C
claudia4you
Gość
Powiedzcie mi- ile cm mają wasze brzuszki? Mój ma tylko 95cm... Czytałam teraz na jakiejś stronce że powinno być już 101-107cm... hmm.
ja mam koło 105 cm chyba
tak było w zeszłym tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi- ile cm mają wasze brzuszki? Mój ma tylko 95cm... Czytałam teraz na jakiejś stronce że powinno być już 101-107cm... hmm.
No od paru dni widze ciaglosc znowu zachowana.Szczerze to jest Nas tyle tutaj ze naprawde codziennie moglaby ktoras rodzic.Ale pewnie bedzie tak ze i dwa dzieciaszki przywitamy jednego dnia a moze i trzy kto wie-tyle nas tutaj
Blondi ,AsiaK super ze juz w domku jestescie.Nacieszcie sie maluszkami a potem z mila checia poczytam opowiesci z porodowek
Joasiab jutro idziesz do szpitala wiec pamietaj o nas daj znak co jakis czas co u Ciebie No i to jest wlasnie plus planowanej cesarki psychicznie czlowiek sie nastawi wie kiedy i o ktorej przewaznie tez.Trzymam kciuki.
A pozostalym dziewczynom milego dnia.No i kto wie moze dzisiaj tez ktoras nas zaskoczy.
A odnosnie centymetrow brzucha to JA mierze na wysokosci pepka to juz od dosyc odleglego czasu mam -uwaga-120 cm nie da sie ukryc brzuchol gigant ale wpierwszej ciazy mialam 118 wiec u mnie to chyba norma.Ale na szczescie od jakiegos czasu mi nie rosnie bo ja nie wiem co to by bylo musialabym futryny poszerzac a przy stole to juz siedze bokiem jak jem bo tak mi wygodniej do talerza )
Witam i przyłączam się do narzekań na brzuchol na kolanachheheh
nie tylko ty
ja już jak siedzę to muszę zawsze rozkrakiem bo mi brzuch o nogi zawadza
tak samo na kibelku ciężko usiedzieć jest....
Opisałam swój poród na odpowiednim wątku :-)
Pozdrawiam i znikam do Maciusia:-)
Buziaki dla Was:-)
Opisałam swój poród na odpowiednim wątku :-)
Pozdrawiam i znikam do Maciusia:-)
Buziaki dla Was:-)
witam mamusie:-)
ale fantastycznie ,co chwila nowe maleństwa się rodząi co najwazniejsze wszyscy sa zdrowi))
mamusie brzuchatki trzymajcie się zdowo,mamusie z dzieciątkami wysypiajcie się