reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Dzień Dobry :)

Super wieści :) Ciekawe jak Aniwar??? Czy już po???

Asiu witajcie w domku z Natalką :)

A moja nocka o dziwo ok. Nawet się wyspałam. Ide pod prysznic, potem śniadanko, kawusia i będziemy się lenić.

Ja musze ubrać dla Tomcia pościel w łóżeczku, przygotować ubranka na wyjście ze szpitala bo jutro o 7:30 IP Wita mnie :)

joasiab - zazdroszczę ci tego jutra i pojutrza:-) już będziesz mieć maluszka:-)
a ja nadal będę czekać jak bomba zegarowa:-D

Witam i ja, wciąż w dwupaku, niestety. I nie zanosi się na zmianę stanu...

Heh, Aniwar była taka spokojna, miałyśmy ten sam termin wg OM, a ona nie panikowała (w przeciwieństwie do mnie), a tu się pierwsza rozpakuje, oby szybko i w miarę bezboleśnie :-)

Dzień dobry wszystkim mamusiom!
Ciekawe co tam u Aniwar?
Asiak super że już w domku jesteście
Klaudoos super że już coraz lepiej u Was, zdrówka.
Moja nocka nawet ok 3 razy siku a tak to spałam:), Niedawno wstałam z łóżka a już minogi puchną:-( I dzidzia moja jakaś taka spokojna jest czasmi coś wypnie a tak to cisza:dry:

hej dziewczyny

no widzę, że się nasze rozpakowywanko rozpoczęło na dobre. :-)

zajrzałam do Was na chwilkę bo później mogę nie mieć czasu. Dziś przyjęcie urodzinowe mojego Fifciucha. Bardzo skromne w tym roku bo tylko najbliższa rodzina posiedzi przy torcie i kawce ale nie mamy ani kasy ani miejsca na szaleństwa. Fifi i tak pewnie będzie najbardziej skupiony na prezentach. :happy:

zmykam, miłego dnia:happy:

reklama
Gorąca llinia
od Aniwar wiadomość, której do końca nie rozumiem, ale może wy rozszyfrujecie - fajnie, że już urodziła

Do góry