reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

jak dobrze, że u klaudoos już po wszystkim :tak:

ja jeszcze na chodzie, Filipek dotrzymał do 12, szwagierka niedawno poszła, M. w drodze do domu

dziewczynki, które intensywnie zaciskały nóżki - już można się rozluźnić. :-) mamy 2011 i oby był lepszy od poprzedniego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wszystkiego dobrego w nowym roku!
pewnie dzis wieczor wyjde ze szpitala i wam wszystko opowiem jak znajde chwilke. mala jest bardzo ospala i ma problemy z karmieniem le chyba coraz lepiej.
wywolanie pzed terminem w pierwszej ciazy to masakra- umeczylam sie i ja i joasia- po porodzie obie bylysmy padniete, ja wymiotowalam dwa razy. mala sie ciezyl glownie maz- ja nie mialam sily. od przebicia wod do urodzenia 10h ale wczesniej dwie i pol doby wywolania:( perte 1h 20 monut. mialam zo bo bym chyba padla. ale powiem wam ze nie wspominam tego zle- po prostu tak musialo byc i przezylam czyli bylo ok:)

mój walnięty sąsiad ma impreze na dole i tak głośno muzyka leci że nie da się spać. My siebie w domu nie słyszymy to oni napewno siebie też nie słyszą i pewnie nikt nic nie gada albo krzyczą do siebie bo aż podłoga mi się trzęsie. Rozumie sylwester ale żeby o 3 w nocy nie ściszyć trochę muzyki to przesada jest :/

Dziewczyny u mnie sie cos chyba rozkreca, bo czyści mnie od 4 w nocy, bo wypiłam łyżke tego olejku rycynowego. O 5 poszłam wziąść kąpiel i się ogolić tu i uwdzie i mam regularne skurcze co 5 min, ale w sumie nie są bolesne i sama nie wiem czy juz jechać czy jeszcze poczekać.

wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Ale cisza za oknami, wszyscy jeszcze śpią, zero ludzi i samochodów.
Klaudoos - gratulacje, nareszcie się udało. Tysia i zielona - czyżby teraz wy :-)

u nas nawet sylwek spokojnie minal nikt za bardzo nie imprezowal na osiedlu i nie bylo glosno muzy wiec przed pierwsza poszlismy spac.
dostalam zdj szymusia slodki ale zapomnialam zapytac kaludoss czy moge dolozyc do galerii wiec moze ribi dolozy .w kazdym razie powiem wam, ze wyglada cudnie no i kawal chlopa z niego.

zielonoa i tysia czyzby teraz na was przyszla pora, trzymam kciuki za was oby sie nam chucznie nowy rok zaczal kochane stycznioweczki.

czesc mamcie przyszłe i obecne:-)

już nastał nasz miesiąc więc... nogi rozluźniamy i do dzieła :-D ja też chciałam jakos cos niecoś przyspieszyć dzisiaj w nocy ale po pierwsze: brak liści z malin; po drugie: brak olejku rycynowego, a po trzecie: brak seksu ze wzgledu na moja kurację antybiotykiem dopochwowym:/ i zapewne mój Szymcio też będzie terminowy :-)

goście poszli o 2 w nocy a nas czekało jeszcze zgarnianie rzeczy ze stołowego do kuchni i zapodanie zmywarki... ale za to dzisiaj prawie ani sladu po imprezie.

miłego dnia!

zielona i tysia - chyba wam sie coś zaczyna?!

reklama
Witam z rana w Nowym Roku:) Ja wczoraj nie mogłam się doczekać 24....już przysypiałam na kanapie. Przyszedł Nowy Rok wypiłam lampkę Picolo i poszłam się myć i spać:)

Ja tam nóg jeszcze nie rozluźniam....spokojnie poczekam jeszcze te 19 dni:)

tysia i zielona fajna data na urodzinki 01.01.11r. więc trzymam za Was kciuki:) Informujcie na bierząco:)

Do góry