reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Oby Klaudoos łatwo już poszło. Mówiła, że dzisiejsza data jej nie pasuje, ale jeśli bardzo cierpi, to lepiej, żeby szybko urodziła! Trzymam kciuki!

reklama
Z zapartym tchem doczytywałam co tu się wyrabia...........
Super że kolejną dziewczynkę mamy u Olandii

Klaudoos, za Ciebie kciukasy trzymamy razem z Blondi.
Już ją powiadomiłam co się na bb dzieje bo już rano ciekawa była jak sytuacja.

Poczytałam, ale dużo pisać nie będę, bo mam zaciśnięte kciuki za Klaudoos :-)

Blondi - wielkie gratulacje, cieszę się, że już masz Maciusia obok siebie :-)

A wszystkim szczęśliwego nowego roku życzę - bo jakby mógł być inny ;-)

A ja już się cieszyłam, że ból minął, ale jak mnie teraz chwyciło............. Siedzę i mam termofor przyklejony do nerki mam nadzieję, że minie...

Wreszcie u Klaudoos sie ruszylo:) Pewnie juz niedlugo bedzie miala Szymonka w ramionach. Oby sie dlugo nie meczyla bo przeciez w sumie u niej to juz od kilku godzin trwa.. Trzymam kciuki!

Joasiab za co Ty tak cierpisz bidulko, serce się kraje, niedość że niedogodności końca ciąży to jeszcze ta nerka.

Też mam nadzieję że Klaudoos jak już na dobre ruszyła to szybko urodzi bo ona nie jeden maraton toczy a chyba z dziesięć. Nacierpiała się już więc niech to będzie jej wynagrodzone jak najszybciej w postaci Szymusia.

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w Nowym Roku pamięć wraca

Ostatnia edycja:
Jeszcze chwila, jeden krok
i wejdziemy w Nowy Rok.
Niech się życie z górki toczy,
niech Wam wiatr nie wieje w oczy.
Spełnienia marzeń,
wielu pięknych wrażeń.
!!!!

Super że u Klaudoos się ruszyło oby szybko poszło, żeby już się nie męczyła.

reklama
witajcie:)
na początku chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego na nowy rok:)))
ja już nareszcie w domku:) nic sie nie działo przez noc na oddziale i mnie puścili do domu:) u WAs widzę, że też się coś dzieje:)
poczytam zaraz co tam bo coś słyszałam, że Blondi urodziła i u Klaudoos coś się dzieje:)

Do góry