reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Fogia, z całego serducha życzę Wam by udało się nabyć własne mieszkanie w 2011roku, wiem jakie to wazne dla Was.
dziękuję niunia

tonia - ja też mam nadzieję że po tylu dniach, godzinach męczarni ma już Szymcia przy sobie...
z drugiej strony jak sobie pomyslę że te Szymonki to takie gagatki to aż chce się cesarki :-D
potwierdzam :tak: znam 5 Szymonów w wieku - 70 lat, 16, 10, 5, 2 i każdy z nich .... delikatnie mówiąc ma trudny charakter. :sorry2:
ale może te wasze będą odstępstwem od reguły?

idę grać dalej .....

reklama
Monciaa Ja tez bralam luteine do 20 tyg.ale to tak zapobiegawczo po ostatnim poronieniu.Syla no to miej sie na bacznosci kto wie moze w nowym roku ty juz bedziesz malucha tulic :)

j po usypianiu miski, u nas tez juz fajerwerki strzelaja a miska jak usypiala to mowi do mnie : mama boje sie, obronisz mnie.
my bedziemy lezec w lozku i ogl tv albo ja bede wylegiwac moje wielorybkowe cialo a moj gral na kompie i moze uda sie wytrzymac do polnocy.

a do mnie przed chwilką dzwoniła szwagierka z pytaniem czy może przyjść. Miała iść z koleżankami na domówkę ale chyba coś tam im nie wyszło więc postanowiła przyjść do mnie. No i fajnie, zawsze będzie nam raźniej.

U nas też strzelają na około. Mieszkam w takim punkcie że z okien widzę całe miasto więc będzie co podziwiać, w dodatku mieszkam wysoko, ale trochę mnie denerwuje że te petardy cały dzień strzelają, no a o północy to mam nadzieję że okna mi nie wylecą bo obok jednostka wojskowa i trzy miejsca gdzie organizują sylwka więc ze wszystkich stron będzie głośno i kolorowo.

Ja jakiś dziś mam senny dzień, zaraz kąpiel a potem będziemy się z m wylegiwać przed tv. Znów mam te bóle podbrzusza, kuje.
Życzę spokojnego i miłego sylwestra.
Ciekawe jak u Klaudoos oby już z Szymciem.

reklama
No Fogia my będziemy teraz płacić 1000 zł na miesiąc + prąd + gaz + rozliczenie za wodę (czasem jest dopłata)

Wiesz co nie wiem czy to lek jakiś , w sumie to ja tylko biorę syrop, a tak to domowe sposoby ....

Gosia
no widzisz, ja jutro zaczynam 36 tydzień i gdzie tam do końca

syla
no nigdy nic nie wiadomo jak to będzie :-)
trzymaj się i uważaj na fajerwerki :tak:

a o klaudoos myślę, ciekawa czy już Szymcio wyszedł

Mój siedzi ze mną, prosiłam go , żebyśmy sami zostali - nic nie miał przeciwko, jak mały się porusza to mi momentalnie zgaga wychodzi i niedobrze się robi :sorry:

u nas już też strzelają jak opętani ............

Do góry