reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Nulini obyś szybko urodziła, (może zrób porządki noworoczne) na prawdę zazdroszczę Ci , że wytrwałaś do 40 tygodnia....

Gosia27 ja mam zgagę ostatnio codziennie, czasem 2 razy w nocy zażywam rennie bo tak piecze, że aż naciąga, ciesz się że masz ją sporadycznie ;-) ....

Martusia29
chyba czas na zmianę suwaczka ;-D
i dziękuję chciałabym wrócić już do zdrowia i tego samego życzę damqelle

Zielona
oby się to wszystko rozkręciło ;-)

reklama
mój walnięty sąsiad ma impreze na dole i tak głośno muzyka leci że nie da się spać. My siebie w domu nie słyszymy to oni napewno siebie też nie słyszą i pewnie nikt nic nie gada albo krzyczą do siebie bo aż podłoga mi się trzęsie. Rozumie sylwester ale żeby o 3 w nocy nie ściszyć trochę muzyki to przesada jest :/

Współczuję :-/

hurra! przystawilam ja sama i juz 20 min ssie. zaraz ide spac

Super :-). Wyobrażam sobie jak się cieszysz, to takie ważne by się nauczyć przystawiać dzidzie do cyca. Mam nadzieję że mi też się uda.

Dziewczyny u mnie sie cos chyba rozkreca, bo czyści mnie od 4 w nocy, bo wypiłam łyżke tego olejku rycynowego. O 5 poszłam wziąść kąpiel i się ogolić tu i uwdzie i mam regularne skurcze co 5 min, ale w sumie nie są bolesne i sama nie wiem czy juz jechać czy jeszcze poczekać.

hej zielona ja mam co 8 i są trochę bolesne, bolą mnie plecy i brzuch jak na okres, i schodzi mo czop, także nie jesteś sama:p

O dziewczyny, czyżby juz? Czekamy co dalej... Oby szybko poszło :)

wiesci od damqelle na goracej

Bidulka, znów mamy sie o kogo martwić :-(. Mam nadzieję że szybko coś z tą gorączką zrobią w szpitalu.

Ja zasnęłam przed 23 wczoraj i obudziłam się o północy- pooglądałam fajerwerki i położyłam się spać dalej...
Mąż wrócił o 6.30 do domu i śpi. Ma postanowienie noworoczne- rzucenie palenia. Trzymajcie prosze kciuki by się mu udało.
Rok temu sobie postanowił i nie palił kilka miesięcy...

Tysia trzymaj się:)))
ja tez już jestem bez czopa, już na porodowce mi zaczął odchodzić taki brunatny, krwisty i tak naprawdę dopiero wczoraj przestałam, ale i lekarz i położna mi mówili, że to normalne i, że nawet tydzień mogę chodzić bez

Witam sie z rana.
Ja juz tak chciałam urodzić a tu bach, mężuś sie rozłożył i biedaczysko lezy w łóżku chore. Ehh, teraz musimy poczekac z Kubą aż nam tatuś wyzdrowieje.

Tysia, zycze powodzenia. Oby dziś sie udało. :)

reklama
Do góry