reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
No od paru dni widze ciaglosc znowu zachowana.Szczerze to jest Nas tyle tutaj ze naprawde codziennie moglaby ktoras rodzic.Ale pewnie bedzie tak ze i dwa dzieciaszki przywitamy jednego dnia a moze i trzy kto wie-tyle nas tutaj :)
Blondi ,AsiaK super ze juz w domku jestescie.Nacieszcie sie maluszkami a potem z mila checia poczytam opowiesci z porodowek:)
Joasiab jutro idziesz do szpitala wiec pamietaj o nas daj znak co jakis czas co u Ciebie :) No i to jest wlasnie plus planowanej cesarki psychicznie czlowiek sie nastawi wie kiedy i o ktorej przewaznie tez.Trzymam kciuki.
A pozostalym dziewczynom milego dnia.No i kto wie moze dzisiaj tez ktoras nas zaskoczy.
A odnosnie centymetrow brzucha to JA mierze na wysokosci pepka to juz od dosyc odleglego czasu mam -uwaga-120 cm nie da sie ukryc brzuchol gigant ale wpierwszej ciazy mialam 118 wiec u mnie to chyba norma.Ale na szczescie od jakiegos czasu mi nie rosnie bo ja nie wiem co to by bylo musialabym futryny poszerzac a przy stole to juz siedze bokiem jak jem bo tak mi wygodniej do talerza :))

Ostatnia edycja:
No od paru dni widze ciaglosc znowu zachowana.Szczerze to jest Nas tyle tutaj ze naprawde codziennie moglaby ktoras rodzic.Ale pewnie bedzie tak ze i dwa dzieciaszki przywitamy jednego dnia a moze i trzy kto wie-tyle nas tutaj :)
Blondi ,AsiaK super ze juz w domku jestescie.Nacieszcie sie maluszkami a potem z mila checia poczytam opowiesci z porodowek:)
Joasiab jutro idziesz do szpitala wiec pamietaj o nas daj znak co jakis czas co u Ciebie :) No i to jest wlasnie plus planowanej cesarki psychicznie czlowiek sie nastawi wie kiedy i o ktorej przewaznie tez.Trzymam kciuki.
A pozostalym dziewczynom milego dnia.No i kto wie moze dzisiaj tez ktoras nas zaskoczy.
A odnosnie centymetrow brzucha to JA mierze na wysokosci pepka to juz od dosyc odleglego czasu mam -uwaga-120 cm nie da sie ukryc brzuchol gigant ale wpierwszej ciazy mialam 118 wiec u mnie to chyba norma.Ale na szczescie od jakiegos czasu mi nie rosnie bo ja nie wiem co to by bylo musialabym futryny poszerzac a przy stole to juz siedze bokiem jak jem bo tak mi wygodniej do talerza :))

heheh
nie tylko ty
ja już jak siedzę to muszę zawsze rozkrakiem bo mi brzuch o nogi zawadza
tak samo na kibelku ciężko usiedzieć jest....

Blondi super że już w domku:-)
No i mamy kolejnego dzieciaczka:-)
eevciaa Co do cm to ja miałam z tydzień temu 102 cm, za to waga staneła w miejscu, aż dziwie się, bo tak t tyłam ok 1 kg tygodniowo, hmmm..

heheh
nie tylko ty
ja już jak siedzę to muszę zawsze rozkrakiem bo mi brzuch o nogi zawadza
tak samo na kibelku ciężko usiedzieć jest....
Witam i przyłączam się do narzekań na brzuchol na kolanach :)
Faktycznie szczególnie ciężko jest w WC. A jak jeszcze brzuch jest obkurczony...

Bardzo cieplutko witam nasze szczęśliwe mamusie, które już są "PO" :)

klaudoos - ktoś, kto urodził równie duże dziecko jest w stanie zrozumieć co przeszłaś. Ja długo po porodzie z Madzią (4380,60cm) nie mogłam dojść do siebie, miałam depresję, nie karmiłam... Nie brałam pod uwagę, że kiedykolwiek zdecyduję się na kolejne dziecko...
Życzę kochanie z całego serca, aby Ciebie to ominęło i abyś szybko zapomniała o bólu i mogła cieszyć się upragnionym synusiem :)

Również serdecznie gratuluję naszym styczniówkom, które dotrwały do Nowego Roku :)

Ciekawe co przyniesie nam kolejny dzień :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam mamusie:-)
ale fantastycznie ,co chwila nowe maleństwa się rodzą:)i co najwazniejsze wszyscy sa zdrowi:)))
mamusie brzuchatki trzymajcie się zdowo,mamusie z dzieciątkami wysypiajcie się :)

ticker.php

reklama
witam mamusie:-)
ale fantastycznie ,co chwila nowe maleństwa się rodzą:)i co najwazniejsze wszyscy sa zdrowi:)))
mamusie brzuchatki trzymajcie się zdowo,mamusie z dzieciątkami wysypiajcie się :)

ticker.php

wiesz co muszę się nawet pochwalić, że od dwóch nocy chyba tylko raz wstaję na siku..
to fajnie bo to ostatnie chwile przed porodem....
pomimo kaszlu śpię jak zabita, w nocy nie kaszlę, ale jak wstanę rano się zaczyna - już się przyzwyczaiłam do kaszlu :-)
Ważne żeby z małym było wszystko ok....

A u Was jak tam jak Juleczka sypia??

Do góry