A Ja sie chwile przespalam od razu lepiej.Dzieki dziewczyny za odpowiedz bo Ja niepamietam z pierwszej ciazy albo mi sie malo powiekszyly i nie zauwazylam albo wcale.A teraz sa duzo wieksze a kolor to wiem ze sie zmienia tak jak kolor genitaliow i pasek sie robi na brzuchu i pepek ciemnieje i sutki ale to potem napewno znika bo to pamietam.Ale czy sutki juz powiekszone zostana?
Ja sylwestra sama w domu z mezem i w dresach i tak mi z tym dobrze Ja pochodzilam troche i krzyz to Mnie tak boli ze najwiekszym marzenienm dla mnie jest spedzenie dzisiejszego wieczoru w domku.Wiec bede do Was czasem zagladac i ogladac polskiego sylwestra na jakims programie.A no i najwazniejsze bede zagladac na goraca i wyczekiwac informacji od Klaudos.
Ja sylwestra sama w domu z mezem i w dresach i tak mi z tym dobrze Ja pochodzilam troche i krzyz to Mnie tak boli ze najwiekszym marzenienm dla mnie jest spedzenie dzisiejszego wieczoru w domku.Wiec bede do Was czasem zagladac i ogladac polskiego sylwestra na jakims programie.A no i najwazniejsze bede zagladac na goraca i wyczekiwac informacji od Klaudos.