reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Nulini obyś szybko urodziła, (może zrób porządki noworoczne) na prawdę zazdroszczę Ci , że wytrwałaś do 40 tygodnia....

Gosia27 ja mam zgagę ostatnio codziennie, czasem 2 razy w nocy zażywam rennie bo tak piecze, że aż naciąga, ciesz się że masz ją sporadycznie ;-) ....

Martusia29
chyba czas na zmianę suwaczka ;-D
i dziękuję chciałabym wrócić już do zdrowia i tego samego życzę damqelle

Zielona
oby się to wszystko rozkręciło ;-)

reklama
mój walnięty sąsiad ma impreze na dole i tak głośno muzyka leci że nie da się spać. My siebie w domu nie słyszymy to oni napewno siebie też nie słyszą i pewnie nikt nic nie gada albo krzyczą do siebie bo aż podłoga mi się trzęsie. Rozumie sylwester ale żeby o 3 w nocy nie ściszyć trochę muzyki to przesada jest :/

Współczuję :-/

hurra! przystawilam ja sama i juz 20 min ssie. zaraz ide spac

Super :-). Wyobrażam sobie jak się cieszysz, to takie ważne by się nauczyć przystawiać dzidzie do cyca. Mam nadzieję że mi też się uda.

Dziewczyny u mnie sie cos chyba rozkreca, bo czyści mnie od 4 w nocy, bo wypiłam łyżke tego olejku rycynowego. O 5 poszłam wziąść kąpiel i się ogolić tu i uwdzie i mam regularne skurcze co 5 min, ale w sumie nie są bolesne i sama nie wiem czy juz jechać czy jeszcze poczekać.

hej zielona ja mam co 8 i są trochę bolesne, bolą mnie plecy i brzuch jak na okres, i schodzi mo czop, także nie jesteś sama:p

O dziewczyny, czyżby juz? Czekamy co dalej... Oby szybko poszło :)

wiesci od damqelle na goracej

Bidulka, znów mamy sie o kogo martwić :-(. Mam nadzieję że szybko coś z tą gorączką zrobią w szpitalu.

Ja zasnęłam przed 23 wczoraj i obudziłam się o północy- pooglądałam fajerwerki i położyłam się spać dalej...
Mąż wrócił o 6.30 do domu i śpi. Ma postanowienie noworoczne- rzucenie palenia. Trzymajcie prosze kciuki by się mu udało.
Rok temu sobie postanowił i nie palił kilka miesięcy...

Tysia trzymaj się:)))
ja tez już jestem bez czopa, już na porodowce mi zaczął odchodzić taki brunatny, krwisty i tak naprawdę dopiero wczoraj przestałam, ale i lekarz i położna mi mówili, że to normalne i, że nawet tydzień mogę chodzić bez

Witam sie z rana.
Ja juz tak chciałam urodzić a tu bach, mężuś sie rozłożył i biedaczysko lezy w łóżku chore. Ehh, teraz musimy poczekac z Kubą aż nam tatuś wyzdrowieje.

Tysia, zycze powodzenia. Oby dziś sie udało. :)

reklama
Do góry