reklama
Tysia25
Fanka BB :)
hej zielonej ponoć zanikły skurcze..ja mam co 8 nadal, coraz boleśniejsze, idę zaraz się kąpać...
C
claudia4you
Gość
damqelle trzymaj się bidulko, wracaj szybko do zdrowia
zielona , tysia główki do góry i czekajcie na rozwój sytuacji...
..............................................................................
ja wstałam z tym samym co od tygodnia, podobno sąsiad co ma tego samego wirusa kaszle już też tydzień i nic nie pomaga
nie jesteśmy z mężem sami
niedługo kończy nam się ten syrop co kupiliśmy i zobaczymy
mógłby się jeszcze nochal odetkać
zielona , tysia główki do góry i czekajcie na rozwój sytuacji...
..............................................................................
ja wstałam z tym samym co od tygodnia, podobno sąsiad co ma tego samego wirusa kaszle już też tydzień i nic nie pomaga
nie jesteśmy z mężem sami
niedługo kończy nam się ten syrop co kupiliśmy i zobaczymy
mógłby się jeszcze nochal odetkać
hejka
no wreszcie klaudoos bidulka ma swojego syncia bardzo się cieszę
oby z damquelle było wszystko dobrze...
zielona i Tysia czyżby u was sie coś rozkręcało???
u mnie nocka spokojna, po 12 połozyliśmy się spać, ja za momnet usnęłam i nawet cała noc przespałam
no wreszcie klaudoos bidulka ma swojego syncia bardzo się cieszę
oby z damquelle było wszystko dobrze...
zielona i Tysia czyżby u was sie coś rozkręcało???
u mnie nocka spokojna, po 12 połozyliśmy się spać, ja za momnet usnęłam i nawet cała noc przespałam
C
claudia4you
Gość
No i mamy nowy roczek ;-)
na nowo można zacząć wiele rzeczy
na nowo można zacząć wiele rzeczy
Damqelle szybkiego powrotu do zdrowia!
A Ja wczoraj napilam sie troche szampana i mialam najwieksza zgage w tej ciazy no okropienstwo doslownie jesli wy macie czesto taka to naprawde wspolczuje.Ale na szczescie tylko 2 pobudki mialam w nocy wiec jakos to przezylam.
Wklejcie fotke Szymka Klaudos juz sie nie moge go doczekac.I ciekawe jak oni sie czuja po takim meczacym porodzie.
A Ja wczoraj napilam sie troche szampana i mialam najwieksza zgage w tej ciazy no okropienstwo doslownie jesli wy macie czesto taka to naprawde wspolczuje.Ale na szczescie tylko 2 pobudki mialam w nocy wiec jakos to przezylam.
Wklejcie fotke Szymka Klaudos juz sie nie moge go doczekac.I ciekawe jak oni sie czuja po takim meczacym porodzie.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Kurcze, ja też chcę skurcze, a tu ni widu ni słychu :-(
Nawet molestowanie małża nie pomogło, Tosi się na świat nie spieszy widocznie...
A taką by miała fajną datę urodzin :-)
Nawet molestowanie małża nie pomogło, Tosi się na świat nie spieszy widocznie...
A taką by miała fajną datę urodzin :-)
martusia29
Fanka BB :)
Witam siię z Wami
Kurcze cięzko mi być na bieżaco..mam nadzieję ze wybaczycie...ale staram się zaglądać...czasem coś zdażę naskrobać a czasem tylko przeczytam....i nie zdążę
Tysia i zielona -oby akcja szybko się rozwinęła juz 1 styczeń,więc maluszki mogą wychodzić
dla chorowitków-Damqell i Claudii-szybkiego powrotu do zdrowia
Wiecie ze mój synek tak sie nakręcił fajerwerkami ze siedział i czekal...i wyczekal:-)
byłam zdziwiona bo myslałam ze uśnie ...a tu kryzys byl o 23:50..ale 10 minut to małż go zabawił.
Jak skończyłam ją karmic przed samą północą to do 5 spala jak susel.... a później 0 9 zńów cyc
Wiec wyspane jesteśmy zadowolone-a jak w nowy rok ,tak caly rok
Kurcze cięzko mi być na bieżaco..mam nadzieję ze wybaczycie...ale staram się zaglądać...czasem coś zdażę naskrobać a czasem tylko przeczytam....i nie zdążę
Tysia i zielona -oby akcja szybko się rozwinęła juz 1 styczeń,więc maluszki mogą wychodzić
dla chorowitków-Damqell i Claudii-szybkiego powrotu do zdrowia
Wiecie ze mój synek tak sie nakręcił fajerwerkami ze siedział i czekal...i wyczekal:-)
byłam zdziwiona bo myslałam ze uśnie ...a tu kryzys byl o 23:50..ale 10 minut to małż go zabawił.
Jak skończyłam ją karmic przed samą północą to do 5 spala jak susel.... a później 0 9 zńów cyc
Wiec wyspane jesteśmy zadowolone-a jak w nowy rok ,tak caly rok
reklama
szarcia
06.2009/01.2011
No dziewczynki u mnie na razie spokój, chociaż byłam pewna że juz sie rozkręca, ale widocznie ten olejek rycynowy tak zadziałał. Teraz brzuszek sie troche spina, ale to nie to. Wczoraj nawet kalendarz spadł ze ściany z data 1 stycznia, no ale dzień sie jeszcze nie skończył więc może jeszcze zacznie sie coś dziać. Miłego dnia dziewczyny
Podziel się: