reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kochane:)

Powinnam wam życzyć szalonej zabawy, ale że my wszystkie już mało ruchawe to życzę wam spokoju i dotrwania do jutra w dwupaku:-)

A w Nowym Roku samych radosnych i szczęśliwych chwil z Bobaskami, mnóstwa kasiory, mega szałowych nocy dzięki partnerom - nie koniecznie dzięki Dzidziusiom :-p:-):-):-)

Trzymam kciuki za Klaudos, coby z Szymusiem w ramionach szczęśliwa do domku wróciła

reklama
Witam się w to popołudnie sylwestrowe
szczególnie z nowymi dzieciaczkami Maciusiem i Joasią

i wysyłam duuużo pozytywnych fluidów i uśmiechu wszystkim, które czują się nie w pełni sił, walczą z choróbskiem, są troszkę samotne, pobolewa je tu i ówdzie i mają już dość :-):-):-):-):-):-):-)
Za Klaudoos trzymam kciuki w szczególności, bo pewnie jest właśnie w trakcie...

martuś - witamy ponownie :-)
witam również nowe forumowiczki w naszym gronie - chyba mamy jakąś siłę przyciągania :-D

Kochane Mamuśki życzę Wam wszystkim i Waszym Najbliższym w Nowym Roku niech na co dzień i od święta, gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie, i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba - tyle ile będzie trzeba.
Pociechy z dzieci, od mężów pomocy - na każdą chwilkę każdego dnia i nocy!

TAŃCZY.GIFTOAST.GIFTAŃCZY.GIFTOAST.GIFTAŃCZY.GIFTOAST.GIFTAŃCZY.GIF

na gorącej macie najnowsze wieści od Klaudoos.

Odpisałam jej że nie ma się im dać, że mogą jej pomóc i jeśli nie musi leżeć to ma chodzić, kucać w rozkroku i kręcić bioderkami, mam nadzieję że w końcu coś na dobre ruszy. Biedna tak długo czekała na ten jeden cm.

Ostatnia edycja:
super wieści od klaudoosa :-) w końcu się nią zajęli...!

a u nas ciasto juz dochodzi w lodówce, sałatka też juz prawie skończona (jeszcze tylko doprawić), śledziki gotowe, poodkurzane i tylko odpoczywać do wieczora...:-)

Dziewczynki ja równiez życzę wam wszystkiego co najlepsze w tym nowym 2011 roku... zdrowych ssaczków i bezbolesnych porodów... a tym co już urodziły przespanych nocy i grzecznych dzieciaczków :-)

reklama
Zabieram się za robienie sałatki, bo idziemy do znajomych na "domówkę" :-)
Będę zerkać na gorącą czy akcja posuwa się do przodu...

Do góry