reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
u mnie piersi i brodawki powiększyły się bardziej na początku ciąży, od dłuższego czasu nie rosną, w sumie noszę swoje normalne biustonosze, tylko z przedłużaczem na zapięciu. Co ciekawe lewa brodawka jest większa niż prawa :-)

Claudia - a te małe gruczoły na brodawce są jak najbardziej w porządku, to gruczoły Montgomerry'ego

Gruczoł mlekowy człowieka – Wikipedia, wolna encyklopedia
Brodawka sutkowa – Wikipedia, wolna encyklopedia

tak przypuszczałam...
kurcze na razie straszne nudy :-(
Czekam na mojego i znowu gardło łapie i gorzej się ślinę przełyka
chodzę w szaliku po domu ....

już oko strzelone :-D i bluzeczka zmieniona :-) ale spodni dresowych za nic w swiecie nie dam sobie zdjąć :-D
muszę jeszcze włosy nastroszyć i można świętowac...

ciekawe jak klaudosinek? moze juz prze bidulka?!

claudia - dzieki!

już oko strzelone :-D i bluzeczka zmieniona :-) ale spodni dresowych za nic w swiecie nie dam sobie zdjąć :-D
muszę jeszcze włosy nastroszyć i można świętowac...

ciekawe jak klaudosinek? moze juz prze bidulka?!

claudia - dzieki!

:-)
ja kurde muszę sama siedzieć, a zanudzę się zaraz
ciekawe kiedy mój się zjawi

A ja wciągam sobie gyrosa :-)

Równiez jak inne dziewczyny w stroju domowym,umyłam tylko włosy i położyłam krem ;-)

Trochę szkoda że Sylwester w domu ale,ja z moimi dolegliwościami to bym nawet godziny nie wytrzymała żeby się nie położyć.

Claudia-nie martw się odchowasz Michasia to podrzucisz na sylwestra do babci i jeszcze zdążycie się z mężem pobawic :-)

klaudoos :-) oby już była po. Najważniejsze, że jest w szpitalu i że nareszcie się nią zajęli.

A ja dziś poleżałam trochę z książką, w brzuszku cisza więc wstałam zrobiłam obiad, posprzątałam mieszkanie. A teraz siadłam poczytać co u Was.

Mój M. pojechał na pokaz. Zapowiedziałam mu, że to ostatni taki wyjazd, za młoda jestem żeby siedzieć w domu sama w Sylwestra. Mam dosyć, kiedy będę balować po 60? :no:

Filip obiecał, że wytrzyma dziś do północy i pójdzie z mamusią oglądać fajerwerki na dwór ale coś czarno to widzę. Już teraz siedzi, ziewa i pyta kiedy będą te fajerwerki bo on chce spać. :sorry2:

claudia skąd masz takie fajne maskotki w sygnaturce?

pewnie będę tu jeszcze zaglądać ale chciałabym dziewczynki moje kochane życzyć Wam:

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.
Nowy niech Wam przyniesie
dużo zdrowia, wiele radości
a przede wszystkim szczęście w miłości
SZCZĘŚLIWEGO Nowego ROKU!

claudia skąd masz takie fajne maskotki w sygnaturce?

Na tej stronce są takie różnie pierdółki ;-)
ale jak się mały urodzi to muszę pozmieniać te suwaczki na jakieś fajniejsze

Glitter Graphics: the community for graphics enthusiasts!

a swoją droga strasznie szkoda, że twojego nie ma na sylwka :-(
ja widzisz zaś spędzam chorego sylwka i nie wiem czy przy kibelku go nie spędzę , znowu mi niedobrze jest , już mnie to wszystko wkurrrrr:wściekła/y:

reklama
hejka znów:) troszkę wypoczęłam i pospałam znów, bo jakoś za nic nie mogę odespać tej nocy na porodówce;/
ciekawe czy klaudoos urodzi przed 00.00 :ppp
z tymi sutkami mam tak samo jak wy czy są wielkieeee i ciemne;p
u mnie sylwester szykuje się nuudny, mąż będzie z moja mamą siedział w kuchni i sie sylwestrował, tata pójdzie spać do 00, ja będę leżeć i oglądać tv jesli nie zasnę;/ mówię właśnie do męża, że się chyba mało cieszy, że wyszłam ze szpitala:( w sumie to ciekawiej bym go spędziła na oddziale bo tam się dziewczyny szykowały

Do góry