie :-)

Nio były super. Dlatego z miłą chęcią na 3 część pójdę do kina, bo poprzednia oglądałam w domu i zawsze to nie wywiera takiego wrażenia jak w kinie :-)
W domku nie ma takiego wrazenia, to fakt:) Chyba ze ma sie dobry sprzet, ale jednak kino to kino:)opowiedz jakie wrazenia, czy byl lepszy od tych wczesniejszych:)
Nalesniki juz usmazylam i zaraz do pracy:( nie moge doczekac sie poniedzialku-urlop:)

ja nie przeadam za tą sagą, zmierzch itd...
kupiłam sobie pierwszą książkę z ciekawości, ale nie mogłam jej zmęczyć do końca... szła mi jak flaki z olejem, nudy... także nie dołączam się do fanek ;-)
za to pierwszy film obejrzałam i może być, taki lekki, na wolne popołudnie... :-)

idę gotować zupkę.
dziś pracuję w domu, napisałam szefowi maila, że kiepsko się czuję i będe pracowała w domu.
Jaśka odprowadziłam do opiekunki, popracowałam 2 godziny, teraz tą zupę nastawię i biore się dalej za robotę, bo tonę w nienapisanych mailach i raportach!!! mam straszne zaległości :-(
aha, i zjem śniadanie, bo jeszcze nie było kiedy...:baffled:

Monia - gratulacje :-)

sic - a ja mam ciekawą pracę, takż enie chciałabym je stracić... raczej nie mają prawa mnie wyrzucić jak będe chciała wrócić po macierzyńskim...
i chyba nie mają prawa zmniejszyć mi pensji, moga tylko chyba przenieść mnie na inne stanowisko...
nie wiem, nie znam się na tym

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane dziewczyny od dziś możecie mi mówić Pani Magister!:-):-):-)
Obroniłam się na dwie 5 i 4,5 ostatecznie 4,5. Teraz to sobie myślę i po co było się tak stresować, luzik był. Ale troche mi smutno, że to już koniec studiów i wielu osób już nie zobaczę:-(.
Już się prawie spakowałam, jutro tylko raniutko mam wizytę u gina i badanie przezierności karkowej, spytam go o płeć może będzie mógł coś zobaczyć.
Witam Cię AnnD i gratuluję fasoleczki:-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Annia-ttu duzo psotow lecic....wiec nudzic sie nie ebdziesz

u mnie nie spalam do 2.00 a wstalam o 7.10 maskara:(:(:

Do góry