reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej Dziewczyny,
Wczoraj cały dzień do was zaglądałam i czytałam ale nie chciało mi się pisać.
Super że Tysia urodziła i aniwar też :-)
My z mężem po południu trochę pofiglowaliśmy w ramach przyspieszania dojrzewania szyjki ;-) i znów cały wieczór, tzn. od 18.30 do ok. 21.30 miałam co pare minut skurcze bolesne- nio ale zapisywałam je i nie były regularnie. Niby czułam że to nie poród ale w 100% się pewnie nie czułam bo mężul do pracy znów na nockę pojechał... Ciekawa jestem czy się coś zacznie w najbliższych dniach. Będziemy nad tym pracować hihi... pierwszeństwo jednak się należy "przeterminowanym" ;-)
Dziś po południu jedziemy do teściów na kawkę, do kościoła na 18, to wrócimy późno.
Miłej niedzieli życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
klaudoos szybkiego powrotu do domu ;-)
już niedługo będziesz sobie z maleństwem w domciu i będzie już tylko lepiej

AsiaK
fajnie, że już w domu

Witam.

I mamy już następne dzieciątka na świecie :-) ,super.

Ciekawe kto następny?
Ja od 4 miałam straszne bóle miesiączkowe i krzyża,szok dosłownie.Jak wstałam to mi przeszło.Ale nie wyspana jestem :-(

AsiaK-cieszę się że już z mała w domku jesteście.

Joasiab- już nie długo i ty powitasz swoje maleństwo.
Klaudoos też widać już do siebie dochodzi..no same dobre wieści.

ale szybko to idzie już aniwar urodzila.....super....tylko chyba mało co pamięta z porodu:) albo byl tak skpresowy ze nie zauwazyla ze synek juz na swiecie:)

No właśnie grudnioweczki może wy się zaczniecie rozpakowywać.....:) póki co statystyka 1 dziecko/dzień....może zwiększymy do 2 dzieciaczków? Bo jak tak dalej pójdzie to zabraknie nam dni w styczniu:)

AsiK. fajnie, ze juz w domu jestescie.

klaudoos wyslala mi zdj szymonka to wstawie do galerii i widac juz, ze ma mniej opuchlizny.

gabriella pytasz sie kto donosi do lurego?? ja mam termin z usg na 06,02 a toska mlodsza o tydz niz wychodzi z om.

fajnie, ze aniwar ma za soba juz porod i ma synusia przy sobie.

mnie michaska zrobila pobudke o 5 rano masakra a mi tak sie spac chcialo.dobrze, ze po 7 moj wstal i miska juz z nim siedziala a ja pospalam do 9:30

witam się z Wami:)
Wrócilismy z Maciusiem do domku :-)
Wybaczcie że Was nie nadrobie ale chcemy się sobą nacieszyć:)
Powodzenia dla Was wszystkich:-)
Dziękuję Waszystkim za smsy z gratulacjami i troskę:-)
JESTESMY BARDZO SZCZĘŚLIWI !!!

hej ja sie tylko witam :) oczywiscie w dwupaku :)
FOgia--- napisze jutro na temat imprezy bo nie mam dzis jak ... Gorace Buziaki dla Kajetana!!! napewno sie ucieszy z prezentów.. u nas tez byli tylko dziadkowie.. i chrzestna i my .. ogolnie wszystko ok.. zmeczona tylko byłam strasznie:)

Joasiab--- to juz jutro..! wytrzymaj jeszcze jedną noc!

mamusie które wróciły ze szpitalia.... witam spowrotem!!!!!!!!

uciekam Tomek chce ogladac Pocoyo

dziekuje wszystkim za zyczenia w imieniu Tomaszka!!

Blondi, AsiaK cieszę się, że już jesteście w domku z WAszymi pociechami:) teraz się możecie nimi nacieszyć w pełni:)))
no i mamy kolejnego maluszka:) teraz to już myślę, że chyba pójdzie szybciej, jedna po drugiej będziemy się wykruszać;p
śmiałam się do męża kiedy ja urodzę bo mi zalecały jeszcze tydzień by dziecko podrosło (ma już 3 kg to i tak spory jak na moje gabaryty) i się jeszcze płucka lepiej rozwinęły no i mówiły też, że bez czopa i na dojrzałym już łożysku max tydzień, wiec wypada mi rodzić między środą a piątkiem hehe;p

Blondi super , że już wróciliście, naciesz się małym heheh
ale czasem się odezwij do nas ;-)

mój mały się na razie słabo rusza...
mam nadzieje, że mu się odmieni

reklama
Powiedzcie mi- ile cm mają wasze brzuszki? Mój ma tylko 95cm... Czytałam teraz na jakiejś stronce że powinno być już 101-107cm... hmm.

Do góry