reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

hej dziewczynki :happy2:

witam noworocznie :happy2:

jeszcze raz wszystkiego naj naj naj :happy2:

macie jakieś postanowienia?

My dziś na nogach od 9, a w planach tylko błogie lenistwo.
Co prawda naszą rodzinną tradycją jest noworoczna wyprawa do szopki miejskiej ale w tym roku chyba sobie odpuścimy, na dworze tak wieje, że aż się nie chce nosa za drzwi wyściubić. :sorry2:

biala uściski dla noworocznego synia. Zuch z niego, że dał się obudzić na fajerwerki, mój by się buntował. U nas imprezka urodzinowa pierworodnego jutro, ale bardzo skromna, tylko przy torciku.
tysia trzymam kciuki! Dawaj znać w miarę możliwości jak się akcja rozwija.
zielona może się jeszcze coś rozkręci do północy sporo czasu.
claudia oj ty chorowitko nasza. Może wybierz się do lekarza?

czeka na mnie książka, kocyk i herbatka więc zmykam.

joasiab ojej nie wygląda to najlepiej. :-( Popróbuj jeszcze tych domowych sposobów co do tej pory, a jak nie da rady to może jednak jedz do tego szpitala? Może wymyślą coś poza nospą? Strasznie Ci współczuję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja to mam w nosie i chyba do poniedziałku z domu nie wychodzę
Dopiero w poniedziałek do gina idę zobaczę co powie, jeżeli wszystko gra z małym to siedzę dalej w domu i się kuruję ...

A może jak się skończy syrop ten co mam i nie pomoże to kupię Flegaminę
ja myślę, że ten kasze musi sam przejść

niulini a gdzie Ty dzisiaj tą piłkę chcesz kupić ? macie jakieś sklepy otwarte??

witam w nowym roku :-)

widzę, że klaudoos juz przywitala go z Szymkiem :-)
super! serdeczne gatulacje. nie było łatwo, ale Szym spory chłopak! :-)

damqelle też w szpitalu :-( chor biedactwo... oby szybko przeszła ta gorączka...

wszystkich chorowitkom zyczę dużo drówka - oby szybko przeszły te choróbska!!!

myśmy się wyszaleli, wróciliśmy o 4 :-)
byliśmy u koleżanki w warszawie synek został z moimi rodzicami, a my pojedliśmy, potańczyliśmy, wygadaliśmy się, naprawdę super sylwester :-)

niedawno wstałam, chyba w końcu odespałam te ostatnie nieprzespane noce, zaraz m wróci z jasiem, więc muszę się ubrać.
miłego dnia dziewczynki!

Witam w Nowym Roku, dobrze że Klaudoos wreszcie ma poród za sobą, biedulka, męczyła się bardzo. Teraz kolej Tysi. Ciekawe kiedy mnie weźmie.

Witam się noworocznie:)
Tysia powodzenia, trzymamy kciuki
Damqelle wracaj szybko do zdrówka
Claudia bardzo dobry jest syrop z babki lancentowatej bardzo szybko mi po nim przechodziło a kosztuje w granicach 5 zł, tylko nie wiem na 100% można przyjmować w ciąży, ale małe dzieci mogą więc może Ty też byś mogła
Joasiab współczuje mnie boli jedna i mam dość a co dopiero Ty, oby przestało boleć

Mój katar nadal nie odpuszcza:-:)wściekła/y:
ja jakaś śpiąca jestem ostatnio nic tylko bym spała, zaraz mięsko dojdzie i obiadek, a potem drzemka:)

reklama
Do góry