reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Claudia- najważniejsze, że juz jest coraz lepiej:) A głosik dobry akurat na Sylwestra;)

Kochane to i ja Wam złoże życzonka Noworoczne:)

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają...
Niech one się Wam wszystkie pospełniają.
I z Nowym Rokiem, niech los Wam się odmieni,
A ogród życia się zazieleni.

Mamuśki kochane, życzę Wam, żeby pociechy przyszły szybko na świat, tym które jeszcze nie urodziły:)
A te mamuśki, które juz tulą do siebie dzieciaczki, żeby były jak najmniej chorowały i wiele pociechy dawały:)

dziewczynki dzękuję za mile słowa....wiecie jakie to było dla nas ważne. Mój mąż w końcu może spokojnie spać i nie mysleć czy ja lada chwila nie urodzę....:)
Ja na Sylwestra w stroju domowym będę siedzieć....idę sałatke robić i czekam na smsy od klaudoos:)

Dziewczyny a Ja tak wyskocze z pytaniem :Czy powiekszyly wam sie sutki w ciazy?

Kochana, moje sutki i brodawki wyglądają jak u 150 kilowej murzynki :-) Sutki jak kamienie a brodawki to niedługo chyba wyleją mi się na brzuch tak rosną.

A ja próbowałam spać ale już oczywiście wszędzie słychać petardy i nie ma szans. Zaszalałam i zrobiłam sobie normalną kawę bo mnie naszła ochota. I pomalowałam paznokcie na krwistą czerwień. Wyprostowałam włosy i idę robić make up :-) Będę odpicowana i w dresach ;-)Mogę rodzić z takim wyglądem. :-D Idziemy do znajomych, którzy mają worek sako do siedzenia więc jak się wbiję w niego to wstanę o 24. Pozdrawiam

A mi się marzy taki sylwek spokojny z moim mężem tylko
ale wątpię , że taki będzie, nie mam ochoty na zabawy i nic takiego

a szkoda, bo to ostatni sylwek kiedy jesteśmy wolni ....
zobaczymy co się do rana wydarzy.....

Gosia_27, sutki jak kamyki, do tego brodawki jak talerze, ciemne i ogromne, ale to normalne, bo dzidziuś po porodzie słabo widzi, a jak ma przed oczami ciemny placek na jasnym tle, to łatwiej mu w niego trafić :-)

Ja "odpicowywanie" ograniczyłam do umycia głowy i pozbycia się zbędnego owłosienia z ciała (zapowiedziałam przy okazji Tośce, że za żadne skarby świata nie mam zamiaru golić się tam drugi raz przed porodem, więc ma się streszczać), może jeszcze oko pomaluję, a z dresu nie mam zamiaru wyskakiwać ;-)

a ja sie zdrzemnelam i normalnie zaraz goscie przychodza a ja jestem w stroju roboczym i musze sobie chociaz oko strzelic :-D nie wspomne ze nawet stól nie jest przygotowany pod zarełko:-D a co ... jestem w ciazy i niech mi pomagaja...:-D nie bede sie spieszyc:-D

claudia - ja od wczoraj nie biore ani syropku ani kropli do nosa... czuje sie dobrze... jeszcze musze dmuchac nochal bo mi cos niecos splywa z zatok ale jest OK:-)

PS od kilku dni walcze z zaparciami... i normalnie nie wiem gdzie mi sie to jedzonko miesci a nie moge sie wyproznic... az mnie zoladek boli... chyba zjem sliwki?!

reklama
a ja sie zdrzemnelam i normalnie zaraz goscie przychodza a ja jestem w stroju roboczym i musze sobie chociaz oko strzelic :-D nie wspomne ze nawet stól nie jest przygotowany pod zarełko:-D a co ... jestem w ciazy i niech mi pomagaja...:-D nie bede sie spieszyc:-D

claudia - ja od wczoraj nie biore ani syropku ani kropli do nosa... czuje sie dobrze... jeszcze musze dmuchac nochal bo mi cos niecos splywa z zatok ale jest OK:-)

PS od kilku dni walcze z zaparciami... i normalnie nie wiem gdzie mi sie to jedzonko miesci a nie moge sie wyproznic... az mnie zoladek boli... chyba zjem sliwki?!

To super cieszę się , u mnie to już od soboty trwa...
tydzień ten kaszel
a zaparcia też mam :-(
już nie wiem co na nie brać....

Miłej imprezki ;-)

Do góry