reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
ojej przyzwyczaić sie do kaszlu...niedobrze...lepiej zeby go w ogóle nie było:)
a Juleczka zupełnie sie poprzestawiała.w nocy harcuje jak tylko moze,w dzien odsypia.za to ja czasem na rzęsach chodze,bo kawy pic nie mogę:( a w ciagu dnia trudno mi spac bo zawsze jest cos do zrobienia..no chyba ze czasem w fotelu usnę:)a moja gwiazdeczka juz poznała co to rączki,także jak nie chce jej się leżeć to zaraz płacze a na rączkach aniołeczek,oczka szeroko otwarte i zadowolenie na buziaku:tak:
ticker.php

ojej przyzwyczaić sie do kaszlu...niedobrze...lepiej zeby go w ogóle nie było:)
a Juleczka zupełnie sie poprzestawiała.w nocy harcuje jak tylko moze,w dzien odsypia.za to ja czasem na rzęsach chodze,bo kawy pic nie mogę:( a w ciagu dnia trudno mi spac bo zawsze jest cos do zrobienia..no chyba ze czasem w fotelu usnę:)a moja gwiazdeczka juz poznała co to rączki,także jak nie chce jej się leżeć to zaraz płacze a na rączkach aniołeczek,oczka szeroko otwarte i zadowolenie na buziaku:tak:
ticker.php

aha cudnie, ja też tak chcę ;-)

wyczekałam trochę w domku tych cm i dobrze ... a tak się bałam ze jadę znów niepotrzebnie hehehe
ale serio bóle kręgosłupa to znaczyło że zaczął się poród :-)

ja też tak chcę - chcę poczekać w domu do połowy porodu :-) może się uda... bardziej sie tylko boję o synka... o jego tętno i takie tam... bo nie wiadomo jak będzie przechodził moje skurcze i bóle kręgosłupa...

blondi fajnie, ze juz w domku z maciusiem :)

klaudoos prosila mnie, zeby wam przekazac ze po 1 dniu ma prania juz cala siate, szymus strasznie ulewa wiec tetrowki ida jak woda.jak stwierdzila niesamowite uczucie jak spojenie nie boli i nic nie dolega, maz jej nie wierzy ze tak dobrze sie czuje.

mam tez wiesci od damqelle goraczka zeszla a z mala wszystko dobrze, teraz tylko czekac az sie cos ruszy bo termin ma na dzis.

co do obwodu brzuszka ja mam 105 cm a tu jeszcze prawie m-c to pewnie jeszcze przybedzie

Gratulacje dla nowych tegorocznych mamuś :-)

Chociaż na Tysię jestem trochę zła, bo umawiałyśmy się na wspólny pobyt w szpitalu ;-) :-D
Ale cieszę się, że wszystko poszło szybciutko i bezproblemowo :-)

To kto następny? Bo ja na pewno nie, nadal ciiiiiisza...

jeej trochę zazdroszczę dziewczyną, które już są po i mają maluszki przy sobie....
tak wczoraj gadałam z moim A. że jakby ta "akcja" środowa nie była tylko fałszywym alarmem już byśmy mieli Antosia:) no i gdyby to nie było jeszcze 3 tyg do terminu i położne nie radziły jeszcze "wstrzymać" się tydzień dla dobra dziecka to bym tam ruszyła w bój i rozchodziła może dalszą akcję hehe a takto jeszcze muszę się oszczędzać, ale wiadomo , że dobro dziecka najważniejsze:)

reklama
Pewnie brzuch jeszcze nadal rośnie...
w końcu maluszek musi mieć miejsce ;-)

to w takim razie pozdrowienia dla klaudoos i dużo wytrwałości
to jej chyba wynagrodziło te bóle ciążowe ;-)

a dla damqelle szybkiego rozwiązania

Do góry