reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Hej Dziewczyny,
Wczoraj cały dzień do was zaglądałam i czytałam ale nie chciało mi się pisać.
Super że Tysia urodziła i aniwar też :-)
My z mężem po południu trochę pofiglowaliśmy w ramach przyspieszania dojrzewania szyjki ;-) i znów cały wieczór, tzn. od 18.30 do ok. 21.30 miałam co pare minut skurcze bolesne- nio ale zapisywałam je i nie były regularnie. Niby czułam że to nie poród ale w 100% się pewnie nie czułam bo mężul do pracy znów na nockę pojechał... Ciekawa jestem czy się coś zacznie w najbliższych dniach. Będziemy nad tym pracować hihi... pierwszeństwo jednak się należy "przeterminowanym" ;-)
Dziś po południu jedziemy do teściów na kawkę, do kościoła na 18, to wrócimy późno.
Miłej niedzieli życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
klaudoos szybkiego powrotu do domu ;-)
już niedługo będziesz sobie z maleństwem w domciu i będzie już tylko lepiej

AsiaK
fajnie, że już w domu

Witam.

I mamy już następne dzieciątka na świecie :-) ,super.

Ciekawe kto następny?
Ja od 4 miałam straszne bóle miesiączkowe i krzyża,szok dosłownie.Jak wstałam to mi przeszło.Ale nie wyspana jestem :-(

AsiaK-cieszę się że już z mała w domku jesteście.

Joasiab- już nie długo i ty powitasz swoje maleństwo.
Klaudoos też widać już do siebie dochodzi..no same dobre wieści.

ale szybko to idzie już aniwar urodzila.....super....tylko chyba mało co pamięta z porodu:) albo byl tak skpresowy ze nie zauwazyla ze synek juz na swiecie:)

No właśnie grudnioweczki może wy się zaczniecie rozpakowywać.....:) póki co statystyka 1 dziecko/dzień....może zwiększymy do 2 dzieciaczków? Bo jak tak dalej pójdzie to zabraknie nam dni w styczniu:)

AsiK. fajnie, ze juz w domu jestescie.

klaudoos wyslala mi zdj szymonka to wstawie do galerii i widac juz, ze ma mniej opuchlizny.

gabriella pytasz sie kto donosi do lurego?? ja mam termin z usg na 06,02 a toska mlodsza o tydz niz wychodzi z om.

fajnie, ze aniwar ma za soba juz porod i ma synusia przy sobie.

mnie michaska zrobila pobudke o 5 rano masakra a mi tak sie spac chcialo.dobrze, ze po 7 moj wstal i miska juz z nim siedziala a ja pospalam do 9:30

witam się z Wami:)
Wrócilismy z Maciusiem do domku :-)
Wybaczcie że Was nie nadrobie ale chcemy się sobą nacieszyć:)
Powodzenia dla Was wszystkich:-)
Dziękuję Waszystkim za smsy z gratulacjami i troskę:-)
JESTESMY BARDZO SZCZĘŚLIWI !!!

hej ja sie tylko witam :) oczywiscie w dwupaku :)
FOgia--- napisze jutro na temat imprezy bo nie mam dzis jak ... Gorace Buziaki dla Kajetana!!! napewno sie ucieszy z prezentów.. u nas tez byli tylko dziadkowie.. i chrzestna i my .. ogolnie wszystko ok.. zmeczona tylko byłam strasznie:)

Joasiab--- to juz jutro..! wytrzymaj jeszcze jedną noc!

mamusie które wróciły ze szpitalia.... witam spowrotem!!!!!!!!

uciekam Tomek chce ogladac Pocoyo

dziekuje wszystkim za zyczenia w imieniu Tomaszka!!

Blondi, AsiaK cieszę się, że już jesteście w domku z WAszymi pociechami:) teraz się możecie nimi nacieszyć w pełni:)))
no i mamy kolejnego maluszka:) teraz to już myślę, że chyba pójdzie szybciej, jedna po drugiej będziemy się wykruszać;p
śmiałam się do męża kiedy ja urodzę bo mi zalecały jeszcze tydzień by dziecko podrosło (ma już 3 kg to i tak spory jak na moje gabaryty) i się jeszcze płucka lepiej rozwinęły no i mówiły też, że bez czopa i na dojrzałym już łożysku max tydzień, wiec wypada mi rodzić między środą a piątkiem hehe;p

Blondi super , że już wróciliście, naciesz się małym heheh
ale czasem się odezwij do nas ;-)

mój mały się na razie słabo rusza...
mam nadzieje, że mu się odmieni

reklama
Powiedzcie mi- ile cm mają wasze brzuszki? Mój ma tylko 95cm... Czytałam teraz na jakiejś stronce że powinno być już 101-107cm... hmm.

Do góry