reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

super wiadomosci na gorącej! podobno po 4cm idzie z górki.. ( ale niewiem:)

Gabrielle -- to tak jak Twój Adaś( załapał grudzien a miał byc styczeń ) psikuska robi Szymek i pcha sie w ten dzien w który mamci nie pasuje:)

a mi sie udało zrobic te zakupy dopiero wróciłam .. masakra jakas .. pełno ludzi.. kazdy łapie co sie da.. i jeszcze w jedym sklepie gdzie mają pyszne pieczywo .. musiało sie skonczyc ... eh.. no ale cos tam pokupywałam... koncze kawe i uderzam na kuchnie...

Madlen--- bardzo chetnie sie podzielimy torcikiem .... i ciastami... bo kto to zje! tyle słodkosci...

reklama
klaudoos dajesz tam czadu - trzymaj się :tak:

ja już lepiej, mówię normalnie...
zażyłam kilka specyfików na gardło i się leczę

a ja chyba zaraz pojde sie polozyc... zmeczylam sie dzisiejszymi szykowaniami w kuchni...
wieczorkiem goscie przychodza i musze byc w formie... zeby nie zasnac przed 00:00 :-D

claudia - dobrze ze juz troche lepiej z tym twoim przeziebieniem...

a ja wcinam slonecznik w miodzie... mmm... pycha... :-) znow sie zasłodzę i nie będę chciała obiadu jeść...

a ja chyba zaraz pojde sie polozyc... zmeczylam sie dzisiejszymi szykowaniami w kuchni...
wieczorkiem goscie przychodza i musze byc w formie... zeby nie zasnac przed 00:00 :-D

claudia - dobrze ze juz troche lepiej z tym twoim przeziebieniem...

a ja wcinam slonecznik w miodzie... mmm... pycha... :-) znow sie zasłodzę i nie będę chciała obiadu jeść...

A dziękuję bardzo ;-)
może w końcu się wyleczę....

A Ty już wyleczona??

Oby u Klaudoos juz szybko poszlo.
Ja uciekam z forum, trzeba sie zaczac szykowac na wieczor;) Jutro zajrze to pewnie juz Szymus bedzie na swiecie, a moze i u jeszcze kogos sie zacznie;)
Wszystkiego dobrego Dziewczyny w Nowym Roku!Oby nasze Maluszki byly zdrowe!
Spelnienia wszystkich marzen!

Ja zrobilam przerwe na forum bo bylam dzisiaj na kontroli cisnienia w przychodni ale na szczescie bylo ok i nie musialam do szpitala ale sie cieszylam jak glupia az sie pielegnierka smiala.No ale niechcialam zeby historia sie powtorzyla i znowu sylwestra w szpitalu.Potem poszlismy z mezem i synem na zakupy oczywiscie do kasy to kolejki ze hoho i tak pochodzilam troche i powiim wam ze znowu mam takie skurcze w szyjce jak kiedys juz pisalam tak jakby mi ja rozwieralo.No ale Ja mam jeszcze czas na porod wiec sie nie martwie.I nie jest to bolesne tylko takie glupie raczej uczucie.No i widze ze Klaudos wreszcie w szpitalu i ma juz rozwarcie wiec oby szybko poszlo trudno niech sie rodzi Szymek 31 bo nie zycze Kladuos meczarni do polnocy mam nadzieje i trzymam za to kciuki ze jej szybciutko juz teraz pojdzie.A ciekawe wlasnie do ktorego szpitala pojechali czy do tego samego oby dziisaj trafila na inny zespol i milo ja tam traktowali bo jak nie..to w ryj!Opowiadalam mezowi po drodze na zakupy historie Klaudos i jak ja potraktowali w szpitalu i teraz mu mowie ze juz ma rozwarcie i bedzie juz rodzic nareszcie a on do mnie a wypralas posciel dla malego Ja ze nie mam czas a on mi kaze pranie jeszcze dzisisiaj wstawiac z rzeczami malego...hmm czyzby mial jakies przeczucie?

Ostatnia edycja:
Claudia, lecz tam się chorowitko nasza co Nowy Rok przywitasz z dobrym samopoczuciem.

Oj myślę o tej naszej Klaudoos cały czas i czekam na wieści od niej.
Ale ona też chyba jak Blondi wstrzeli się równo w terminek.

reklama
Do góry